Horoskopski znak blizanci

Blizanci
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Blizanci predstavljaju dvostruki znak, dve ličnosti u jednoj, pa nikad ne možete zasigurno znati sa kojom ćete se stranom njihove ličnosti suočiti. Blizanci su često komunikativni, društveni i veseli s jedne, a ozbiljni i zamišljeni s druge strane. Takođe, mogu biti nestalni i prevrtljivi. Kako se planeta koja ovim znakom dominira, Merkur, brzo kreće, tako i pažnja i posvećenost Blizanaca nije dugog veka.

Blizanci horoskop karakteristike

Društvenost

Blizanci su izrazito društveni. Vole druge ljude, komunikaciju, zabavu. Trude se da ih razumeju i da se zbliže. Vole da budu okruženi porodicom i prijateljima, kojih po pravilu imaju u izobilju. Posebno su im dragi članovi porodice i prijatelji koji su slični njima pa ih dobro razumeju. Blizanac sse zaista trudi da dobro razume druge ljude, i to ne samo radi zabave i bliskosti, već njegov intelekt teži da sve shvati.

Intelekt

Blizanci su često intelektualci, vole da uče, čitaju i rastu. Često sebi postavljaju komplikovana pitanja o svetu i životu, kroz koja istražuju, uče i razvijaju se. Odlično se snalaze u profesijama učitelja, predavača, pisca, novinara i trgovca.

S druge strane, iako imaju jaku želju da uče i razumeju, Blizanci često površno prelaze preko stvari bez dubljeg zalaženja u suštinu.

Dve ličnosti i stalne promene

Osobe rođene u ovom znaku često deluju kao dau sebi imaju dve ličnosti. Često su neuravnoteženi, rasuti, puni suprotnosti i u potrazi za nečim ili nekim ko bi ima nadoknadio deo koji nedostaje. Blizanci su skloni ogromnim oscilacijama raspoloženja i egzistencijalnnim krizama.

Skloni su stalnim promenama, jer se njihova interesovanja stalno smenjuju. Vode bogat društveni život, uzbuđuje ih novina, ali kada treba nečemu trajno da se posvete, najradije se udaljavaju i pronalaze nešto novo.

Rad

Blizanac ne podnosi stroge režime i disciplinu. Voli da skače sa jedne aktivnosti na drugu i retko im se vraća, već uvek ide napred.

Ljubav

U ljubavi, Blizanci se najviše boje da ne izgube deo svoje ličnosti. Teško se zaljubljuju i emotivno otvaraju. Često ostaju samci, i svetski putnici ili imaju više neobaveznih veza istovremeno. Ali, ovde leži opasnost da propuste da izgrade značajneodnose i na kraju nemaju kome da se vrate.

Blizanac karakteristike muškarac

Muškarac Blizanac je vrlo šarmantan, elokventan, i zabavan. Uvek je spreman na avanturu, ali i razgovor, ili pomoć u nevolji.

Zbog vedrog duha i radoznalosti, muškarac Blizanac može delovati detinjasto, nezrelo i neodgovorno.

Veoma je prilagodljiv, ali i sposoban da sebe prikaže u najboljem izdanju, a ispostavi se da je prevrtljiv i dvoličan.

Muškarac blizanac voli da uči i širi svoje vidike, ali je često nedosledan, bez želje da se u nešto udubi i nečemu posveti.

Muškarac Blizanac ljubav

Muškarac Blizanac je pravi šarmer, želi da se dopadne svima i prikaže se kao savršen. Lako se uvlači pod kožu, i obično će promeniti veliki broj partnerki pre nego što upozna pravu. Muškarac Blizanac lako i često menja partnerke i ne voli obavezivanje, krupna obećanja i velika očekivanja. Nije sklon ljubomori, više voli slobodne i otvorene veze. Uvek će imati rezervnu opciju, i voli kada veza polako napreduje. Do tad često prevrtljiv i proračunat, kada upozna pravu osobu, može postati posvećen i odan partner.

Kakve žene voli muškarac blizanac? Kako osvojiti muškarca Blizanca?

Ono čemu muškarac Blizanac ne može odoleti jeste britak um i odličan smisao za humor. Ako ga privlačite fizički, biće zainteresovan, ali ako mu je sa Vama zabavno i ako se razumete intelektualno, biće očaran Vama.

Žena koja uspe da ga zadrži i sačuva njegovo interesovanje za sebe obično je ambiciozna, pametna i proračunata. Ona prihvata igru muškarca Blizanca, koji voli da misli daa je on taj koji osvaja i zavodi.

Muškarac Blizanac u seksu

U krevetu, Blizanac voli da eksperimentiše i proba nove stvari. Vatreni je ljubavnik, ali često samoživ i sebičan. Za njega je i razgovor podjednako bitan deo igre kao i sam fizički čin, i kada pronađe partnerku sa kojom se savršeno razume, daće sve od sebe da je oduševi.

Blizanac karakteristike žena

Žena rođena u znaku Blizanca često je atraktivna i privlačna, prodornog pogleda, i vrlo negovana.

Laka na rečima i komunikativna, ali nikada sasvim otovrena i iskrena, žena Blizanac je zabavna, ali često je smatraju lukavom i neiskrenom.

Ambiciozna je, voli da uči, i vodi intelektualne razgovore. Privlače je zabavni i elokventni ljudi, a odbijaju stereotipi i predrasude.

Žena Blizanac nikako neće biti zadovoljna životom majke i domaćice, već je potrebna intelektualna stimulacija i živo okruženje, koje joj omogućava da napreduje.

Ume da bude bahata, svojevoljna i promenljiva, pa se često smatra da ima tešku narav i da joj se ne može ugoditi.

Vrlo su nestabilne, i lako menjaju stavove, shvatanja, mišljenja i ideje.

Žena Blizanac u ljubavi

Žena Blizanac se retko i teško zaljubljuje. Obično u odnose ulazi proračunato, sa skrivenim namerama. Nije redak slučaj da stupi u brak sa starijim muškarcem iz materijalnih interesa, a u vezi ne pruža gotovo ništa sem vernosti i odanosti. Takođe se često razvodi, i po više puta, ako partneri ne uspevaju da joj ostvare hirove.

U vezi je sklona da pokazuje nadmoć i ispoljava ljubomoru, ujedno tražeći i stalne dokaze vernosti i pažnju.

Kakve muškarce voli žena Blizanac i kako je osvojiti?

Žena Blizanac nikako ne voli dosadne i preozbljne muškarce, a prednost daje situiranim i ostvarenim, koji joj mogu pružiti društveni status i komfor. Partner svakako treba da joj imponuje – izgledom, šarmom, statusom, intelektom.

Žena Blizanac u seksu

Žena Blizanac u krevetu je vrlo svestrana i voli da eksperimentiše. Želi potpuni doživljaj, za sva čula, kom prethodi mentalna stimulacija. Uvek je u potrazi za savršenim partnerom. Veoma aktivna u spavaćoj sobi, žena Blizanac želi da pruži partneru jedinstveno iskustvo kakvo i sama želi.

Neukroćeni i neuhvatljivi, Blizanci su ipak fascinanatan znak, toliko šarmantan da mu malo ko može odoleti. Ako uspete da razumete i prihvatite Blizanca, imaćete zabavnog i odanog prijatelja ili partnera, sa kojim nikad neće biti dosadno.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs