Kako se slažu Rak i Rak

Rak
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Veoma emotivan, kao i ostali vodeni znaci, Rak je jedan od najizazovnijih za upoznavanje. Duboko intuitivan i sentimentalan, izuzetno privržen dragim ljudima, to je ono što svi znaju o Raku. Kakvi su još Rakovi? Kakve su karakteristike ovog horoskopskog znaka?
Rak
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Veoma emotivan, kao i ostali vodeni znaci, Rak je jedan od najizazovnijih za upoznavanje. Duboko intuitivan i sentimentalan, izuzetno privržen dragim ljudima, to je ono što svi znaju o Raku. Kakvi su još Rakovi? Kakve su karakteristike ovog horoskopskog znaka?

Rak i Rak - Ljubavni horoskop

Rakovi su poznati kao izuzetno porodični. Veoma su neodlučni i teško im je kad treba da donesu odluku, često naprave korak napred, a dva, tri nazad. Kako izgleda zajednički život dva Raka?

Kako se slažu Rak i Rak?

Porodica pre svega

Porodica je najvažniji pojam za Raka. Beskrajno su vezani za svoje voljene i sve bi učinili za njih. Vole da brinu o kući i porodici. Njihov dom odiše dobrodošlicom i udobnošću. Mogu biti pomalo staromodni, ali njima to odgovara i prirodno im je. Vole svoje okruženje i trude se da ga unaprede.

Rak i Rak u vezi

Mučeništvo

Kao što je već rečeno, Rakovi su izuzetno osetljivi. U svađama se trude da isteraju svoje, ali ako im to ne uspe, povlače se u svoj oklop. Imaju čudan način samoodbrane kojim teže da preuzme ulogu mučenika. Pokušaće da učine drugog krivim za sve probleme. A kada to oboje rade, sve postaje mnogo teže. Samorefleksija, svesnost i rad na sebi temelj su ove veze. rakovi moraju danauče da stvari prihvataju manje lično, kao i da preuzmu punu odgovornost za svoje postupke i ne igraju se mučenika. Njihov zajednički život može biti divan, samo treba da nauče da kontrolišu svoje emocije i da ne menjaju raspoloženje svaki čas.

Pamćenje

Rakovi pamte sve u vezi sa njihovom vezom. Pamte sve datume, godišnjice, rođendane, praznike, omiljenu knjigu, cvet, hranu i sve sitnice u vezi sa partnerom.Problem je što će svoje savršeno pamćenje koristiti i da zapamte sve greške koje je partner načinio, kako bi mu ih sve prebacili kada se ukaže prilika.

Vernost

Odanost je drugo ime Raka. Oni nemaju apsolutno nikakvu tendenciju ka neverstvu. Bliskost i odanost im je svetinja. Rakovi grade i neguju svoju vezu, a zatim je brane i štite. Svom snagom se zalažu za partnera i spremni su da se bore za njega po svaku cenu. Rakovi takođe teže da zanemare socijalni život kako bi se potpuno posvetili partneru i porodici. Ovo takođe nosi rizik da budu potpuno odsečeni od sveta i izolovani. Negovati porodicu je divno, ali ne bi smeli da ostanu bez prijatelja, odsečeni od sveta. Svima su potrebni prijatelji i nije zdravo za vezu da partneri sve vreme provode isključivo usmereni jedno na drugo. Porodica svakako treba da bude čvrsta, ali ne treba da ima zidove koji je odvajaju od spoljnog sveta.

Saosećanje

Rakovi su vrlo empatični , i to je njihov dar. Samo Rak može prodreti duboko u dušu drugog Raka i potpuno ga razumeti. A oni zaista žele da sve duboko razumeju.

Pesimizam

Rak je po prirodi sklon pesimizmu. On često gleda uplašeno u budućnost, i od nje ne očekuje ništa dobro. Melanholičan, često je okrenut prošlosti. Retko je vedar i rasterećen pesimizma. U vezi dva Raka preti opasnost od toga da se oboje prepuste pesimizimu i crnim mislima. Zato je važno da se Rakovi ne izoluju od prijatelja. Poželjno bi bilo dase druže sa optimističnim, energičnim i entuzijastičnim osobama, kao što su Strelac ili Ovan.

Rak i Rak u seksu

Zahvaljujući jakoj intuiciji i jakoj emotivnoj povezanosti, Rakovi odlično prepoznaju potrebe partnera i umeju da mu pruže nezaboravno uživanje. Zato je slaganje dva Raka u seksu veoma dobro. Jake emocije među njima pobuđuju strast i ne dozvoljavaju im da se udalje. Kako su Rakovi jedno drugom najveće bogatstvo, često po celu noć mogu provesti u ljubavnim igrama, a u ovoj vezi sve njihove seksualne fantazije biće ispunjene.

Suživot dva Raka je miran, pun ljubavi, i okrenut porodičnom blagostanju. Njih dvoje se odlično slažu, ali treba da paze da ne stagniraju i ne ostanu zauvek u mestu. Porodični hobiji ne bi smeli biti Rakovima zamena za lični rast i odvojena interesovanja.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs