Kako se slažu Rak i Strelac

Rak
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Veoma emotivan, kao i ostali vodeni znaci, Rak je jedan od najizazovnijih za upoznavanje. Duboko intuitivan i sentimentalan, izuzetno privržen dragim ljudima, to je ono što svi znaju o Raku. Kakvi su još Rakovi? Kakve su karakteristike ovog horoskopskog znaka?
Strelac
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Kao što je slučaj sa svim vatrenim znacima, i život sa Strelcem je jedna velika avantura i luda vožnja. Najvažnija osobina Strelca je da mrzi dosadu, rutinu i stereotipe. Učiniće sve da to izbegne. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Strelca?

Rak i Strelac - Ljubavni horoskop

Veza između Raka i Strelca predstavlja spoj između opreznog i osetljivog pesimiste s jedne, i neukrotivog, optimističnog šarmera s druge. Kako će ovo funkcionisati?

Kako se slažu Rak i Strelac?

Strelac je hiperaktivan znak koji se nikad ne smiruje. Kuća mu ne znači baš ništa sem skloništa od kiše, i mesta gde se hrani. Stalno nekud leti i živi za avanture. A Rak je upravo suprotnost tome. Izuzetno posvećen domu, najsrećniji je kad može biti kod kuće i brinuti o domu i porodici. Partner mu je potreban da bude kraj njega. Ovo je vrlo zanimljiva situacija. Strelac je pored svega i apsolutno nesposoban za empatiju. Nije u stanju da shvati tuđe perspektive, već podrazumeva dasu svi slični njemu i da misle menja-više isto. Zato podrazumeva da će Rak ići svuda sa njim i hteti isto što i on.Ne pada mu na pamet da bi moglo biti drugačije. A Rak ovo odbija, ne može d aodrži korak sa Strelcem, niti mu to prija. Pokušava i trudi se, ali i dalje se najbolje oseća kada može biti kod kuće. Strelac to ne razume i misli da je negde pogrešio. Ali, lišen empatije i razumevanja, na sve ovo samo odmahne rukom, i ode da pronađe zabavu za sebe. Rak, koji bi želeo da ga

partner razume i da bude kraj njega, vređa se, pati, ljubomoran je i Strelca pokušava da ograniči. A ako Strelac nešto ne da ni po koju cenu, to je njegova sloboda. Ljut, odlazi. Rak se oseća izneverenim i napuštenim i to ga čini depresivnim. Sva radost života i ljubavi nestaje. Pati, povređen, a kako Strelca ne može emocionalno ucenjivati, tu je kraj ovog odnosa.

Postoji li rešenje za ovo?

Rešenje zavisi od toga koliko strpljenja i poštovanja ovo dvoje imaju jedno prema drugom. Strelac mora razumeti da Rak voli da bude kod kuće, okružen najmilijima, dok Rak treba da razume da je za Strelca njegova sloboda i akcija neprikosnovena. Iako bi se reklo da su potpuno nekompatibilni, ako se pogleda iz drugog ugla, Rak i Strelac su pravi izbor jedno za drugo. Strelcu treba čvrsta podloga za njegova lutanja i avanture,a ko će mu to bolje pružiti nego Rak? Rak želi poveerenje i otvorenost, a to će mu Strelac najbolje pružiti.

Rak i Strelac u vezi

Komunikacija

Ako žele da budu zajedno, Rak i Strelac moraju naučiti da dobro i otvoreno komuniciraju. Potrebno je da nauče da otvoreno izraze kad se nekome od njih nešto ne dopada i da zajedno potraže rešenje. Treba da razgovaraju o svojim očekivanjima i željama. Tako će izbeći brojne nesporazume. Bitno je i da poštuju jedno drugo i nauče da izražavaju ljubav. Strelac treba da nauči da se kontroliše u svojim postupcima i uvek se vraća Raku, dok Rak treba da se potrudi da Strelcu pruži potrebnu slobodu i veruje u njegovu odanost. Takođe, kad poželi, dobro bi bilo da se pridruži Strelcu u akcijama.

Emotivnost

Po prirodi izuzetno emotivan, Rak treba da pripazi na izlive svojih emocija, kako ne bi zbunio Strelca. Takođe, Strelac treba da nauči da pazi na svoje reči i postupke kako ne bi povredio Raka. Ključ dobre komunikacije je u tome d aotvoreno izraze sve što je potrebno, ali ne korektan način kako niko ne bi bio povređen.

Rak i Strelac u seksu

Ovaj par će morati da uloži dosta truda i na polju intimnosti, kako bi postigli skladan seksualni život. Trebaće im dosta razumevanja kako bi ovo postigli. Strelac je avanturista po prirodi, pa ne čudi da će i u krevetu želeti da eksperimentiše i isprobava nove stvari. Ovo, međutim, neće oduševiti niti uzbuditi Raka, koji čezne za dubljom emotivnom povezanošću. Rak treba da prihvati neke od novina i isproba ponešto novo sa Strelcem, a takođe treba da pazi da ne preteruje sa zahtevima za emocionalnom povezanošću. Strelac, s druge strane, treba da pokaže malo više osećajnosti kada je seksualni život u pitanju, kako bi i partner u znaku Raka mogao u potpunosti da uživa u intimnosti.

Muškarac Rak i žena Strelac

Muškarac rođen u znaku Raka i njegova izabranica u znaku Strelca potpune su suprotnosti. Ona je žena slobodnog duha, nepostojana i prava suprotnost Raku, koji je vrlo emotivan i posvećen porodici. Ona je vatrena i šarmantna, ne drži je mesto, dok je muškarac Rak osetljiv, pažljiv i romantičan. Ovo dvoje zbog svojih ogromnih razlika vrlo teško mogu izgraditi dugoročni odnos.

Žena Rak i muškarac Strelac

Veza između žene u znaku Raka i muškarca Strelca biće vrlo dinamična i burna, ali sa vrlo malo potencijala da bude dugoročna.Ovakav spoj vode i vatre vrlo teško se može harmonizovati. Muškarac Strelac voli zabavu i druženje, dok žena Rak voli porodicu i tradicionalne vrednosti. Ona je nežna i osećajna, dok on žudi za avanturama i uzbuđenjem. Ovo dvoje su gotovo nespojivi i naići će na bezbroj izazova koji im neće ići u korist.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs