Kako se slažu Rak i Jarac

Rak
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Veoma emotivan, kao i ostali vodeni znaci, Rak je jedan od najizazovnijih za upoznavanje. Duboko intuitivan i sentimentalan, izuzetno privržen dragim ljudima, to je ono što svi znaju o Raku. Kakvi su još Rakovi? Kakve su karakteristike ovog horoskopskog znaka?
Jarac
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Ako u svom okruženju imate osobu koja deluje mudro, uvek smireno, ne radi ništa bez unapred osmišljenog plana, vrlo je verovatno da je rođena u znaku Jarca. Šta još karakteriše Jarca?

Rak i Jarac - Ljubavni horoskop

Dok je Jarac poznat po svojoj strogoći kada je kodeks časti u pitanju i eoma mu je važan vredan rad i napredovanje ukarijeri, Rak je pomalo lenj, najsrećniji kad je kod kuće i kad se bavi domom i porodicom. Mogu li se ovo dvoje složiti i kako izgleda astrološka kombinacija ova dva znaka?

Kako se slažu Rak i Jarac?

Radoholizam

Jarac je izuzetno vredan i predan poslu do asketizma. Naporan rad i napredovanje u karijeri njegov su prioritet. Može se dogoditi da bude potpuno predan poslu, do te mera da mu ne ostaje ni volje ni vremena za bilo šta drugo. Može ostajati na poslu do kasno u noć. Štedljiv je i ambiciozan, želi da izgradi sjajnu karijeru i finansijsku stabilnost. Posao može biti i njegovo utočište od svega – ne zabavlja se, ne druži se i ne radi ništa sem posla. Osetljivom Raku je, pak, potreban partner koji će biti kraj njega i sa njim deliti porodični život. Pažnja partnera mu je veoma bitna, a Jarac mu je ne posvećuje ni malo. To je sve za Raka daleko od dobrog.

Rak i Jarac u vezi

Asketizam

Jarac nije nežan niti strastven. Nije mu potrebno da se ljubi i grli, ne voli da pokazuje emocije. A to je Raku suštinski potrebno.Za sreću u vezi njemu je neophodno da se oseća voljeno. Jarac, čija su osećanja duboka i čvrsta, nažalost, ne ume da ih pokaže. Nije romantičan, izgleda ledeno, a tek ponekad, neočekivano, iz te ledene spoljašnjosti proviri toplo srce. To često bude onda kada je već prekasno. Raku je potrebno da se ljubav stalno izražava. Zato, ako želi da bude sa Rakom, Jarac treba da nauči da iskazuje ljubav i povezanost. Malo slatkih reči, malo poljubaca i zagrljaja, i Rak će biti zadovoljan.

Osetljiva duša

Rak je izuzetno osetljiv. Najviše voli da bude kod svoje kuće i stara se o domu i porodici. Avanture ga nimalo ne zanimaju. Ni Jarac to ne želi, i za njega je savršena stabilnost i brižnost koju Rak pruža. problem je što često ne umeju da se nose sa tako bogatom emocionalnošću i promenama raspoloženja. S druge strane, Rak ne razume Jarčev intelektualni pristup. Ako Rak i Jarac zajedno uče da bolje komuniciraju i razumeju jedno drugo, oboje će veoma obogatiti ličnost i svoj pogled na život.

Rak dobija partnera koji stoji čvrsto, s obe noge na zemlji, i u rasuđivanju se vodi logikom. Uz to, dobija i finansijsku sigurnost, jer Jarac uvek pravi rezerve za budućnost. I najvažnije, dobija potpuno odanog i vernog partnera. Malo ko ume da bude tako odan i lojalan kao Jarac. S druge strane, život Jarca biće oplemenjen i obogaćen fascinantnim svetom dubokih emocija. Naučiće da prigrli sopstvene emocije, a i da ih prepozna, nosi se sa njima i izražava ih.

Samo polako

Ni jedni ni drugo nemaju tendenciju da brzaju, već se pre vode izrekom „Ko čeka, taj dočeka.“ Tako se njihov odnos sporo razvija. Ali, u njemu takođe retko ima velikih grešaka. Oboma je važno da se prvo dobro upoznaju, temeljno istraže interesovanja osobe kraj sebe, pa tek onda upuste dublje u vezu i telesni kontakt. Velika prednost ove veze je u tome što su oboje izrazito verni i odani i mogu se potpuno osloniti jedno na drugo.

Jarac takođe ne voli površnost i potrebna mu je duboka povezanost u vezi. Bila bi zaista šteta da se snažna osećanja i potencijal slome jer njih dvoje nisu mogli pronaći zajednički jezik. Oboje bi trebalo da nauče da traže kompromisna rešenja i da razumeju i uvažavaju perspektivu partnera. Onda će biti u stanju da mu pruže ono što mu je potrebno i što ga čini srećnim. Kao i uvek kada je u pitanju veza dva suprotna znaka, veza između Raka i Jarca može rezultirati katastrofom ili sjajnim partnerstvom.

Rak i Jarac u seksu

Strasti između Raka i Jarca su naglašene, a kako oboje imaju zdrav pristup seksu i racionalni su, odlično će se slagati u krevetu. Raku će prijati Jarčeva umerenost i staloženost, a Jarcu intenzivna emocionalnost Raka. Pored njega će se lakše opustiti i prepustiti osećanjima koja će se probuditi iz intimnosti. Kompatibilnost u spavaćoj sobi je jednako dobra bez obzira na to ko je od partnera Rak, a ko Jarac.

Muškarac Rak i žena Jarac

U vezi između muškarca u znaku Raka i žene u znaku Jarca postoji jaka privlačnost i izraženo slaganje u seksu. U ljubavi i partnerstvu, stvarisu malo komplikovanije. Ovo dvoje mogu podeliti uloge na tradicionalan način, ali muškarac Rak više je okrenut domu i porodici, osećajan i insistira na potunoj predanosti, dok je njegova izabranica u znaku Jarca racionalna, hladnija, i posvećena karijeri i finansijama. Njen partner se može osećati zanemaren, i ovaj par će morati dosta truda da uloži kako bi izgradili izbalansirani odnos.

Žena Rak i muškarac Jarac

Ako se u vezi nađu žena Rak i muškarac Jarac, kompatibilnost među njima biće bolje nego u prethodnom slučaju. Žena u znaku Raka je posvećena, pouzdana i odana, porodica joj je na prvom mestu, a svog partnera podržava i poštuje njegove stavove. Njen partner u znaku Jarca takođe poštuje porodične i tradicionalne vrednosti, tvrdoglav je i konzervativan. Njih dvoje će partnerstvo graditi na konzervativnim osnovama i praktičnim ciljevima. U ovom odnosu, žena u znaku Raka treba da pokazuje poštovanje svom partneru i pazi da njeno ponašanje ne bude nepredvidivo, dok on treba da drži pod kontrolom svoje impulsivne reakcije.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs