Kako se slažu Rak i Ribe

Rak
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Veoma emotivan, kao i ostali vodeni znaci, Rak je jedan od najizazovnijih za upoznavanje. Duboko intuitivan i sentimentalan, izuzetno privržen dragim ljudima, to je ono što svi znaju o Raku. Kakvi su još Rakovi? Kakve su karakteristike ovog horoskopskog znaka?
Ribe
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03
Ribe su vrlo osetljiva bića, puna empatije, sanjari koji cene harmoniju, u svima vide dobro, ali i uživaju u toplini porodičnog kamina. Šta ih još odlikuje?

Rak i Ribe - Ljubavni horoskop

I Rak i Ribe su nežni i romantični. Uz to, niko od ovo dvoje nema puno želje da leti iz gnezda niti da juri za avanturama. Ukratko, savršeno se slažu. Šta još karakteriše njihov odnos?

Kako se slažu Rak i Ribe?

Platonska ljubav

Što se tiče intimnog zbližavanja, ni jedno ni drugo nisu skloni žurbi. Ostavljaju dovoljno vremena da se dobro upoznaju i zbliže, i da se stvari odvijaju bez požurivanja. Potrebno im je da se bolje upoznaju, da budu sigurni u međusobnu naklonost, ali i da neko vreme čeznu jedno za drugim pre nego što do bliskosti dođe. Oboje to vole, i romantične želja bez ispunjenja ih fascinira. Njihov odnos zasnovan je na romantici.

Rak i Ribe u vezi

Držanje za ruke, šetnja po mesečini, večera uz sveće, krevet posut laticama ruže, sve to zvuči baš kao veza Raka i Ribe. Za oboje je ova veza prijatna promena u odnosu na prethodne. Većina drugih znakova želi neku drugu vrstu zabave, a nije im najveće zadovoljstvo da budu kod kuće sa partnerom. Ribe i Rakovi se ovde slažu, oboje usmereni na dom i jedno na drugo. Žele da što više vremena provode zajedno, posebno na početku veze. Razdvojenost i veza na daljinu bi baš teško pali ovom paru.

Saosećanje

Oboje su izrazito osetljivi i empatični. Vode se intuicijom i emocijama. Oboje su sposobni da čudesno saosećaju sa drugim i razumeju ga. Dovoljna im je i neverbalna komunikacija i stav tela kako bi znali šta neko misli i oseća. Ovo su dva neverovatno osetljiva bića, i u tome je i čudesnost, ali i rizik od poremećaja ravnoteže među njima i povrede partnera. Može se dogoditi da jedno od njih nepromišljeno kaže nešto zbog čega će se partner veoma uvrediti. Lako se vređaju i to vrlo loše podnose. Oboje bi trebali da nauče da se malo više vode razumom, a malo manje emocijama i da stvari doživljavaju malo manje lično. Ovo će ih sačuvati velike patnje.

Mašta

Ono što jasno definiše osobe rođene u znaku Ribe, to je bogat unutrašnji svet. Riba voli fantaziju i rado u nju beži. upravo ovo će najviše obogatiti Raka – Riba će nesebično podeliti sa njim svoj fantastični svet mašte. U ovoj vezi, Rak ima ulogu praktičnog partnera. On je taj koji brine o praktičnim aspektima veze, pokušava da uzemlji Ribu i vodi je kroz stvarni svet, učeći je da se snalazi. Ako ne igra ovu ulogu racionalnog partnera, oboje su apsolutno izgubljeni u sanjarenju i brojne opasnosti im prete u stvarnom svetu. Rak je takođe kreativan i ima ambicije po pitanju karijere, a Riba mu rado pomaže da ih ostvari.

Porodica

Porodica je veoma važna za oboje. Vrlo je verovatno da će oboje želeti veliku porodicu, a kako vole da budu blizu svojih najmilijih, verovatno će želeti da žive u zajednici, sa više generacija u jednoj kući. Ali, ako žele da zasnuju veliku porodicu, trebalo bi prvo da budu sigurni da to mogu da obezbede. Važno je dase prvo postaraju za realne mogućnosti da izdržavaju višečlanu porodicu.

Dosada

Velika opasnost za ovu vezu jeste da počne da stagnira u udobnosti i rutini i upadne u dosadu i kolotečinu. Tada oboje postaju previše lenji da bi svoj odnos održavali posebnim. Zato bi oboje trebali biti oprezni i truditi se da svoj zajednički život obogaćuju novim i zanimljivim sadržajima.

Rak i Ribe u seksu

Oboje veoma senzitivni i osećajni, Rak i Riba će se savršeno složiti i u krevetu. Intuitivno povezani, uz veliku količinu emocija, oni će se odlično razumeti i znati kako dazadovolje partnera i fizički i emocionalno. Romantika, koju oboje vole, učiniće njihov odnos još kvalitetnijim. Oboje veoma uživaju u čulnosti, a voda ili blizina vode ih dodatno inspiriše i uzbuđuje. Kvalitetan seks rešiće svaki problem koji bi među njima mogao nastati.

Muškarac Rak i žena Riba

Muškarac Rak je izuzetno odan, veran i predan u ljubavi. Njegova izabranica u znaku Ribe duboko je emotivna i romantična. Ovo dvoje se odlično razumeju i slažu. Kako su im želje slične, neće imati većih teškoća dase prilagode jedno drugom. Energetski su kompatibilni i maju sve predispozicije da izgrade čvrsto i trajno zajedništvo. Ono što im može predstavljati izazov jeste sklonost žene Ribe depresivnosti, ali partner u znaku Raka pomoći će joj da pronađe ravnotežu.

Žena Rak i muškarac Riba

Ovo dvoje se međusobno magnetski privlače, ali ih karakteriše i emocionalna nestabilnost. On je šarmantan, mističan i neobičan, dok je žena Rak nežna i osetljiva, teži stabilnosti i porodičnom životu. Partner u znaku Ribe previše je zahtevan za ženu Raka, pa će njihovo partnerstvo najčešće biti kratkotrajno. Nedostatak razumevanja, sebičnost muškarca u znaku Ribe, nesklad i nestabilnost karakterišu ovaj odnos. Kako bi opstao i bio dugotrajan, biće potrebno mnogo razumevanja, strpljenja i kompromisa sa obe strane.

Rakovi i Ribe imaju zaista mnogo sreće ako se sretnu i započnu vezu. Astrološki spoj ova dva znaka predstavlja harmoniju dve nežne i osetljive prirode. Oboje su savršeno srećni u zagrljaju.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs