Horoskopski znak strelac

Strelac
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Kao što je slučaj sa svim vatrenim znacima, i život sa Strelcem je jedna velika avantura i luda vožnja. Najvažnija osobina Strelca je da mrzi dosadu, rutinu i stereotipe. Učiniće sve da to izbegne. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Strelca?

Strelac horoskop karakteristike

Sloboda

Sloboda je za Strelca prioritet. Ako neko pokuša da ga veže, Strelac će pokidati lance i odleteti, ili će, pak, venuti dok ne uvene sasvim. Zato je život sa njim komplikovan. Ne bi se moglo reći da je Strelac begunac ili neveran. Ima među njima, međutim, dosta avnturista, koji teže samo vezama na jednu noć, a onda odlaze dalje, ostavljajući za sobom samo miris parfema. Nikada ih više ne vidite, ali ih nikad i ne zaboravite. Ali, s druge strane, ima među njima onih koji vole za ceo život. Ako steknete ljubav Strelca i on odluči da se dobrovoljno veže za Vas, možete biti sigurni da će biti uz Vas i u dobru i u zlu. Ali, bitno je da ne pokušavate da ga vežete za sebe.Pravila, ljubomora, kontrola – to je ono što će oterati Strelca. Ako volite Strelca, nemojte ga vezivati, već mu verujte.

Mrzi dosadu

Ako postoji još nešto pored vezivanja što Strelac jednako mrzi, onda je to dosada. Najvažnije mu je da nije dosadno. Ako Strelcu bude dosadno u vezi, napustiće je. Ako mu je dosadno na poslu, daće otkaz, ma kako plaćen posao bio. Ako želite da Vam veza sa Strelcem uspe, smišljajte zabavne aktivnosti i zabavljajte se zajedno. Strelac voli adrenalin, adrenalinske sportove, igre. Vole društvo i društvo voli njih. Zabava im je u svemu što rade najvažnija. Ako nije zabavno, otići će.

Zabavljač

Strelac je u društvu glavni zabavljač, čak i kad nije svestan da to radi. Lako i prirodno očarava publiku svojom ogromnom, prirodno optimističnom energijom.

Idealizam

Strelac je neko ko želi i veruje da može da promeni ceo svet. Uvek ima puno planova i ciljeva. Strelac često i može da ostvari svoje ogromne snove, koji su ostalima neverovatni. Jedini problem je što je Strelac lakomislen i nestalan, pa stvari često ostavi nedovršene. Kada cela stvar prestane da ga zabavlja, on je ostavlja i prelazi na nešto drugo.

Nesmotrenost

Strelac ima jednu nezgodnu osobinu, a to je da često govori brže nego što razmišlja, pa tako kaže bilo šta što mu padne na pamet, ne razmišljajući o tome da time može nekoga uvrediti ili povrediti. Kada shvati da je to učinio, obično je već kasno. Tada Strelac pokušava da izgladi stvar, ali time samo uvlači sebe dublje u nesporazum. Takođe je brzoplet prilikom donošenja odluka, jer se vodi samo entuzijazmom i time koliko mu je ideja zabavna u početku, a nema strpljenja da detaljno razradi realne planove.

Strelac horoskop karakteristike – muškarac

Muškarac Strelac je večiti optimista, koji zrači bezbrižnošću i ne krije svoju potrebu za slobodom. Hedonista je, šarmantan, inteligentan i teži širokom obrazovanju.

Ambicija

Muškarac Strelac je u poslu ambiciozan, teži nagradi i uspehu. Ima moderna shvatanja kada je posao u pitanju i prati trendove na tržištu. Poseduje veliku moć transformacije i koristi je u poslovanju.

Večiti putnik

Putovanje i uopšte lutanje je za Strelca način da upozna svet, da uči i pronađe lepotu. Neretko je Strelac svetski putnik ili nomad, koji teži da istraži ceo svet. To u potpunosti odgovara njegovoj ljubavi prema slobodi i odbojnosti prema dosadi i statičnosti.

Nikad nije sam

Pored toga što je glavni zabavljač u društvu i ima veliki krug prijatelja, muškarac Strelac uvek ima i partnerku. Ako nije u nekoj vrsti ozbiljne veze, onda je to bar flert ili avantura.

Muškarac Strelac ljubav

Strelac osvaja šarmom i duhovitošću i gotovo nikad ne promašuje metu. U ljubavi, muškarac Strelac zna za čim traga – za lepotom i uzvišenim osećanjima, ali lišenim vezivanja i sputavanja. Potrebno mu je da razume ljubav, flert, hemiju, privlačnost, strast, ali i posvećenost. Sa muškarcem Strelcem je baš sve moguće, a on traži partnerku koja mu može parirati u svemu, biti prijatelj u svim avanturama, i jednako samostalna i nezavisna kao on. Kada je pronađe, može biti odan zauvek.

Kakve žene voli muškarac Strelac i kako znati da mu se sviđate? Kako osvojiti muškarca Strelca?

Strelca fasciniraju žene koje su maštovite i originalne, ali i neuhvatljive. Kako bi zadržala pažnju muškarca Strelca, žena treba da igra na kartu nedodirljivosti. To će ga motivisati da je osvaja. Kada je zaljubljen, Strelac gubi sposobnost rrealnog sagledavanja i idealizuje svoju partnerku, smatrajući je svojom idealnom drugom polovinom koja ga savršeno upotpunjuje.

Muškarac Strelac u seksu

Seks je omiljeni sport muškarca u znaku Strelca, i zato se upušta u česte avanture. Vešt je ljubavnik, otvoren, direktan, samouveren i spontan i želeće sve da isproba. Dopada mu se kada partnerka ima smelosti da načini prvi korak, ali ne podnosi ničije pokušaje da ga menja.

Strelac horoskop karakteristike – žena

Optimistična, radoznala, vedrog duga i puna entuzijazma, žena Strelac poznata je po svojoj ogromnoj životnoj energiji i brojnim interesovanjima. To je ona dama koja sve stiže i postiže, i da briljira na poslu, i da stigne na časove joge, engleskog, i sa drugaricama na piće, i na planinarenje, i da joj uveče još ostane energije da bude zavodljiva i senzualna za svog partnera.

Uspeh

Ž

ena Strelac teži uspehu na svim poljima. Ambiciozna je u poslu i izgradnji karijere, a posebno joj leže poslovi vezani za novac, ekonomiju i bankarstvo. Naklonjena je pre sportu nego umetnosti, ali čime god da se bavi, teži uspehu, priznanju i statusu u društvu.

Sloboda i fleksibilnost

Sloboda je njen prioritet. Neće trpeti nikakve pokušaje vezivanja ili kontrolisanja i ograničavanja slobode. Može odlučiti da se veže za partnera i zasnuje porodicu, ali samo svojom voljom i tada pod uslovima i pravilima koje sama određuje. Takođe, odgovara joj jedino fleksibilan raspored i nestruktuirano raspoređivanje vremena po svom, nikako strogi rasporedi i režimi.

Radoznalost

Dame rođene u znaku Strelca vrlo su radoznale, vole da uče, obrazuju se široko i putuju. Žele da saznaju i shvate suštinu svega u životu, teže da dobro razumeju sve i svakoga oko sebe.

Kakve muškarce voli žena Strelac? Kako znati da se sviđate ženi Strelcu i kako je osvojiti?

Kako bi osvojio ženu Strelca, muškarac joj mora biti ravan i sposoban da joj parira, što znači da je puno proputovao, da ima bodato znanje i obrazovanje i veliko životno iskustvo. Takođe, bitno je da ima avanturistički duh i otvoren um, kako bi mogao da joj pravi društvo na dalekim, egzotičnim putovanjima, kako bukvalno, tako i metafizički.

Žena Strelac u seksu

Kao što se i može očekivati od jednog vatrenog znaka, žena Strelac je izuzetno strastvena. Za nju je seks više fizička aktivnost i ne uključuje emocije. Po prirodi avanturista, žena Strelac želeće da isproba sve u krevetu, pa joj treba partner koji ima hrabrosti i želje za eksperimentisanje.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs