Victoria Milan

Victoria Milan Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz
Ukupna ocena
7,5/10
6 200 000+ / 25+
Victoria Milan

Funkcionalnost stranica i funkcije sajta: 7,4/10

Bezbednost: 8,4/10

Vidljivost profila: 7,2/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 7,7/10

Korisnička podrška: 7,1/10

Cena: 6,9/10

Slike članova
koji su online
1371681 ljudi je trenutno online

Stefan
Stefan, Godine: 29
Andjela
Andjela, Godine: 24
Bojan
Bojan, Godine: 32

Victoria Milan Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Ako u Vašem braku ili vezi više nema ljubavi, ovde ćete ponovo pronaći varnice

Ako ste zauzeti, u braku ili dugoj vezi, ali su osećanja izbledela, više nema strasti, željni ste intimnosti i uzbuđenja, a ipak ne biste želeli da se rastanete od partnera, sajt Victoria Milan nudi rešenje za Vas. Ovde ćete pronaći partnera za aferu ili paralelnu vezu. Bilo da Vam je zgodnije da to bude osoba iz udaljenog mesta kako biste se osećali bezbednije i uživali zajedno u romantičnim vikendima, ili da je u Vašoj blizini, kako bi Vam svakodnevno viđanje bilo udobnije, ovde je možete pronaći. Pokazalo se da je većina korisnika na uobičajenim sajtovima za upoznavanje zauzeta, i laže o svom bračnom statusu. Ovde nećete imati takvih iskustava. Na ovom sajtu, svi su otvoreni i traže uglavnom osobe koje su takođe zauzete.

Registracija na sajtu uz pravljenje detaljnog profila

Kako biste koristili sajt Victoria Milan, potrebno je da se registrujete. Registracija i pravljenje profila sastoji se od odgovaranja na niz pitanja. Prvo u nizu je pitanje o Vašem polu i polu osobe koju tražite. Zatim slede podaci o Vama kao što su lokacija, visina, težina, izgled, tip građe, boja očiju i kose, rođendan, na koji način ste pronašli sajt Victoria Milan. Treba da unesete svoje korisničko ime, prihvatite uslove korišćenja sajta, potvrdite da ste stariji od osamnaest godina, i unesete svoju imejl adresu. Nakon toga, u mejlu ćete pronaći link za potvrdu adrese.

Popunite svoj profil

Sledeći korak je postavljanje profilne slike. Ovaj korak je moguće preskočiti, ali samo ako ste dama. Biće Vam napomenuto da to nije preporučljivo i da korisnici sa slikom ostvaruju daleko više kontakata. Pored toga, ne treba da Vas brine anonimnost – sajt omogućava različite načine da ostanete anonimni i pored profilne slike. Ako ste pripadnik jačeg pola, postavljanje profilne slike je obavezno kako biste mogli da vidite slike drugih korisnika. Drugi način da Vam postanu vidljive jeste da se pretplatite na Premium članstvo.

U nastavku treba da odaberete šta tražite, kakvu vrstu veze – nešto kratkoročno, dugoročno, šta god Vas uzbuđuje, tu ste samo iz radoznalosti, ili ne želite da se izjasnite. Zatim će Vam biti ponuđeno da odaberete šta Vas uzbuđuje – potrebno je da izaberete tri stavke od ponuđenih. Slede pitanja o Vašem zanimanju, obrazovanju, i visini prihoda. Zatim možete odgovoriti na pitanja da li pušite i pijete, kao i koji je nivo Vaših seksualnih apetita. Time ste zaokružili popunjavanje profila. Nije obavezno odgovoriti na sva pitanja, već većinu možete preskočiti. Ipak, preporučljivo je da detaljno i tačno popunite profil, jer će Vam sajt ponuditi partnere sa kojima se u najvećoj meri podudarate. Kada je Vaš profil kompletiran i aktivan, spremni ste da ponovo pronađete uzbuđenje i začinite svoj život.

Pretplata na Victoria Milan: da ili ne?

Registracija na sajtu Victoria Milan je besplatna, ali to ne znači da je i dovoljna da biste koristili sve funkcije sajta. Sa besplatnim članstvom imate mogućnost da pretražujete sajt i korisnike, da im skrenete pažnju namigivanjem, ubacite ih na listu svojih favorita, ali ne i da im šaljete poruke. Da biste mogli da šaljete poruke, vidite ko je zainteresovan za Vas i sl, potrebno je da se pretplatite na Premium članstvo. Ovo važi za sve muškarce. Međutim, ako ste dama, samom registracijom na sajtu dobijate besplatno Premium članstvo, tako da možete da koristite sve opcije koje sajt nudi.

Kako da otkažete članstvo na sajtu Victoria Milan?

Kada se jednom pretplatite, više nije potrebno da razmišljate o članstvu, ono će se automatski obnoviti kad istekne. Ali, ako ne želite više da plaćate članarinu, neophodno je da ga prekinete. Na svom profilu, pod opcijom „Settings“, pa zatim „Membership“ naći ćete stavku „Membership expires on:...“ i datum isteka Vaše članarine. Podesite datum odjave i zatim odaberite opciju „Cancel recurring.“

Ukoliko sajt koristite sa besplatnim članstvom, dovoljno je da kliknete na „deactivate my account“, zatim na link koji ćete dobiti u mejlu. Popunite kratki formular o razlozima zbog kojih napuštate sajt, a zatim će Vam biti ponuđeno sedam dana besplatnog Premium članstva kako biste se, možda, ipak predomislili i ostali na sajtu. Ako, pak, i to odbijete, to je sve. Vaš profil i podaci biće izbrisani iz baze korisnika.

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz
Poslednje ažurirano
18. 1. 2022

Victoria Milan Funkcije

Pretraga

Na sajtu postoje dve vrste pretrage – osnovna i napredna. Osnovna pretraga podrazumeva da odaberete kog ste pola, status veze, kao i to kog pola i u kakvoj vrsti veze treba da bude osoba koju tražite. Pored toga, birate lokaciju i starost kao kriterijume pretrage, kao i to da li želite da upoznate samo osobe sa slikom. Napredna pretraga podrazumeva brojne dodatne kriterijume, kao što su visina, težina, boja očiju i kose, orijentacija, status, tip građe, izgled, da li je osoba pušač, da li pije, način ishrane, nacionalnost, atributi, ima li bradu/brkove, interesovanja, ličnost, ima li pirsinge na telu, tetovaže, šta ga/je uzbuđuje, nivo libida, vrsta veze koju traži, kao i to ima li tajno ljubavno gnezdo. Ako, pak, znate ime konkretne osobe koju tražite, na raspolaganju Vam je i pretraga po imenu.

Pristupačnost fotografija

Vaša profilna slika, kao i druge slike koje postavite na svoj profil, vidljive su ostalim korisnicima sajta. Ali ako Vam to ne odgovara, možete koristiti opciju da slike učinite privatnim, i tada, da bi ih drugi korisnici videli, potrebno je da od Vas zatraže pristup. Ako se zbog diskrecije ustručavate da postavite sliku na svoj profil, ne brinite. Sajt je obezbedio različite alate koji omogućavaju da ostanete anonimni i pored slike, kao što je zamagljivanje ili postavljanje maske, koje ima za cilj da Vas učini neprepoznatljivim.

Pokloni

Slanje poklončića služi da privučete nečiju pažnju. Kako biste nekome poslali virtuelni poklon na sajtu, potrebni su Vam krediti. Svaki poklon košta određeni broj kredita. Pod opcijom “Gifts” možete videti poklone koje ste dobili od drugih korisnika i one koje ste poslali.

Posete

Ako ste korisnik sa plaćenim Premium članstvom, ovde možete videti ko je sve posetio Vaš profil, kao i čije ste profile Vi posetili.

Omiljeni

Korisnike koji su Vam posebno simpatični ili sa kojima posebno volite da komunicirate možete dodati na svoju listu omiljenih. Pod “Favorites” možete videti svoju listu, kao i to kada Vas neko ubaci na svoju.

Namigivanja

Ovo je još jedan način da pridobijete nečiju pažnju – samo mu namignete. Ovde možete videti kome ste sve namignuli, kao i ko je namignuo Vama.

Privatni pristup

Kako biste videli nečije privatne fotografije, neophodno je da zatražite pristup. Isto važi i za Vaše privatne slike – drugi korisnici moraju tražiti Vaše odobrenje kako bi ih videli. Pristupi koje ste zatražili i oni koje ste odobrili nalaze se pod opcijom “Private keys.”

Diskrecija

Sajt Victoria Milan je pažljivo osmišljen kako bi sačuvao Vaše tajne. Ne samo da polaže na anonimnost i bezbednost informacija, već vodi računa i o detaljima. Npr. u toku dopisivanja, u uglu ekrana primetićete dugme za hitni izlazak sa sajta. Dovoljno je da kliknete na “Panic” –“izlaz u slučaju opasnosti” i sajt će Vas istog trena izlogovati i ugasiti se. Takođe, u podešavanjima možete odrediti da Vas sajt automatski izloguje i na svoje mesto postavi drugu veb stranicu u slučaju da niste aktivni određeno vreme. Na taj način, ako niste kraj kompjutera, ne morate brinuti da će neko videti Vaše aktivnosti na sajtu.

Premijum funkcije

Kako biste koristili sve funkcije sajta i pogodnosti koje nudi, u svakom trenutku imate mogućnost da se pretplatite na Premium članstvo. To će Vam omogućiti da nesmetano komunicirate sa drugim korisnicima i lakše pronađete partnera za aferu.

Opciono Premium članstvo

Ako želite da se pretplatite na Premium članstvo, tu opciju naći ćete na svom profilu, pod opcijom “Settings”, zatim “My membership” i zatim odaberite “Upgrade”. Na raspolaganju su Vam paketi Premium gold u trajanju od tri meseca (po ceni od 5 evra nedeljno), Premium platinum u trajanju od šest meseci (3.75 evra nedeljno) i Premium diamond u trajanju od dvanaest meseci (za 2.50 evra nedeljno).

Victoria Milan Sajta za upoznavanje Funkcije

Besplatni profil

Pretraživanje sajta
Pretraživanje korisnika
Namigivanje
Lista favorita

3 meseca Premium

20,00€ (mesečno)

Pretraživanje sajta
Pretraživanje korisnika
Namigivanje
Lista favorita
Slanje i primanje poruka
Neograničen čet
Pristup svim informacijama na profilima drugih korisnika
Pristup privatnim slikama korisnika
Uvid u posete profila
Uvid u to ko je dodao profil u listu omiljenih
Bez reklama na sajtu

6 meseci Premium

15,00€ (mesečno)

Pretraživanje sajta
Pretraživanje korisnika
Namigivanje
Lista favorita
Slanje i primanje poruka
Neograničen čet
Pristup svim informacijama na profilima drugih korisnika
Pristup privatnim slikama korisnika
Uvid u posete profila
Uvid u to ko je dodao profil u listu omiljenih
Bez reklama na sajtu

12 meseci Premium

10,00€ (mesečno)

Pretraživanje sajta
Pretraživanje korisnika
Namigivanje
Lista favorita
Slanje i primanje poruka
Neograničen čet
Pristup svim informacijama na profilima drugih korisnika
Pristup privatnim slikama korisnika
Uvid u posete profila
Uvid u to ko je dodao profil u listu omiljenih
Bez reklama na sajtu

Victoria Milan Prednosti i Mane

Prednosti

Balans između žena i muškaraca 46 : 54
6.214.023 aktivnih registrovanih članova
Mogućnost da pronađete partnera za aferu ili paralelnu vezu
Visok nivo bezbednosti, garantovana anonimnost i diskrecija
Sajt ne zahteva i ne prihvata lične informacije
Mogućnost aktivacije Premium članstva
Pretraga korisnika na određenoj udaljenosti i prema različitim parametrima

Mane

Premium članstvo je neophodno za razmenu poruka, uvid u posete profila, kao i zahtev da se pristupi privatnim slikama
Sajt je na engleskom, pa je poznavanje jezika potrebno za korišćenje, čak i ako tražite osobu iz svoje okoline.

Victoria Milan za korisnike

Prednosti

Registracija na sajtu je besplatna, a da li ćete se pretplatiti na neki od Premium paketa, sami odlučujete. Ipak, pretplata na članstvo se isplati ukoliko ste ozbiljni u nameri da pronađete partnera za aferu.
Na sajtu su uglavnom osobe koje su takođe u braku ili dugoj vezi i traže partnera koji je takođe zauzet. Diskrecija i anonimnost su na zavidnom nivou.
Screenshot

Moje mišljenje o Victoria Milan

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz

Ako ste dugo sa partnerom u vezi ili braku i ne želite da se od njega/nje rastanete, ali su osećanja izbledela i željni ste strasti, na ovom sajtu možete naći osobe koje žele isto. Dok na uobičajenim sajtovima za upoznavanje ima dosta zauzetih osoba koje skrivaju svoj bračni status, ovde su svi iskreni i otvoreni u pogledu toga šta traže. Ukratko, ako smatrate da će afera ili tajna veza obogatiti Vaš život i učiniti da se ponovo dobro osećate, ovo je pravo mesto da upoznate partnera ili partnerku.

Victoria Milan Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (9)
Pozitivne recenzije (7)
Negativne recenzije (2)
Nenad

Malo je skuplje nego sto sam ocekivao kada sam saznao za ovu stranicu. Nov sam ovde, tako da se nadam da cu pornaci ono zbog cega sam dosao i da ce se svaki ulozeni dinar isplatiti! Idemo hrabro i odlucno!

DA 0 NE 0
Kristina

Kada bi moj muz saznao da koristim ovaj sajt za upoznavanje, ubi mi me momentalno! Tako da mi to sto sajt garantuje bezbednost puno znaci!!! Ja zaista volim svoga muza, ali iskreni budite svi vi, svako pozeli bar po neku malu avanturu! ;)

DA 0 NE 2
Dalibor

Navedeno je da s egarantuje bezbednost i diskretnost!?!?!? E pa u mom slucaju tako nije ispalo... Sam sam kriv jer sam zeleo avanturu i evo sada sam pred razvodom... Sada napustam ovu stranicu kao sto zena napusta mene...

DA 0 NE 1
Kimi

Od kada sam se upustio u avanturu sa devojkom koju sam upoznao na ovoj stranici, moj zivot je procvetao! Dva do tri puta se vidjam sa tajanstvenom osobom u toku meseca, a sve to je osvezilo i moj brak, nema vise mrzovolje niti rasprava! :D

DA 0 NE 1
Sofija

Victoria-Milan stranicu sam pocela da koristim na preporuku moje prijateljice. U pocetku sam bila zatecena onim sto mi je rekla, ali kada sam se i ja upustila u sve ovo, shvatila sam da necu moci bez ovoga u narednom periodu!!! Uzivam u dopisivanju sa muskarcima, a sa jednim sam zapocela i ljubavnu aferu.

DA 0 NE 0
Jasmina

Udata sam, ali moj brak je odavno postao samo formalan, bez ljubavi i intimnosti. Zato sam se opredelila za aferu, a zatim i paralelnu vezu. Ipak, znači mi što sajt Victoria Milan omogućava da sve to ostane u tajnosti.

DA 3 NE 1
Uroš

To što sam u braku ne znači da mi je jedna partnerka dovoljna. Smatram da je sasvim prirodno da čovek ima intimne odnose sa više partnera. Međutim, znam da se moja žena sa tim ne bi složila. Zato na sajtu Victoria Milan pronalazim devojke za druženje, dok je moja žena sasvim spokojna.

DA 9 NE 2
Nenad

Užasavam se neverstva i bio sam zaista uznemiren kad sam otkrio ovaj sajt, koji je došao pravo iz pakla i podstiče preljubu.

DA 8 NE 12

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs