Slatko dejtanje

Fuckbook
1.
Fuckbook
Fuckbook
  • Samo za punoletne
  • Preko 29.000.000 korisnika širom sveta
21+
prosečne godine
29 000 000+
samci
Lust
2.
Lust
Lust
  • Mogućnost intimnog druženja uživo
  • Upoznavanje ljudi sa istim željama i fantazijama
21+
prosečne godine
29 000 000+
samci
Seks za sve
3.
Seks za sve
Seks za sve
  • Besplatna registracija
  • Primanje i slanje poruka
  • Svi ženski profili posle verifikacije postaju VIP članovi
23+
prosečne godine
240 000+
samci

Slatko dejtanje Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz
Ukupna ocena
7,5/10
949 000+ / 23+
Slatko dejtanje

Funkcionalnost stranica i funkcije sajta: 7,5/10

Bezbednost: 7,9/10

Vidljivost profila: 7,3/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 7,3/10

Korisnička podrška: 6,9/10

Cena: 7,5/10

Slatko dejtanje Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Mesto za hot čet, flert, ili dejt

Sajt Slatko dejtanje okuplja korisnike u potrazi za flertom, hot dopisivanjem, ili upoznavanjem partnera. Na ovom sajtu mogu se registrovati sve punoletne osobe, bez obzira na starost, pol i orijentaciju. Ovde ćete sresti veliki broj osoba oba pola koje se ne ustručavaju da otvoreno iznesu svoje želje i postave eksplicitne fotografije. Ako tražite partnera za hot čet, ili biste želeli da upoznate nekoga za intimno druženje uživo, na pravom ste mestu, jer korisnici ovog sajta traže isto. Registracija na sajtu je potpuno besplatna, a iza profila stoje stvarne osobe.

Registrujte se za svega minut

Da biste koristili uslugesajta Slatko dejtanje, potrebno je samo da se registrujete na sajtu. Registracija je laka i brza – potrebno je samo da odaberete svoj pol i pol patnera kog tražite, kao i svoju imejl adresu. Zatim će Vam stići link za aktivaciju profila. Klikom na link, potvrdićete registraciju. Zatim je potrebno da popunite još neke podatke o sebi, kao što je datum rođenja, pol, pol osobe koju želite da upoznate, lokacija, i opis. Sledi detaljnije popunjavanje profila odgovorima na pitanja o seksualnoj orijentaciji, bračnom statusu, visini, težini, obliku tela, boji očiju i kose. Sledeći korak je obavezna profilna slika. Potrudite se da što tačnije i detaljnije popunite profil, jer na taj način povećavate šanse da upoznate odgovarajuću osobu.

Postavite profilnu sliku

Postavljanje profilne slike je obavezan korak u okviru registracije na sajtu i neophodan je uslov da bi profil bio prihvaćen. Odaberite sliku na kojoj se lepo vidite, nasmejani ste, u fokusu je lice i gornji deo tela, i na kojoj ste pristojni. Iako je sajt namenjen seks upoznavanju, uvek je dobrodošla doza pristojnosti. Naravno, potrebno je da slika bude skorija i da na njoj izgledate kao i uživo, kako biste izbegli razočaranja.

Ženski profili moraju biti verifikovani

Ukoliko ste muškarac, ovde se Vaša registracija završava. Vaš profil proći će kratku proveru od strane administratora, i uskoro ćete biti obavešteni da je prihvaćen i vidljiv drugim korisnicima.

Međutim, ako ste dama, neophodno je da profil verifikujete, tako što ćete na papiru napisati svoje korisničko ime, zatim se fotografisati sa tim natpisom, i onda sliku postaviti u ponuđeno polje. Tek tada, profil će Vam biti odobren. Ova procedura sprečava pojavu lažnih ženskih profila na sajtu, što je svakako pohvalno kada je bezbednost i ozbiljnost samog sajta u pitanju. S druge strane, drastično komplikuje registraciju za pripadnice lepšeg pola. Zauzvrat, sve dame koje verifikuju profil dobijaju doživotno besplatno VIP članstvo na sajtu.

Bez ovog koraka, nemoguće je aktivirati profil.

Pretplata na sajtu Slatko dejtanje: da ili ne?

Kada Vaš profil bude potvrđen, aktiviran i vidljiv ostalim korisnicima, bićete u mogućnosti da koristite sajt. Međutim, odmah ćete se suočiti sa brojnim ograničenjima. Sa besplatnom članarinom, imaćete mogućnost da pošaljete svega deset poruka drugim članovima, ocenite dvadeset profila u igri Savršeni spoj, i nećete moći da odgovorite na dolazne poruke, kao ni da vidite ko vam je gledao profil niti kome se dopadate. Da biste koristili sve funkcije sajta i imali pristup svim stranicama i funkcijama, potrebno je da se pretplatite na VIP članstvo. Naravno, ukoliko ste dama, VIP članstvo ćete automatski dobiti prilikom verifikacije profila, kao nagradu za dodatni trud.

Kako da otkažete članstvo na sajtu Slatko dejtanje?

Kada se jednom pretplatite na neki od paketa, Vaše VIP članstvo će nakon isteka automatski biti obnovljeno, sve dok ne raskinete ugovor. Prekid članstva ne možete izvršiti na samom sajtu, putem interneta ili imejla. Morate ga obaviti lično ili slanjem zahteva za raskid poštom. Sve ovo čini prekid članstva komplikovanim.

Ukoliko želite da prekinete besplatno članstvo, možete deaktivirati svoj profil, tako da postane nevidljiv za ostale korisnike, ali nema opcije brisanja. Takođe se možete odjaviti sa mejl-liste, tako da više ne primate obaveštenja sa sajta.

Slatko dejtanje Funkcije

Pretraga

Opcija „U okolini“ omogućava da vidite osobe iz Vaše blizine. Korišćenje filtera za pretragu dostupno je samo VIP korisnicima. Pored lokacije, to su starost, da li osoba ima jednu ili više slika, seksualna orijentacija, region, grad, bračni status.

Pristupačnost fotografija

Vaša profilna slika, kao i druge slike koje postavite na svoj profil, vidljiva je drugim korisnicima. Većina slika na sajtu je eksplicitnog sadržaja.

Savršeni spoj

Ova igrica služi povezivanju osoba koje bi mogle biti dobar par. Ocenjujete slike drugih korisnika prema tome da li Vam se dopadaju ili ne, dok istovremeno i drugi ocenjuju Vašu sliku. Kada se dogodi da je dopadanje obostrano, sajt Vas preporuči jedno drugom. Svoje potencijalne partnere, naći ćete u opciji „Savršen spoj“.

VIP funkcije

Kako biste mogli da koristite sve funkcije sajta i olakšate potragu za savršenim partnerom, u svakom trenutku možete da pretplatite na VIP članstvo.

Slatko dejtanje Sajta za upoznavanje Funkcije

Besplatni profil

Jasno vidljive fotografije
Mogućnost slanja deset poruka drugim korisnicima
Mogućnost ocenjivanja dvadeset profila u igri Savršen spoj

VIP paket u trajanju od 7 dana

360 din

Jasno vidljive fotografije
Mogućnost odgovaranja na dolazne poruke
Mogućnost kontaktiranja trideset novih korisnika svakog dana
Mogućnost ocenjivanja četrdeset profila na dan
Neograničeni razgovori
Prošireni filteri za pretraživanje
Pregled registrovanih članova
Prikaz posetilaca profila
Prikaz ko Vas je dodao u svoju listu favorita

VIP paket u trajanju

999 din

Jasno vidljive fotografije
Mogućnost odgovaranja na dolazne poruke
Mogućnost kontaktiranja trideset novih korisnika svakog dana
Mogućnost ocenjivanja četrdeset profila na dan
Neograničeni razgovori
Prošireni filteri za pretraživanje
Pregled registrovanih članova
Prikaz posetilaca profila
Prikaz ko Vas je dodao u svoju listu favorita

VIP paket u trajanju

599 din (mesečno)

Jasno vidljive fotografije
Mogućnost odgovaranja na dolazne poruke
Mogućnost kontaktiranja trideset novih korisnika svakog dana
Mogućnost ocenjivanja četrdeset profila na dan
Neograničeni razgovori
Prošireni filteri za pretraživanje
Pregled registrovanih članova
Prikaz posetilaca profila
Prikaz ko Vas je dodao u svoju listu favorita

Slatko dejtanje Prednosti i Mane

Prednosti

Svi profili su verifikovani
Svi ženski profili dobijaju besplatno VIP članstvo
949.482 aktivnih registrovanih korisnika
Mogućnost aktivacije VIP članstva
Mogućnost da vidite kome se dopadate

Mane

Komplikovana registracija za ženske korisnike
VIP članstvo je neophodno za korišćenje većine funkcija
Ograničena komunikacija sa besplatnim članstvom

Slatko dejtanje za korisnike

Prednosti

Registracija je besplatna, sami odlučujete da li ćete se i koliko pretplatiti na VIP članstvo.
Možete na miru da uživate u dopisivanju, ne razmišljajući o tome da li je iza profila prava osoba ili ne – svi profili su verifikovani.
Zahvaljujući ocenjivanju, možete saznati kako Vas drugi korisnici vide.
Sajt garantuje da ćete ostvariti kontakt sa drugim korisnicima i tako lakše pronaći partnera.
Screenshot

Moje mišljenje o Slatko dejtanje

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz

Sajt Slatko dejtanje namenjen je flertu i seks dejtingu. Dakle, ako je to ono što tražite, ovo može biti pravo mesto da pronađete partnera. Pohvalno je što su profili verifikovani, i što sajt garantuje bezbednost i stvarni identitet korisnika, kao i to što nudi garanciju da ćete ostvariti kontakte. Ako, pak, tražite nekoga samo za druženje, ili želite da upoznate partnera za ozbiljnu vezu ili brak, možda je bolje da sreću okušate na drugačijim sajtovima. Mada, nije isključeno da Vam se tako nešto može i ovde dogoditi, nikad se ne zna.

Slatko dejtanje Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (9)
Pozitivne recenzije (7)
Negativne recenzije (2)
Zaklina

Ja sam ovde iz razloga kao i velika vecina, a to su hot chat, razmena slika, videa, pa i radi seksualnog odnosa, ali toliko prostog sveta ima da je to neverovatno. Ako zelite kazite da sam nadmena, ali stvarno mislim da bi trebala neka selekcija da se odradi, neki test kulture, pristojnosti, da se ovi prosti muskarci nauce pameti!

DA 3 NE 0
Rasko

Nasao sam devojku na ovom mestu. Nismo u zvanicnoj vezi, ali verovali ili ne sve tezi ka tome. Pocelo je sve radi seksualnog zadovoljstva, ali krenuli smo sa sve dubljim i dubljim pricama i kako se sve odvija izgleda cemo i ozvaniciti vezu uskoro. Za pocetak! :)

DA 3 NE 1
Zvonko

Vasa ideje su odlicne! Za dame je besplatno, ako dokazu identitet, sto je odlicno, zaista ne moram da brinem da si se dopisujem sa pravom osobom ili ne. I da je duplo skuplje pa i pet puta skuplje, opet bih platio!

DA 2 NE 2
Jela

I ako je veliki izbor muskih kandidata, ja jos uvek nisam nasla nekog sa kog bih stupila u seksualni odnos. Ali i samo dopisivanje i po neka razmena golisavih slika me uzbudjuje! Pozdrav za sve muskrace! :)

DA 1 NE 1
Moma

Od kad znam za sebe veliki sam skeptik i ne verujem ni u sta dok se sam ne uverim. Tako je bilo i sa ovom stranicom, mislio sam da je klasicna prevara, oimanje novca, ali uverio sam se da nije tako. Devojke su super na ovoj stranici, lagano sa svakom krenom pricu, vidim koja cemu tezi i to je to! :)

DA 2 NE 1
Marina

Volim hot dopisivanje, to me opušta posle napornog dana. Zato volim da se posle posla opustim uz dopisivanje na sajtu Slatko dejtanje. Zanimljivo je, uzbudljivo, i bezbedno. NE brinem koga ću tamo sresti i ko me može videti.

DA 10 NE 1
Uroš

Slatko dejtanje je super sajt za upoznavanje devojaka. Većina njih je čak raspoložena i za upoznavanje uživo, tako da dopisivanje često nastavimo u mom stanu.

DA 14 NE 4
Jasna

Više volim obične sajtove za upoznavanje, gde nisu svi raspoloženi sam za hot čet i vruće slike.

DA 14 NE 13

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs