Horoskopski znak jarac

Jarac
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Ako u svom okruženju imate osobu koja deluje mudro, uvek smireno, ne radi ništa bez unapred osmišljenog plana, vrlo je verovatno da je rođena u znaku Jarca. Šta još karakteriše Jarca?

Jarac horoskop karakteristike

Ciljevi

Jarca karakteriše neverovatna odlučnost. On uvek ima postavljene ciljeve, koji nisu mali, već ogromni snovi. Onda pažljivo i detaljno isplanira kako će ih ostvariti, a zatim se odlučno ka njima kreće, korak po korak. U stanju je da godinama posvećeno radi na svojim ciljevima, sa jednakom odlučnošću i bez oklevanja. Jarac žudi za uspehom i priznanjem, ali ni u šta se ne baca olako, već sve prvo dobro promisli. Ništa ne prepušta slučaju, već svaki slučaj brižljivo isplanira do detalja i strateški. Ka svojim ogromnim ciljevima idu malim, direktnim koracima.

Ne boji se neuspeha

Jarac se ne plaši neuspeha. Ovo je pomalo neočekivano za nekoga ko teži društvenom uspehu, priznanju, novcu, savršenoj porodici i i ma puno velikih snova. Kada u nečemu ne uspe, Jarac pokuša ponovo. Sada je iskusniji, mudriji, spremniji. U svakom poslu ili poduhvatu daju sve od sebe i trude se da ga obave savršeno. I oni imaju prepreke na putu kao i svi, ali vole izazove i teške puteve, a ne lak uspeh i zaobilaznice.

Zatvorenost

Jarac je poznat kao „ledena kraljica“ zodijaka. Svoju nežnu i osetljivu unutrašnjost krije i štiti čvrstim oklopom, zbog kog deluje hladno i nepristupačno. Ćutljivi su i zatvoreni, a njihovo meko srce i pravu prirodu poznaju samo najbliži. Jarac ima problem sa izražavanjem emocija i sopstvenih potreba, pa često deluje nedodirljivo i nepristupačno. U vezi može delovati suviše hladno i nezainteresovano, pa se partner može zbog toga osećati nevoljeno. Zato je bitno da razgovaraju o međusobnim izrazima naklonosti. Jarac obično osećanja pokazuje delima, a ne rečima.

Vernost

Jarac je apsolutno veran. Čvrsto se vezuju za voljenu osobu, a nakon neuspele veze, treba im puno vremena da se upuste u novu. Skloni su da se vežu za prošlost. Jednom razočarani, često ostaju nepristupačni za sve naredne veze. Ko osvoji ljubav Jarca, dobio je vernog partnera za čitav život, koji će mu biti odan i blizak zauvek. Izdati Jarca je pravi greh, jer njega izdajaa pogađa do srži.

Kritika

Jarac se ne ustručava da kritikuje, i to često čini. Ali ne radi to kao Devica, koja u kritici uživa i beskonačno traži mane drugima. Jarac samo jasno kaže kad mu se nešto ne dopada i predlaže drugo rešenje. Uvek logičan i racionalan, često ima utisak da se drugi nerazumno ponašaju, pa nastoji da im ukaže na greške. Ali, za razliku od Device, Jarac i sebe kritikuje i u tome je često vrlo strog. Svestan je svojih nedostataka i nastoji da ih popravi.

Nije površan

Jarac uvek zalazi u dubinu stvari. i pored tendencije da bude racionalan i promišljen, on nije uskogrud i striktno vezan za zemlju, već ume da leti i snovima obuhvati ceo svet. Ovo je jedinstvena karakteristika, koju nema nijedan drugi znak zodijaka. Nije površan ni u čemu, ni u umetnosti ni u humoru, šale su mu uvek duhovite i inteligentne.

Polako, ali sigurno

Ovo je krilatica kojom se Jarac vodi. Skromni i umeren, a ambiciozni, Jarčevi ka svom željenom uspehu idu polako, ali sigurnim koracima. Veoma su posvećeni poslu, a do uspeha žele da stignu svojim trudom i stalnim zalaganjem. Vole sve da rade sami, da daju sve od sebe, i zasluže uspeh i priznanje. Jarac je pre asketa nego hedonista.

Detaljista i tradicionalista

Jarac voli detalje i sitnice, mrzi osećaj da nešto nedostaje i da je propušteno, već voli da sve bude isplanirano do najsitnijih detalja. Takođe, voli ustaljeni poredak, hijerarhiju i tradiciju. Često među njima ima naučnika koji proučavaju prošlost i tradiciju.

Jarac horoskop karakteristike – muškarac

Nikad ne odustaje

Muškarac u znaku Jarca izrazito je ambiciozan, ima zacrtane ciljeve, i uložiće koliko god trud da je potreban da ih ostvari. Neće štedeti sebe, i potpuno će se posvetiti. Uporan je i strpljiv, a ako pogreši, neće odustati. Samo će probati druge načine da ostvari šta je naumio. Ne preza ni od čega i ne boji se da bude lider i prvi isproba sve što mu se učini dobrom idejom.

Sve planira

Muškarac Jarac ništa ne radi nasumice i neplanski, već svaki svoj korak dobro promisli. Iza pitome i mirne spoljašnjosti, njegov mozak radi prekovremeno, planirajući sve do najsitnijih detalja.

Hladna spoljašnjost

Iako može delovati emocionalno nedostupno, ispod oklopa od nezainteresovanosti i arogancije krije se nežno srce i duboke emocije. Zapravo, Jarcu je i potrebna zaštitna maska jer mora biti oprezan kome poklanja poverenje, duboka osećanja i beskarjnu odanosti. On zaista ima šta da pruži, ali vremenom nauči da nije svako vredan toga.

Muškarac Jarac ljubav

Zavodljivi Jarac u ljubavi je strastven i dominantan. Kao i sve u životu, on ljubav doživljava veoma ozbiljno. Najviše voli da bude u dugoj vezi jer mu to pruža osećaj stabilnosti kom teži. Brak i porodica su tačka oslonca koja Jarcu donosi najveću stabilnost. Ne upušta se lako u veze i odnos gradi polako i postepeno. Kada jednom pokloni srce, beskrajno je odan i veran, pouzdan i stabilan partner na kog se uvek može računati.

Kakve žene voli muškarac Jarac i kako znati da mu se sviđate? Kako osvojiti muškarca Jarca?

Kako biste osvojili Jarca, potrebno je da ga, pored privlačne spoljašnjosti, zaintrigirate i zainteresujete nekom zanimljivom i specifičnom pričom. Ako mu pokažete da se razlikujete i izdvajate svojom originalnošću, pa još i da ste pouzdana osoba, kojoj se može verovati i koja će uvek biti tu, oduševićete ga.

Muškarac Jarac u seksu

Kada uspe da spusti gard i opusti se, muškarac Jarac će Vas iznenaditi u krevetu – od hladnog i rezervisanog Jarca tradicionalnog pristupa on može postati strastven i vešt ljubavnik. Ne voli intimne igrice, ali je posvećen detaljima i u spavaćoj sobi teži perfekcionizmu kao i u poslu. Zato je seks sa Jarcem uvek intenzivno iskustvo.

Jarac horoskop karakteristike – žena

Uspeh

Žena Jarac je izrazito ambiciozna, teži uspehu na svim poljima i sama je sebi dovoljna da postigne zavidne rezultate. Ako je motivisana da da nesebični doprinos, uložiće sebe potpuno i postići sve što želi. Veoma je prilagodljiva i sposobna, u svakoj situaciji se uspešno snađe, i učiniće sve što treba da postigne zacrtani cilj. Jaka je i izdići će se iz svakog problema koji je snađe.

Tvrdoglavost

Tvrdoglavost je tipična za ovu alfa ženku zodijaka i ta joj osobina često koristi. Ona ne odustaje od svoje namere i tvrdoglavo savladava sve što joj stane na put. Isto tako, njena tvrdoglavost može zadavati glavobolje saradnicima ili partneru.

Vernost

Za ženu Jarca ne postoje plitka osećanja. Kada se jednom prepusti, ona voli celim srcem, duboko i potpuno. Zato je i njena vernost potpuna, a zauzvrat isto očekuje i od partnera. Žena Jarac je posvećena i odana svim bliskim ljudima i pouzdana osoba na koju se njeni bližnji uvek mogu osloniti.

Žena Jarac u ljubavi

Iako može delovati pokorno, žena Jarac u vezi ne gubi svoju nezavisnost i nikad neće dozvoliti da bude potpuno kontrolisana. Ona je ravnopravni partner u vezi i tu je za partnera i u dobru i u zlu. Potrebna joj je sigurnost, toplina, ali i malo uzbuđenja.

Kakve muškarce voli žena Jarac? Kako je osvojiti?

Jaku i samosvensu ženu u znaku Jarca može zainteresovatisamo muškarac koji je u stanju da joj parira – snagom duha i ličnosti, inteligencijom, tempreamentom, privlačnošću. Neće se brzo i olako upustiti u vezu, već će se potruditi da osobu dobro upozna pre nego što odluči da joj pokloni pažnju i osećanja. Zato morate biti strpljivi, pouzdani i pokazati da možete da joj parirate.

Žena Jarac u seksu

Žena Jarac je strastvena ljubavnica, koja rado eksperimentiše. Nisu joj potrebne nikakve posebne fantazije, već duboka emotivna povezanost sa partnerom.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs