Twinting

Lust
1.
Lust
Lust
  • Seks-dejting sajt za odrasle
  • Upoznavanje ljudi sa istim željama i fantazijama
  • Mogućnost intimnog druženja uživo
21+
prosečne godine
29 000 000+
samci
Seks za sve
2.
Seks za sve
Seks za sve
  • Besplatna registracija
  • Primanje i slanje poruka
  • Svi ženski profili posle verifikacije postaju VIP članovi
23+
prosečne godine
240 000+
samci
Fuckbook
3.
Fuckbook
Fuckbook
  • Samo za punoletne
  • Preko 29.000.000 korisnika širom sveta
21+
prosečne godine
29 000 000+
samci

Twinting Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz
Ukupna ocena
4,8/10
1 000 000+ / 30+
Twinting

Funkcionalnost stranica i funkcije sajta: 4,3/10

Bezbednost: 4,7/10

Vidljivost profila: 5,3/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 5,3/10

Korisnička podrška: 4,7/10

Cena: 4,7/10

Twinting Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Sajt na kome možete naći pravu ljubav ili partnera za zabavu

Sajt Twinting otvoren je za osobe svih polova i orijentacija širom sveta, u potrazi za pravom ljubavlju ili partnerom za viđanje i zabavu. Na naslovnoj strani nema nikakvih eksplicitnih sadržaja, a kako biste koristili funkcije sajta, biće potrebno da verifikujete profil i postavite fotografiju. Ovaj sajt drži do bezbednosti korisnika, i nastoji da pruži kvalitetno iskustvo online upoznavanja. Ako čeznete da pronađete pravu ljubav, velike su šanse da će se to dogoditi baš ovde, zahvaljujući velikoj bazi korisnika širom sveta.

Besplatna i brza registracija

Registracija je besplatna i jednostavna. Treba da odgovorite na nekoliko pitanja – unesete u odgovarajuća polja svoj nadimak, email, pol, pol osobe kakvu tražite. Stići će Vam link za potvrdu i zatim možete dodatno popuniti profil. Pored pola i pola osobe koju tražite, treba da odgovorite i za kakvu vrstu odnosa tražite partnera – viđanje, vezu, ili intimno druženje. Odaberete svoju visinu i tip građe, jeste li pušač, napišete nešto više o sebi kako biste se predstavili drugima i obavezno postavite profilnu sliku.

Profilna slika je obavezna

Profilna slika je obavezna kako bi profil bio odobren i aktivan. Slike moraju biti odobrene, a proces traje sat vremena. Tek nakon toga, moći ćete da koristie funkcije sajta. Fotografije na oovm sajtu nisu eksplicitne, već pristojne.

Verifikacija telefonskog broja

Na sajtu Twinting imate mogućnost da verifikujete svoj broj telefona i zauzvrat dobijete mogućnost da besplatno kontaktirate druge članove. Ovo je dodatna mera bezbednosti, koja korisnicima garantuje da komuniciraju sa stvarnim ljudima a ne izmišljenim profilima. Dok fotografija na profilu ne bude odobrena, ne možete koristiti sajt.

Pretplata na sajtu Twinting: da ili ne?

Na sajtu Twinting nema mesečne pretplate, već se Premium članstvo plaća jednokratno i važi zauvek. To će Vam doneti brojne pogodnosti, kao što su:  Mogućnost da stupite u kontakt sa svih 1.000.000 članova  Neograničeno primanje i slanje poruka  Sve fotografije na sajtu su Vam dostupne  Mogućnost da koristite nevidljivi i anonimni mod  Pozicija pri vrhu pretrage  Uvid gde je određeni korisnik lociran  Mogućnost da date 20 wow (ocena na sajtu)  Brza i uvek dostupna korisnička podrška

Twinting Funkcije

Pretraga

Pretraga na sajtu je jednostavna, i korisnike možete pretraživati prema nadimku, ili prema lokaciji, polu i opsegu godina.

Pristupačnost fotografija

Sve fotografije kojse se postave na sajt moraju proći ličnu proveru. Slike koje postavljate ne smeju biti predmet autorskih prava i treba da predstavljaju lično Vas. Dostupne su svim korisnicima sajta.

Postovi

Na sajtu Twinting imate mogućnost da kreirate postove, baš kao na društvenim mrežama. Možete kreirati post sa tekstom i slikom i na taj način privući pažnju drugih korisnika i zadobiti veće simpatije.

Premium funkcije

Pretplata na Premium članstvo doneće Vam mogućnost da koristite sve funkcije koje sajt nudi i lakše pronađete pravog partnera. Sa Premium članstvom moći ćete da šaljete neograničen broj poruka, odgovarate na dolazne poruke, koristite pretragu, vidite sve korisnike i sve fotografije na sajtu i brojne druge funkcije sajta.

Twinting Sajta za upoznavanje Funkcije

Cenovnik Premium članstva

20 din

Mogućnost da stupite u kontakt sa svih 1.000.000 članova
Neograničeno primanje i slanje poruka
Sve fotografije na sajtu su Vam dostupne
Mogućnost da koristite nevidljivi i anonimni mod
Pozicija pri vrhu pretrage
Uvid gde je određeni korisnik lociran
Mogućnost da date 20 wow (ocena na sajtu)
Brza i uvek dostupna korisnička podrška

Twinting Prednosti i Mane

Prednosti

Besplatna registracija
1.000.000 korisnika širom sveta
Jednokratna pretplata
Verifikovane fotografije

Mane

Ne možete koristiti sajt dok fotografija ne bude odobrena
Email adrese nisu verifikovane
Skromni filteri pretrage

Twinting za korisnike

Prednosti

Besplatna registracija
1.000.000 korisnika širom sveta
Jednokratna pretplata
Verifikovane fotografije
Screenshot

Moje mišljenje o sajtu Twinting

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz

Ako čeznete da pronađete pravu ljubav, partnera za izlaske, zabavljanje ili ozbiljnu vezu, ovaj sajt nudi Vam veliki izbor i mogućnosti. Kog god da ste pola i orijentacije, ovde možete pronaći osobe širom sveta koje takođe tragaju za ljubavlju.

Twinting Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (3)
Pozitivne recenzije (3)
Negativne recenzije (0)
Mia, 21 godina

Dugo sam na sajtu Twinting i nikada nisam tu srela osobu koja bi mi odgovarala. Svi ele da se vide uivo, trae partnera za vezu, dok je elim samo zabavu. Ne svia mi se to sajt ne dozvoljava eksplicitne slike, video i sadraj za odrasle.

DA 0 NE 0
Nataša, 33 godine

Oduvek sam elela da pronaem partnera iz inostranstva. Na sajtu Twinting sam upoznala ljude iz raznih zemalja koji ele da pronau ljubav. Tu sam pronala i svog sadanjeg partnera iz vajcarske.

DA 0 NE 0
Jovan, 23 godine

Na sajtu Twinting sam upoznao dosta devojaka, i mogu rei da su sve bile ozbiljne u nameri da pronau odgovarajueg partnera. Izaao sam na nekoliko dejtova i nadam se da u ovde ubrzo pronai pravu osobu za ozbiljnu vezu.

DA 0 NE 0

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs