Kako se slažu Rak i Devica

Rak
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Veoma emotivan, kao i ostali vodeni znaci, Rak je jedan od najizazovnijih za upoznavanje. Duboko intuitivan i sentimentalan, izuzetno privržen dragim ljudima, to je ono što svi znaju o Raku. Kakvi su još Rakovi? Kakve su karakteristike ovog horoskopskog znaka?
Devica
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Ovaj zemljani znak stoji čvrsto s obe noge na zemlji. Device su poznate po tome što beskrajno analiziraju sve oko sebe, obraćaju ogromnu pažnju na detalje, i ništa ne prepuštaju slučaju. Koje su još karakteristike osoba rođenih u znaku Device?

Rak i Devica - Ljubavni horoskop

Device su poznate kao praktične, logične i sklone kriticizmu. Rakove, pak, uvek više pokreću emocije nego razum. Kako se slažu ova dva znaka?

Kako se slažu Rak i Devica?

Rak i Devica se upoznaju polako, postepeno, i pažljivo. Ni jedno od njih ne srlja u vezu. Treba im vremena da pronađu put jedno do drugog. Bitno je da ne obraćaju pažnju na očekivanja okoline i puste da se stvari odvijaju svojim tempom. Ni sa seksom ne bi trebalo da žure niti da bilo šta forsiraju, jer bi to izazvalo samo probleme. Devica u početku može delovati hladno i nezainteresovano, pa to može obeshrabriti Raka ako ne ume da nasluti da se iza toga krije toplo i strastveno srce.

Rak i Devica u vezi

Visoka očekivanja

Devica je poznata po svojim preterano visokim zahtevima i kriterijumima. Uz to je neverovatno sklona kritikovanju, što može svakoga izludeti, a da ne pričamo o emotivnom Raku. Njemu zaista treba toplina i prihvatanje. On ovo može trpeti neko vreme, li svaki prekor Device duboko će ga povrediti i to neće lako proći. Kada mu je previše, Rak se samo povuče, uvređen, i pati. Takođe, uvrede i rane ne zaboravlja, već ih izvuče u pravom trenutku. Valja spomenuti i da nisu sve uvrede i patnje Raka zaista uzrokovane kriticizmom Device. Rak sam sebi stvara puno nevolja.

Granica

Devica ima tendenciju da unapred ograniči prostor u kome se kreće i i z kog ne izlazi, pa ima tendenciju da ovo uradi i za sebe i za partnera, kreću se označenim putem i sa njega ne skreću. Sve je potpuno predvidljivo. Device su prilično konzervativne. Rak, iako staromodan i tradicionalan, voli da tu i tamo proba nešto novo. Devica ovo ne bi smela da mu uskraćuje, a i sama treba da nauči da se malo opusti i ne shvata život preozbiljno.

Finansije

Devica brižljivo štedi svaki dinar i potpuo je oduševljena Rakovim odnosom prema finansijama. Rak je dobro upućen u finansije i ume njima sjajno da upravlja. Na ovom polju konačno uspeva da ispuni Devicine visoke standarde i briljira.

Porodica

Rak je tipično porodični znak. Voli da brine o svojim najmilijima, da okuplja porodicu i bliske prijatelje, da ih drži na okupu. Devici će trebati malo vremena da shvati njegovo ponašanje. Devica takođe voli dom i porodicu i oni se ovde savršeno slažu. Jedino na šta treba da pripaze jeste da ne preteruju sa brigom za druge čak i onda kada je bespotrebna.

Zajednički život

Rak i Devica su par koji ima sve što je potrebno za skladnu vezu. Devica je ovde mozak para, dok Rak unosi u odnos emocije i novu perspektivu. Nežni su i nesebični prema porodici. Ni jedno ni drugo nisu skloni neverstvu, koje preziru i osuđuju. Oni mogu jedno drugom potpuno da veruju. Porodica i ljubav ih ujedinjuju. Takođe, jedno drugom su podrška u građenju karijere, ne takmiče se među sobom, već nastupaju timski. Bitno je da nauče dobre strane svoje veze, a izazove savladavaju konstruktivno.

Rak i Devica u seksu

Rak i Devica će se u seksu složti daleko bolje nego u drugim sferama života. Zato se često događa da ovo dvoje budu u seksualnoj avanturi i ne započinju nikakvu emotivnu vezu. Rak je jedan od retkih znakova koji pronalaze način da zadovolje Devicu, a Devica kraj Raka oslobađa svoju skrivenu strast. Oboje će se u ovoj kombinaciji potpuno opustiti i uživati. Ako ovo dvoje uspostave ravnotežu i na drugim poljima, mogu čak ostvariti i skladnu i trajnu vezu.

Muškarac Rak i žena Devica

Muškarac rođen u znaku Raka i žena rođena u znaku Device dobro se slažu i imaju predispozicije da uspostave trajni odnos. Njihova veza protkana je razumevanjem, emocijama i senzualnošću. Staložena i prilagodljiva, žena Devica muškarcu Raku pruža potrebnu stabilnost. Muškarac Rak poznat je po nežnoj i osetljivoj prirodi. Od svoje partnerke naučiće se praktičnosti. Međusobno se dopunjuju i grade čvrstu zajednicu. Izazov može predstavljati tendencija žene Device ka preteranom kriticizmu. Rak i Devica moraju strpljivo i postepeno graditi svoj odnos kako bi on bio stabilan i dugoročan.

Žena Rak i muškarac Devica

Veza između žene Raka i muškarca Device ima niz skladnih elemenata koji je čine divnom i harmoničnom. Oboje se trude da uvek nađu ono što je za oboje najbolje i predtsavljaju jedno drugom čvrst oslonac. Muškarac Devica je organizovan, strpljiv i odan, praktičan i analitičan, dok je njegova partnerka u znaku Raka stabilna, odana i odgovorna. Izazov može predstavljati njegova sklonost ka preterivanju, kao i njena preosetljivost. Ali obostranim trudom ovo mogu prevladati i izgraditi stabilan odnos pun topline i razumevanja.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs