Ono što najčešće pitate

Kontakt

Ko smo mi

Mi smo Lovino! Uporedni veb sajt koji Vam pomaže da odaberete pravu veb lokaciju za upoznavanje preko interneta. Iza portala stoji tim ozbiljnih ljudi, od kojih svaki ima svoj zadatak, kako bi sve funkcionisalo u najboljem redu, samo zbog Vas. Svakodnevno popunjavamo i dodajemo nove sadržaje. Aktivnosti na društvenim mrežama, aktivnosti u okviru marketinga i mnoge druge organizovane aktivnosti širom interneta zajedno funkcionišu i grade ovaj sajt kako bi Vam pružili najbolju uslugu.

Kako je nastao Lovino

Lovino je nastao kao spontana ideja dva prijatelja, kada je tokom jedne večernje diskusije ustanovljeno da je veoma teško odabrati pravu internet lokaciju za upoznavanje. Moguće rešenje za ovaj problem bi bio portal, koji bi detaljno uporedio internet sajtove za upoznavanje, kako bi svako mogao da odabere upravo onaj sajt koji mu najviše odgovara. Nakon analize tržišta, pokazalo se da postoji puno sličnih portala u inostranstvu, ali da u Srbiji još uvek ne postoji ovako nešto.

Nakon kraćeg razmišljanja, odlučeno je da se kreira portal koji će svakom pojedincu pomoći da pronađe najbolju veb lokaciju za upoznavanje savršenog partnera.

Kategorizacija stranica za upoznavanje

Veb stranice za upoznavanje su različite, svaka na svoj način, i svaka od njih ima svoje prednosti i mane. Baš iz ovog razloga, stranice za upoznavanje su podeljene u različite kategorije. Neki sajtovi imaju specijalizovani fokus, odnosno ciljanu grupu, pa odatle i potreba za detaljnom kategorizacijom.

Poređenje sajtova za upoznavanje

U cilju najlakšeg i najboljeg odabira odgovarajućeg sajta za upoznavanje, uradili smo pojedinačne recenzije za svaki sajt, prikazujući Vam prednosti svakog od njih i ukazujući Vam na koji način da odaberete, na šta da obratite pažnju, i koji je to fokus na svakom od navedenih sajtova. Takođe, u recenzijama možete pronaći informacije kao što su zastupljenost polova, rangiranje, broj korisnika, često postavljana pitanja, cene premijum članstava kao i nedostatke svakog od sajtova.

Ocenite sajtove za upoznavanje

Svaki sajt za upoznavanje posetioci mogu da ocene sa ocenom od 1 do 5 zvezdica. Urednik stranica je dužan da odabere pozitivne i negativne strane svakog sajta, kako bi Vam što realnije predstavio svaki od njih.

Kontakt podaci

Operater sajta Lovino.rs:

ATOKADO INC.
  • Registarski broj kompanije: 91973
  • Adresa: Trust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake ostrvo, Majuro, Maršalska ostrva (Marshall Islands)
  • Poštanski kod: MH 96960
  • Država: Maršalova ostrva

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs