Anastasia Date

Lust
1.
Lust
Lust
  • Seks-dejting sajt za odrasle
  • Upoznavanje ljudi sa istim željama i fantazijama
  • Mogućnost intimnog druženja uživo
21+
prosečne godine
29 000 000+
samci
Seks za sve
2.
Seks za sve
Seks za sve
  • Besplatna registracija
  • Primanje i slanje poruka
  • Svi ženski profili posle verifikacije postaju VIP članovi
23+
prosečne godine
240 000+
samci
Fuckbook
3.
Fuckbook
Fuckbook
  • Samo za punoletne
  • Sajt za neobavezni seks dejting
  • Preko 29.000.000 korisnika širom sveta
21+
prosečne godine
29 000 000+
samci

Anastasia Date Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz
Ukupna ocena
7,6/10
80 000 000+ / 30+
Anastasia Date

Funkcionalnost stranica i funkcije sajta: 8/10

Bezbednost: 8/10

Vidljivost profila: 8/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 7,3/10

Korisnička podrška: 7/10

Cena: 7,3/10

Anastasia Date Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Renomiran sajt za upoznavanje

Sajt za upoznavanje Anastasia Date postoji već više od dvadeset pet godina. Može se pohvaliti besprekornom korisničkom podrškom, odličnim funkcijama, bazom od preko osamdeset miliona korisnika širom sveta i bezbrojnim lepim ljubavnim pričama koje su počele upravo ovde. Šta bi se više moglo poželeti od jednog sajta za upoznavanje? Ukratko, ovo je pravo mesto da upoznate osobe za druenje, flert, avanturu ili ozbiljnu ljubavnu vezu. Slogan sajta glasi „Ljubav ne poznaje granice“ i upravo to je misija koju ova platforma uspešno obavlja, pomažući ljudima da pronađu svoju srodnu dušu, ma gde se ona nalazila.

Kako da se registrujete na sajtu Anastasia Date

Registracija na sajtu Anastasia Date je neverovatno brza i jednostavna. Potrebno je samo da popunite korisničko ime, pol, i email adresu, nakon čega će Vam stići link za aktivaciju profila. I to je sve – registrovani ste i postali ste korisnik sajta.

Popunite svoj profil

Nikakve informacije na profilu ninsu obavezan uslov da biste koristili sajt. Međutim, što detaljnije popunite svoj profil, veće su šanse da pronađete odgovarajuću osobu. Na taj način, ostali korisnici mogu steći predstavu o Vama, i veće su šanse da će poželeti da Vas kontaktiraju ili Vam odgovore. U okviru profila, ponuđeno je da popunite polja o sebi, kao što je datum rođenja, visina, težina, boja očiju i kose, da li pijete ili pušite, bračni status, imate li dece i kojih su godina, Vaša edukacija, profesija, koje jezike govorite, kao i koji su Vam hobiji. Takođe, možete dadati i još par reči kojima biste se predstavili. Zatim možete postaviti svoj broj telefona, slike, kao i razlog zbog kog ste se registrovali na sajtu. Potom popunjavate podatke o osobi koju biste želeli da upoznate – kojih bi godina trebalo da bude, koje visine, ima li dece, i šta još smatrate da je bitno napomenuti. I još ostaje da popunite zanimljiv deo upitnika – gde biste voleli da putujete sa pravom osobom.

Odaberite svoju profilnu sliku

Postavljanje profilne slike nije uslov da biste koristili sajt, ali je svakako poželjno i drastično povećava šanse da ostvarite kontakte. Imate mogućnost da postavite četiri fotografije, profilnu sliku i još tri dodatne.

Pretplata na sajtu Anastasia Date: da ili ne?

Nakon što se registrujete na sajtu, u svakom trenutku imate mogućnost da se pretplatite i dobijete mogućnost da koristite neverovatne opcije. Za neke funkcije kao što je live chat, cam share, veće mogućnosti dopisivanja, slanja virtuelnih poklona i sl. biće Vam potrebni poeni. Poene takođe možete sakupiti aktivnostima na sajtu, a ako se pretplatite na članstvo, znatno veće mogućnosti su Vam dostupne.

Kako da otkažete članstvo na sajtu Anastasia Date?

Ako ne želite više da koristite sajt anastasia Date, a pretplaćeni ste na članstvo, kako biste ga deaktivirali, potrebno je da pošaljete mejl korisničkoj podršci sajta. Ukoliko se niste opredelili za plaćeno članstvo, sve će biti znatno jednostavnije – dovoljno je da izbrišete svoj profil.

Anastasia Date Funkcije

Pretraga

Na sajtu postoji osnovna i nepredna pretraga korisnika. Pored toga, ukoliko znate korisnički ID osobe koju tražite, možete ga uneti u označeno polje i pronaći je. Osnovna pretraga podrazumeva kriterijume kao što su starost, država i interesovanja. Možete odabrati i da pretražujete samo osobe koje su onlajn ili dostupne za cam čet. U pretrazi nemate opciju biranja pola, već Vam se prikazuju samo korisnici pola koji ste odabrali prilikom registracije. Korisnicima je na raspolaganju i napredo pretraživanje, koje podrazumeva dodatne kriterijume, kao što su visina, tip građe, boja očiju i kose, da li je osoba pušač, da li pije, u kom je gradu, ima li dece, kao i koji je nivo njenog poznavanja engleskog. Podešavanje ovih parametara Vam omogućava da upoznate ljude čiji je opis što bliži partneru kakvog tražite. Samim tim, povećavate verovatnoću da ga pronađete.

Pristupačnost fotografija

Na sajtu Anastasia Date nije obavezno postaviti profilnu sliku. Ipak, ako to učinite, drastično povećavate šanse da upoznate pravu osobu, da Vas korisnici kontaktiraju, kao ida odgovore na Vaše poruke. Svi više vole da znaju sa kim komuniciraju.

Premijum funkcije za vip

Na sajtu Anastasia Date nije neophodno da budete pretplaćeni kako biste koristili sve opcije. Ali, za mnoge od njih, biće Vam potrebni krediti, koji su ovde sredstvo plaćanja. Da biste slali virtuelne poklone i cveće, ili telefonom razgovarali sa osobom koja Vam se dopada, biće potrebno da kupite kredite. Pretplata na sajtu podrazumeva kupovinu paketa kredita. Na raspolaganju su Vam tri različita paketa pretplate: 20 kredita za 2.99 dolara, 160 kredita po ceni od 96 dolara, i 1.000 kredita za 399 dolara.

Popunjavanje ličnih informacija

Budite slobodni da što detaljnije popunite informacije o sebi. Što bolje opišete sebe, iznesete v iše stavova, mišljenja, prikažete svoje vrednosti i stil života, veće su šanse da pronađete upravo osobe koje Vam mogu biti odgovarajući partneri. Ne trošite ni svoje ni tuđe vreme predstavljajući se kao neko ko niste zaista.

Anastasia Date Sajta za upoznavanje Funkcije

Besplatni profil

Registracija na sajtu
Pretraga profila
Čitanje pristiglih poruka

20 kredita

3 din

Slanje poruka
Slanje virtuelnih poklona i cveća
Poziv
Cam share
Live chat

160 kredita

96 din

Slanje poruka
Slanje virtuelnih poklona i cveća
Poziv
Cam share
Live chat

1.000 kredita

399 din

Slanje poruka
Slanje virtuelnih poklona i cveća
Poziv
Cam share
Live chat

Anastasia Date Prednosti i Mane

Prednosti

Preko 80 miliona korisnika širom sveta
Preko 6000 uspešnih ljubavnih priča godišnje
Kvalitetna korisnička podrška
Mogućnost da upoznate nove ljude širom sveta, upoznate potencijalne partnere i možda pronađete ljubav svog života.

Mane

Skoro sve usluge se naplaćuju
Visoke cene usluga

Anastasia Date za korisnike

Prednosti

Možete upoznati osobe širom sveta
Sami odlučujete koliko kredita ćete kupovati i trošiti
Velike su šnse da ovde zaista upoznate pravu osobu
Screenshot

Moje mišljenje o sajtu Anastasia Date

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz

Sajt Anastasia Date nastao je sa namerom da poveže bogate muškarce sa lepim ženama iz jugoistočne Evrope. Od tada je mnogo prošlo, a ovaj renomirani sajt sa dugom istorijom izrastao je u sajt koji spaja ljude sa pravim partnerima širom sveta. Usluge na sajtu jesu malo skuplje, ali ako ste ozbiljni u nameri da upoznate pravu osobu, to Vam neće predstavljati prepreku.

Anastasia Date Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (3)
Pozitivne recenzije (2)
Negativne recenzije (1)
Milos, 35 godina

Anastasia Date mi se nije dopao jer ništa ne možete koristiti bez kupovine kredita. Izuzetno su im skupe usluge, pa da bih se bolje upoznao sa nekom devojkom, treba mi čitavo bogatsto.

DA 1 NE 0
Igor, 34 godine

Na Anastasia Date možete da upoznate prelepe devojke, i to ne samo iz Srbije, nego iz celog sveta. Ja sam potpuno oduševljen! Upravo planiram putovanje, na kom ću se upoznati sa devojkom sa kojom se već neko vreme dopisujem. Devojke na sajtu izgledaju suviše lepo da bi bile stvarne, ali ipak to jesu.“

DA 0 NE 0
Jovan, 26 godina

Anastasia Date je ozbiljan sajt, na kom stvarno možete upoznati žene iz celog sveta, koje su stvarno zainteresovane za upoznavanje i vezu. Upoznao sam više dama na taj način i imam samo prijatna iskustva. Kako često putujem po svetu, ovo je odličan način da steknem poznanstva unapred.

DA 0 NE 0

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs