Cougar Crush

CougarCrush Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz
Ukupna ocena
9,3/10
34 000 000+ / 30+
CougarCrush

Funkcionalnost stranica i funkcije sajta: 6/10

Bezbednost: 5,9/10

Vidljivost profila: 5,9/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 6/10

Korisnička podrška: 6/10

Cena: 6/10

Slike članova
koji su online
7522124 ljudi je trenutno online

Nemanja
Nemanja, Godine: 34
Ivona
Ivona, Godine: 33
Ognjen
Ognjen, Godine: 35

CougarCrush Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Sajt za upoznavanje bez obaveza

CougarCrush prezentuje se kao sajt za odrasle, čija je svrha da posreduje u upoznavanju onih koji slično razmišljaju. Ovde ne postoje granice i možete iskusiti svoje najluđe seksualne snove i fantazije, čak i one najperverznije ili nemoralne. Iskoristite mogućnosti koje pružaju brojne besplatne funkcije i doživite nezaboravnu erotsku avanturu. Možete pretraživati profile miliona korisnika širom sveta i chatovati bez ograničenja. Možete razgledati njihove fotografije ili čitati tekstove na blogu. Na ovom sajtu garantovana Vam je potpuna privatnost i sigurnost pri plaćanju ako odlučite da se pretplatite na Premium članstvo. Bilo da želite samo seks bez obaveza ili tajnu vezu, na ovom sajtu za upoznavanje sve je moguće.

Registracija koja štedi vreme

Kako biste koristili ovaj sajt, potrebno je da se prvo registrujete. Pri registraciji, unosite najosnovnije podatke o sebi, kao što je pol, lokacija, godine, korisničko ime i lozinka, kao i aktivna email adresa. Možete napisati i ponešto čime ćete se predstaviti ostalima, kao što su seksualni fetiši ili šta očekujete od partnera. Stići će Vam mail sa linkom za aktivaciju profila i potvrdu email adrese. Kada je profil kreiran i aktivan, možete postaviti profilnu sliku – može prikazivati lice, ali može biti i erotska ako želite. Svakako je preporučljivo da verifikujete profil kako biste bili označeni kao član od poverenja. Imate mogućnost i da se potpuno diskretno pretplatite na Premium članstvo.

Šta sve sajt nudi besplatno

Na sajtu CougarCrush možete upoznati osobe iz svoje okoline, ali i iz raznih krajeva sveta. Ne morate se ograničavati na pretragu samo u Srbiji, jer je ovo internacionalni sajt za upoznavanje. Na raspolaganju su Vam razni parametri pretrage, kao što je starost ili seksualne želje. Sajt možete koristiti kako na kompjuteru, tako i na telefonu. Možete otkriti o sebi koliko želite, možete reći više o svojim interesovanjima ili izgledu. Na raspolaganju Vam je pisanje statusa, kojim možete reći kako teče Vaš dan, kako ste raspoloženi ili šta ima novo kod Vas. Imate i sopstveni blog, gde možete pisati šta god želite. Sami birate da li će Vaši postovi biti vidljivi samo prijateljima ili svima, zavisno od nivoa privatnosti koji želite.

Pretplata na sajtu CougarCrush: da ili ne?

Pretplata na Premium članstvo doneće Vam brojne pogodnosti I prednosti u odnosu na besplatne korisnike. Možete se pretplatiti na period od mesec dana ili na tri meseca. Po isteku plaćenog perioda, pretplata se automatski obnavlja, pa o tome ne morate brinuti. Sa Premium članstvom, imate mogućnost da šaljete poruke I virtuelne poklone, da dobijete bolju virtuelnu Karmu i Premium bedž. Pored toga, bićete oslobođeni bilo kakvih reklama.

Kako prekinuti članstvo na sajtu CougarCrush?

Ako odlučite da prekinete pretplatu na sajtu, biće potrebno da kontaktirate korisničku podršku. A ukoliko odlučite da obrišete svoj profil, to možete uraditi i sami. Pod opcijom “account” unestite captcha kod i potvrdite nameru da obrišete profil klikom na “delete profile”. Kada istekne period na koji ste se pretplatili, Vaš profil će biti izbrisan. U međuvremenu, imate pristup sajtu i još uvek se možete predomisliti. Kada konačno obrišete profil, više nećete moći da pristupite sajtu, niti da koristite njegove funkcije ili vidite profile članova.

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz
Poslednje ažurirano
18. 1. 2022

CougarCrush Funkcije

Pretraga

Na sajtu možete koristiti naprednu ili osnovnu pretragu, prema parametrima kao što su lokacija, godine, pol, online status i fotografija. Postoje i napredniji kriterijumi, kao što su status veze, visina prihoda i fetiši. Ovde možete pretraživati korisnike iz svoje okoline, ali i širom sveta.

Posete profila

Na sajtu CougarCrush možete videti posetioce svog profila. Što više poseta imate, to znači da ste privlačniji drugim korisnicima. Takođe, možete posećivati profile korisnika koji su Vama zanimljivi, a oni će Vas videti među poetiocima svog profila.

Preporuke potencijalnih partnera

Pod opcijom „Matches“ videćete preporučene korisnike, koji bi Vam mogli odgovarati prema parametrima koje ste odredili. Nalaze se u Vašoj blizini i možete ih odmah kontaktirati. Ukoliko Vam se niko od njih ne dopada, možete da promenite neke od parametara, ili proširite pretragu

Lista prijatelja

Ovde možete ubaciti sve korisnike koji su Vam simpatični i sa kojima imate o čemu da pričate. Možete im poslati zahtev za prijateljstvo, ili prihvatiti njihov poziv. Prijateljstvo uvek treba da bude obostrano. Nasuprot tome, ako Vam je neko od korisnika izrazito antipatičan i ne želite da komunicirate sa njim, imate mogućnost da ga blokirate.

Blog

Na sajtu CougarCrush članovi mogu pisati svoj blog. Ovo je mesto gde možete pisati o bilo čemu – svojim razmišljanjima, događajima u svom životu, fantazijama, fetišima, ili očekivanjima od partnera. Zavisno od toga kako podesite privatnost svog profila, Vaš blog će biti dostupan samo Vašim prijateljima ili svim korisnicima sajta.

Karma – Vaša reputacija

Karma na sajtu govori o vašoj reputaciji, na osnovu toga kako se ophodite prema drugim članovima i koliko su lepi Vaši maniri. Izražava se bronzanim, srebrnim ili zlatnim krunama. Zlatna kruna govori o sjajnoj reputaciji i izrazito lepim manirima.

Čitanje i slanje poruka za vip

Samo premium korisnici mogu slati poruke, videti sadržaj pristiglih poruka i odgovarati na njih. Uz premium članstvo, možete se dopisivati bez ograničenja, slati virtuelne poklone, i uživati u korišćenju sajta bez dosadnih reklama.

CougarCrush Sajta za upoznavanje Funkcije

Besplatni profil

Registracija
Pretraga
Mogućnost da vidite fotografije

Premium - mesec dana

Registracija
Pretraga
Mogućnost da vidite fotografije
Slanje i čitanje poruka
Slanje virtuelnih poklona
Neograničeno dopisivanje
Bolja Karma
Bez reklama

Premium– 3 meseca

Registracija
Pretraga
Mogućnost da vidite fotografije
Slanje i čitanje poruka
Slanje virtuelnih poklona
Neograničeno dopisivanje
Bolja Karma
Bez reklama

CougarCrush Prednosti i Mane

Prednosti

Besplatna registracija
34 miliona korisnika širom sveta
Bez cenzure, erotske slike
Pristup svim profilima širom sveta
Možete pisati sopstveni blog
Fantazije i fetiši bez osuđivanja
Visoka privatnost

Mane

Bez pretplate na Premium članstvo ne možete slati ni čitati poruke
Upoznavanje samo radi seksa
Pretplata se automatski obnavlja

CougarCrush za korisnike

Prednosti

Samo za odrasle
Brojne besplatne funkcije
Možete ostvariti najluđe erotske snove
Sigurno, diskretno i anonimno okruženje
Nađite partnera za seks bez obaveza ili tajnu vezu
Screenshot

Moje mišljenje o sajtu CougarCrush

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz

Sajt CougarCrush tu je da bi povezao istomišljenike širom sveta i spojio ih. Ovde su svi dobrodošli, bilo da su heteroseksualne ili homoseksualne orijentacije, biseksualni ili trans, kao i bilo koje druge orijentacije. Ovde nema mesta stidljivosti, okruženje je prijateljsko, a korisnici otvorenog uma. Veliki je plus što možete upoznati osobe iz svog okruženja ali i iz daljih krajeva, kao i to što možete blokirati članove sa kojima neželite komunikaciju. Kakve god fantazije imali, ovde ćete ih lako ostvariti.

CougarCrush Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (4)
Pozitivne recenzije (3)
Negativne recenzije (1)
Andrija, 35 godina

Otkazala sam članstvo na sajtu posle dve nedelje – prvo, zato što je prava sramota da me neko sa posla vidi tu, kao što sam ja videla jednog kolegu, a drugo, zato što su svi muškarci pričali samo o seksu i ni o čemu drugom.

DA 0 NE 0
Nikola, 36 godina

Obožavam CougarCrush. Kako zbog posla stalno putujem po svetu, ovde nalazim muškarce iz raznih krajeva u kojima boravim, i mogu reći da su svi bili odlični ljubavnici.

DA 0 NE 0
Dorde, 24 godine

Odlično je to što su na ovom sajtu samo odrasli, i to oni koji ozbiljno traže nekoga za uživanje. Tražio sam ženu za seks bez obaveza, i ovde sam je pronašao. Sad sam u potrazi za novom partnerkom ili parom za seks.

DA 0 NE 0
Matija, 40 godina

Mnogo mi se više sviđa da sedim kod kuće i sredim dejt nego da izlazim po gradu u lov. Zato volim CougarCrush. Već sam tri devojke tu našao, i nastavljam dalje. Ne želim da budem u vezi, bitna mi je raznovrsnost, i ovde mogu stalno da nalazim nove partnerke i nikad mi ne bude dosadno.

DA 0 NE 0

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs