Tajni kontakt

Fuckbook
1.
Fuckbook
Fuckbook
  • Samo za punoletne
  • Sajt za neobavezni seks dejting
  • Preko 29.000.000 korisnika širom sveta
21+
prosečne godine
29 000 000+
samci
Lust
2.
Lust
Lust
  • Seks-dejting sajt za odrasle
  • Upoznavanje ljudi sa istim željama i fantazijama
  • Mogućnost intimnog druženja uživo
21+
prosečne godine
29 000 000+
samci
Seks za sve
3.
Seks za sve
Seks za sve
  • Besplatna registracija
  • Primanje i slanje poruka
  • Svi ženski profili posle verifikacije postaju VIP članovi
23+
prosečne godine
240 000+
samci

Tajni kontakt Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz
Ukupna ocena
6,9/10
243 000+ / 25+
Tajni kontakt

Funkcionalnost stranica i funkcije sajta: 7,1/10

Bezbednost: 8,1/10

Vidljivost profila: 7/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 6,5/10

Korisnička podrška: 6,6/10

Cena: 6,1/10

Tajni kontakt Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Uživajte u tajnim i anonimnim seks kontaktima

Ako želite da unesete više uzbuđenja i strasti u svoj život, bilo da ste sami ili u vezi, na sajtu Tajni kontakt možete da uživate u erotičnom druženju, flertu, i upoznavanju, a da pritom ostanete anonimni. Ovaj sajt garantuje diskreciju, bezbednost, i anonimnost, i da možete opušteno uživati bez bojazni da će to neko otkriti. Na profilu ne ostavljate nikakav kontakt, pa čak ni profilna slika nije obavezna.

Zabavna i brza registracija

Registracija na sajtu je besplatna. Kada na naslovnoj strani sajta kliknete na dugme „prijava,“ biće Vam ponuđena pitanja, jedno za drugim, na koja treba da odgovorite biranjem jednog od ponuđenih odgovora. Na taj način, popunjavate svoj profil. Tu se nalaze pitanja o polu i starosti partnera kog želite da upoznate, kao i o Vašem polu, godinama, lokaciji, statusu veze, boji očiju, kose, kože, obliku tela, visini, intimnoj frizuri. Zatim treba da unesete nadimak i lozinku, kao i adresu svoje e-pošte. Nakon toga, stići će Vam mejl sa linkom za aktivaciju profila. Time je registracija na sajtu završena, i možete početi da ga koristite.

Popunite svoj profil

Nakon popunjavanja informacija potrebnih za registraciju, možete i detaljnije popuniti svoj profil.

Ovde imate mogućnost da odgovorite na sledeća pitanja o sebi: boja očiju, boja kose, dužina kose, etničko poreklo, građa, visina, intimna frizura, veličina grudnjaka, obrazovanje, status veze, karakteristike (što ovde podrazumeva zainteresovanost za oralni seks i biseksualnst), možete popuniti rubriku „o meni“ gde predstavljate sebe malo opširnije, a zatim možete da odredite svoja interesovanja u sferi seksa čekiranjem ponuđenih opcija.

Plaćanje kredita umesto plaćenog članstva

Na sajtu Tajni kontakt nema opcije plaćene članarine. Umesto toga, kupuju se takozvani krediti. Iako je registracija besplatna, krediti su Vam neophodni kako biste kontaktirali bilo koga. Jedan kredit potreban je za slanje jedne poruke.

Kako da otkažete članstvo na sajtu Tajni kontakt?

Članstvo se otkazuje jednostavno. Dovoljno je da u meniju odaberete opciju „podrška“, a zatim „brisanje profila.“ Sa brisanjem profila, Vaše članstvo je okončano.

Tajni kontakt Funkcije

Pretraga

Osnovna pretraga podrazumeva kriterijume kao što su pol, godine, i okrug, kao i to da li osoba ima sliku na profilu i da li je trenutno onlajn. Takođe možete da koristite i detaljniju pretragu, koja u obzir uzima dodatne kriterijume, kao što je boja očiju, boja kose, visina, građa, etnička pripadnost, ali i vrlo intimne detalje, kao što je intimna frizura, veličina grudi za žene i dimenzije intimnih delova tela za muškarce.

Pristupačnost fotografija

Zarad diskrecije, profilna slika nije neophodna. Ako ipak odlučite da uključite fotografiju u svoj profil, ona će biti vidljiva ostalim korisnicima sajta.

Pretraga profila

Bez kupljenih kredita možete koristiti osnovnu i malo napredniju pretragu, i videti profile korisnika, dok će Vam za slanje poruke krediti biti neophodni.

Kreditni paketi

Kredite možete kupovati pojedinačno ili u paketima. Jedan kredit dovoljan je za slanje jedne poruke, i njegova cena iznosi 120 dinara.

Kreditni paketi
5 kredita – 420 RSD
7 kredita – 825 RSD
25 kredita – 2600 RSD
50 kredita – 4500 RSD
100 kredita – 8900 RSD

Tajni kontakt Prednosti i Mane

Prednosti

Diskrecija i anonimnost
Besplatna registracija
Bez cenzure

Mane

Nešto manji broj ženskih članova
Kupovina kredita je neophodna za slanje poruka

Tajni kontakt za korisnike

Prednosti

Prednosti
Možete upoznati osobe za flert
Garantovana diskrecija i anonimnost
Screenshot

Moje mišljenje o sajtu Tajni kontakt

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz

Tajni kontakt je sajt za dopisivanje, flert i razmenu fantazija više nego za upoznavanje partnera. Ako želite ovakvu zabavu bez ikakvih ozbiljnijih namera, i važno Vam je da to ostane tajna, ovde možete pronaći osobe koje žele isto.

Tajni kontakt Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (8)
Pozitivne recenzije (6)
Negativne recenzije (2)
Sreten

Sve je lepo osmisljeno kako da se ljudima uzmu pare. Sajt generalno nije los, ali preterano je skupo slati poruke drugim korisnicima... Uz malo korigovanje cena, mislim da bi stranica imala znacajno vise korisnika i bolje funkcionisala...

DA 16 NE 1
Malena

Ja sam jedna od onih devojaka koje ne veraja svog decka, ali s vremena na vreme potrebno mi je malo promene, te tajnovito dopisivanje na ovom sajtu ne ugrozava moju ljubavnu vezu, niti meni stvara osecaj krivice. Svi zadovoljni! :D

DA 2 NE 7
Pedja

Pravo mesto za sve koji zele avanturu u svom zivotu. Ja sam ovde se iskljucivo dopisivao sa devojkama, sa jednom sam se cak i upoznao, ali i dalje drzimo sve u tajnosti! Vredelo je svaku paru!

DA 3 NE 2
Sara

Decko i ja smo nakon mnogo stvari probanih kako da osevizmo nasu vezu, resili da se zajedno prijavimo ovde. Svako ima svoj profil, a upravo ovo nam je potrebno da pobegnemo iz svakodnevne monotonije,a da veza ne pukne i ne dodje do raskida. Svaka cast za stranicu!

DA 2 NE 4
Jovan

Raj za mene! Diskrecija zagarantovana, a nema cenzure, pa tako nesto bi svaki muskarac kao sto sam ja mogao samo da pozeli!!! Uzivam u erotskom dopisivanju i u iscekivanju svake sledece poruke!!!

DA 2 NE 2
Rajko

Na sajtu Tajni kontakt redovno pronalazim devojke za dopisivanje i sve lepo funkcioniše, a moja žena ne zna ništa o tome. Ionako jeto bezazlena zabava.

DA 6 NE 5
Srđan

Ne dopadaa mi se što na sajtu Tajni kontakt moram da kupujem kredite kako bih slao poruke. Više volim besplatne sajtove za tu vrstu zabave.

DA 29 NE 9
Dušan

Redovno sam aktivan na satu Tajni kontakt i mislim da je to idealan način d se izađe iz monotonije duge veze ili braka. Diskretno je, pouzdano, i lako.

DA 20 NE 10

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs