Horoskopski znak rak

Rak
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Veoma emotivan, kao i ostali vodeni znaci, Rak je jedan od najizazovnijih za upoznavanje. Duboko intuitivan i sentimentalan, izuzetno privržen dragim ljudima, to je ono što svi znaju o Raku. Kakvi su još Rakovi? Kakve su karakteristike ovog horoskopskog znaka?

Rak horoskop karakteristike

Osetljivost

Za Raka su osećanja ključna – duboko je emotivan. Kao i istoimena životinja, skriva se iza čvrstog oklopa, dok je u stvari izuzetno osetljiv i ranjiv.

Veoma je empatičan i ima sklonost da preuzima na sebe tuđa osećanja i patnje celog sveta. Dok je saosećajnost u određenoj meri pozitivna odlika, ako je preterana, vodi u patnju. Rak treba da se nauči balansu.

Odanost

Rak je jedan od najodanijih znakova zodijaka. izuzetno je posvećen i odan dragim ljudima, porodici i prijateljima. To isto zahteva i od drugih.

Sigurnost

Za Raka je važno da se oseća sigurno u svakom smislu – bitno mu je da ima novca, da mu je egzistencija obezbeđena, kao i da oseća sigurnost u odnosima kako bi mogao da se emocionalno otvori. Rakovi se veoma boje odbijanja, pa im je potrebno vreme da pokažu osećanja.

Manipulator

Za Raka se često može čuti da je manipulativan. Ovakvo mišljenje dolazi otuda što je sklon da skriva svoja osećanja i pravu prirodu, da laska ljudima, kao i da problemima prilazi izokola. Sve to, zapravo, ne potiče ni iz kakve potrebe da drugima manipuliše, već samo iz straha da ne bude odbijen. Ako pokuša da se otvori i naiđe na nerazumevanje ili odbijanje, rak je u stanju da se povuče u svoju kućicu zauvek.

Upornost

Rak je u poslu marljiv i istrajan. Svaki zadatak će obaviti na najbolji mogući način, koliko god truda iziskivao. Pouzdan je i kao zaposleni, a najbolje se snalazi u profesijama gde treba da pruža pomoć i stara se o drugima.

Rak horoskop karakteristike – muškarac

Muškarac rođen u znaku Raka jedan je od najosećajnijih muškaraca zodijaka. Nije ga lako osvojiti, ali kada odabere da se posveti jednoj partnerki, izuzetno je privržen. Ako ne želite ozbiljnu posvećenost, bolje nemojte ni započinjati vezu sa Rakom kako mu ne biste slomili srce.

Grub spolja, nežan iznutra

Kao i pravi rak, muškarac Rak može delovati rezervisano i hladno. Istina je zapravo suprotna – to je njegov način da štiti svoju osetljivu prirodu i čuva se kako ne bi bio povređen.

Odanost i pouzdanost

Muškarac Rak izuzetno je odan i kao partner i kao prijatelj ili saradnik. Na njega se uvek možete osloniti i verovati mu. Isto očekuje i od drugih. Ako ga jednom izneverite, možda će oprostiti, ali nikad zaboraviti.

Radoholičar

Muškarcu Raku je bitan novac i važno mu je da obezbedi sve za svoju porodicu. Kako je marljiv i vredan, i poslu je posvećen, što može prerasti u radoholizam. Važno je da neguje balans između ličnog života i karijere.

Muškarac Rak ljubav

Za muškarca Raka osećanja su najvažnija. Na početku veze obično je rezervisan dok ne stekne određenu dozu poverenja. Tek kada se oseća sigurno, može početi da pokazuje emocije. Kada se zaljubi, potpuno je posvećen i odan. Potrebno mu je da ga slušaju i razumeju, i od partnerke očekuje nežnost i brižnost. Pouzdan, odan i odgovoran, Rak predstavlja idealnog partnera za ljubav, brak i porodicu.

Kakve žene voli muškarac Rak? Kako znati da se sviđaš muškarcu Raku i kako osvojiti muškarca Raka?

Muškarca Raka ne privlače preterano ambiciozne, jake i samouverene žene. Više voli konzervativnije i nežnije dame. Ponudite mu razumevanje, podršku, pažnju, iskrenost i vernost, i biće Vam odan zauvek. Osećajni Rakovi se lako zaljubljuju i vezuju, pa neretko bivaju i povređeni.

Muškarac Rak u seksu

Sentimentalnom i romantičnom Raku važnije je razumevanje i toplina nego telesno zadovoljstvo. Zaljubljive su prirode, u krevetu vole dugu predigru, a inicijativu rado prepuštaju partnerki.

Rak horoskop karakteristike – žena

Žena Rak je kao stvorena za ulogu supruge i majke. Obožava sve što je vezano za decu i kuću, voli da neguje i čuva svoje najmilije, a u drugima budi zaštitnički stav. Može delovati nedokučivo, ali to je samo zato što se ne otvara lako bilo kome.

Sentimentalnost i osećajnost

Izuzetno je osećajna i često nazvana preosetljivom. Sklona je burnim i lakim promenama raspoloženja, što drugima može izgledati preterano i bezrazložno. Ali ona je uvek vođena svojim jakim osećanjima, intuicijom, i empatijom.

Porodica, pre svega

Porodica je za ženu Raka centar sveta. Potpuno će se posvetiti ulozi majke i supruge, i lako će uskladiti sve – porodicu, posao, obaveze, sve što želi. Potpuno je posvećena i odana majka i supruga, što očekuje i od partnera.

Žena Rak u ljubavi

Strastvena, žena Rak će se u potpunosti posvetiti partneru. Ljubav joj je najvažnija u odnosu i ako se oseća sigurno, pokazaće svoju vrlo osećajnu prirodu i dozvoliti sebi da se emotivno veže. Nije nikako fer igrati se njenim srcem, jer za ženu Raka ljubav ne može biti olako shvaćena.

Međutim, ako je partner površan, nije posvećen i jaka ličnost, žena Rak će se osećati neshvaćeno i usamljeno u odnosu.

Kakve muškarce voli žena Rak? Kako znati da se sviđaš ženi Raku i kako osvojiti ženu Raka?

Za ženu Raka najvažnije je da je partner pouzdan i odan, ali i da među njima postoje jake emocije, kao i da se oseća shvaćeno i prihvaćeno. Voli muškarce koji umeju da slušaju, trude se da razumeju i da ostvare dublju povezanost. Konzervativijih je shvatanja, pa će rado muškarcu prepustiti inicijativu, tako da će Vam samo diskretno pokazati da joj se dopadate. Biće tu da Vas sasluša, razume, i pruži podršku.

Žena Rak u seksu

Senzibilna žena Rak u krevetu je vrlo prilagodljiva, ali i sramežljiva. Potrebno je da je partner podstakne, da se interesuje za njene želje i potrudi se da joj udovolji. Tada će ona moći da pokaže svoju strastvenu stranu.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs