Horoskopski znak bik

Bik
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Osobe rođene u znaku Bika čvrsto stoje s obe noge na zemji. Bik je snažan i pouzdan, voli sve što je lepo, i čvrsto je vezan za materijalni svet. Kakve su još karakteristike ovog zemljanog znaka? Kakva je osoba Bik?

Bik horoskop karakteristike

Sigurnost i predvidljivost

Osobama rođenim u znaku Bika izuzetno je važna siugrnost na svim poljima – zato teže dobroj zaradi kako bi obezbedili porodicu, trude se da svoje najmilije osiguraju na svaki način, važno im je da im je egzistenicja obezbeđena, a veze pouzdane i sigurne. Takođe, ne vole promenljivost i nepredviđene situacije. Više bi voleli da sve teče po planu i prema dogovoru, kako bi se osećali sigurno.

Novac i materijalno

Kako je zemljani znak, Bik veoma voli materijalno i važno mu je da ima dovoljno novca i bude okružen lepim materijalnim stvarima. Voli luksuz, dobru hranu, kvalitetne stvari, i nije mu teško da marljivo radi kako bi to obezbedio.

Posvećenost

Bik je potpuno posvećen svemu što radi. Kada odabere zadatak, sve će učiniti da ga obavi, ma kkao težak bio. Ovo Bikove čini odličnim radnicima. Važno im je da imaju nadređenog koji će im zadati ciljeve i zadatke, a nadalje nemaju problema da ih slede i uspešno ispunjavaju. Svemu što rade posvećeni su celim bićem – kako poslu, tako i prijateljima, a pre svega porodici.

Pouzdanost

Bik je pouzdan kao malo koji horoskopski znak. Striktno se drži date reči ili dogovora. Odan je i uvek će biti tu za prijatelje i porodicu.

Racionalnost

Iako Bikovi vole lepotu i imaju simsla za estetiku i umetnost, ipak stoje čvrsto na zemlji i nemaju potrebu za izeltima u maštu kao beg od stvarnosti. Bik će uvek uneti praktični glas razuma u svaku situaciju.

Bik horoskop karakteristike – muškarac

Ambicija

Posao, novac, ambicija i karijera za njega su na prvom mestu. Tek kada mu je karijera stabilna i egzistencija rešena, muškarac Bik se može upustiti u ozbiljniju emotivnu vezu. Veoma mu je važna nagrada i luksuz i neretko može postati raadoholičar u nameri da to ostvari.

Odlučan i istrajan

Muškarac Bik zna svoje ciljeve i od njih ne odustaje. Istrajan je i učiniće sve da ostvari što je naumio. Pouzdan je i odlučan, ne odstupa lako od svojih planova i zna šta su mu prioriteti.

Muškarac Bik ljubav

Za muškarca u znaku Bika ne može se reći da nije emotivan. Samo je potrebno d ase prvo pobrine za svoju karijeru i ostvari ambicije, kako bi mogao da se posveti emotivnom životu. Kada se zaljubi, posvećen je i veran. Ne shvata vezu olako, već je veoma posvećen, posesivan i brižan. Odlično se snalazi u ulozi muža i oca.

Kako znati da se sviđaš muškarcu Biku i kako osvojiti muškarca Bika?

Muškarac Bik praktikuje tiho, nenametljivo udvaranje, i vrlo je strpljiv pre ulaska u vezu. Osvojiti ga nije sasvim lak zadatak. Muškarac Bik voli žene sa stilom i šarmom, i odmerene lepote. Ne voli površne odnose i otvorene veze, već je iznenađujuće romantičan i posvećen vezi kada odabere partnerku.

Muškarac Bik u seksu

U svemu tradicionalan, muškarac Bik ni u seksu nije oduševljen eksperimentisanjem. Ali daleko od toga da je dosadan, posebno kada pronađe odgovarajuću partnerku. Izuzetno je darežljiv, što ga čini i odličnim u krevetu. Senzualan i taktilan, Bik će dodirima učiniti seks nezaboravnim, vodeći računa i o željama partnerke.

Bik horoskop karakteristike – žena

Žena sa stavom

Iako bi je mnogi nazvali tvrdoglavom, žena bik zapravo ima svoje viđenje sveta i od njega ne odstupa. Odstupanje od svog mišljenja za nju bi značilo poraz.

Karijerista

Za damu Bika izuzetno je važna sigurnost, novac, ambicija i karijera. Ostvarenost na poslovnom planu preduslov je da bude srećna i ostvarena. Uspešna u preduzetništvu, žena Bik će pre ili kasnije odlučiti da se okuša u samostalnom biznisu i ostvari svoje ideje.

Takođe je i posvećena majka i supruga, koja voli sve što je u vezi sa ecom, domom, pa i kućne poslove. Ne smetaju joj definisane tradicionalne uloge.

Žena Bik u ljubavi

Smirena, nežna i senzualna, žena Bik najviše ceni iskrenost i stabilnost. Iskrenost je za nju preduslov za bilo kakav odnos, a pouzdanost joj je neophodna u odnosu. Rado će razmaziti partnera. Ne upušta se olako u odnose, već voli dobro da upozna osobu pre ulaska u vezu. Neće se lako potpuno prepustiti, sve dok nije sigurna da je upoznala pravog partnera. Veoma je velikodušna, pa neretko stavlja potrebe drugih ispred svojih. Ne zahteva puno uzbuđenja, već je veza sa njom mirna i pouzdana. Uvek će se boriti za ljubav i svoje voljene svim silama i braniti ih kad se ukaže potreba. Nije sklona ljubomori osim kada ima razloga. A tada se urušavaju poverenje i pouzdanost, što je za nju osnova odnosa.

Kako znati da se sviđaš ženi Biku i kako osvojiti ženu Bika?

Žena u znaku Bika sanja pouzdanog i sigurnog partnera. Ona voli da naklonost iskazuje poklonima, a takođe i prima ljubav na taj način. Osvojićete je luksuzom, manirima, romantikom i iskrenošću. Žena Bik voli da bude mažena i pažena.

Kakve muškarce voli žena Bik?

Idealan partner za ženu Bika je stabilan i romantičan, neko dovoljno čvrste volje da može da joj parira. Partner žene Bika treba da je pouzdan i iskren, spreman da se u potpunosti posveti i ostane istrajan kao što je i ona sama. Ne zanimaju je površne i prolazne veze.

Žena Bik u seksu

Žena Bik je izuzetno strastvena i očaravajuća u krevetu. Nimalo dosadna, i izuzetno izdržljiva, žena Bik zna tačno šta želi od partnera i postaraće se da to i dobije. Ne voli žurbu, već ume da uživa u trentku i učini seks jedinstvenim senzulnim iskustvom.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs