Kako se slažu Rak i Vodolija

Rak
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Veoma emotivan, kao i ostali vodeni znaci, Rak je jedan od najizazovnijih za upoznavanje. Duboko intuitivan i sentimentalan, izuzetno privržen dragim ljudima, to je ono što svi znaju o Raku. Kakvi su još Rakovi? Kakve su karakteristike ovog horoskopskog znaka?
Vodolija
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Za Vodoliju se ne može čak ni reći da ide protiv struje – ona ide sasvim van struje, ne mareći za konvencije i stereotipe. Ukratko, Vodolija je originalna, progresivna i svoja. Šta još karakteriše ovaj znak zodijaka?

Rak i Vodolija - Ljubavni horoskop

Osetljivi i emotivni Rak i slobodna, ekscentrična Vodolija – može li to uopšte uspeti? Šta karakteriše ovu astrološku kombinaciju?

Kako se slažu Rak i Vodolija?

Pre svega, treba napomenuti osnovnu karakteristiku Vodolije, a to je da je njoj njena sloboda neprikosnovena. To je glavna vrednost, kojoj se sve ostalo mora nekako prilagoditi. Vodolija obožava ljude i društvo. Ona je vizionar i potrebna joj je sloboda da deluje. Rak, s druge strane, radije ostaje kod kuće. Pokušaće da Vodoliju zadrži kraj sebe. Oseća se izdan i postaje ljubomoran. Ako pokuša da zarobi Vodoliju, jedino što će dobiti je da će se ona strastveno boriti za svoju slobodu i napustiti ga.

Rešenje je, naravno, kompromis. Vodoliji je potrebna sloboda i nezavisnost, dok je Raku važno poverenje i pouzdanost. Vodolija treba da nauči da partneru pokazuje osećanja i čuva njegovo poverenje, dok Rak treba da razume koliko je Vodoliji važno da sama donosi svoje izbore. Beskorisno je pokušavati da je primora na bilo šta.

Rak i Vodolija u vezi

Pomoć

I Rak i Vodolija vole da pomažu drugima, ali na različite načine. Za Raka je najvažnija dobrobit njegovih bližnjih i učiniće sve da pomogne ljudima iz svog okruženja. Vodolija je vizionar, koji želi da pomogne celom čovečanstvu. Trudi se da unapredi svet, ali mu pritom izmiču praktični aspekti života. Jednostavno nema energije ni vremena za obične, svakodnevne poslove. Zato se Vodolija i Rak savršeno dopunjuju – Rak će se pobrinuti za praktične aspekte i sve što se tiče doma. S ljubavlju će se starati o Vodoliji i pomoći joj da ostvaruje velike ciljeve. Vodolija će njega osvežiti i zabaviti svojim sjajnim pričama sa letova i sanjarenja.

Modernizacija

Vodolija voli sve što je novo i moderno. Rak je, nasuprot tome, staromodan. Ne voli da menja svoje okruženje ni rutinu, dok Vodolija želi sve da promeni i modernizuje. Kada to radi nezavisno od Raka, on se oseća napušteno i nevoljeno. Vodolija treba da shvati ćudljivost Raka i da je poštuje. Takođe treba da pazi i na reči kako ne bi nehotice vređala Raka.

Sukobi

Kada je povređen, Rak se povlači i pati u tišini, umesto da razgovara sa partnerom. Vodolija mrzi stagnaciju i stabilnost bez napretka. Teži tome da sukob konstruktivno reši i nervira je Rakova pasivnost. Kako bi prekinula sukob, Vodolija može da pribegne čak i lažima. Ovde bi oboje trebalo dobro da se zamisle. Rak treba da nauči da sukobe rešava otvorenim, konstruktivnim razgovorom, a Vodolija da pazi da ne naruši poverenje Raka, koje je teško steći, a još teže obnoviti.

Saosećanje

Rak je emotivan i prati inuticiju, dok Vodolija voli da o svemu razgovara direktno i otvoreno. Nije preterano empatična, već sve rešava jednostavnim razgovorom. Iako to Raku može biti neprijatno, treba da shvati da Vodolija na taj način radi najbolje što može kako bi ga razumela.

Rak i Vodolija u seksu

I u seksualnoj sferi, kao i svim ostalim, njihove međusobne razlike doći će do izražaja. Dok je Rak tradicionalan, Vodolija mnogo voli da eksperimentiše i rutina joj vrlo brzo postaje nepodnošljivo dosadna. Rak će morati da prihvati novine u spavaćoj sobi, a Vodolija da pokuša da se prilagodi njegovoj emocionalnosti i ne odbacuje tradicionalne vidove intimnosti kao loše.

Muškarac Rak i žena Vodolija

Dok je muškarac Rak osećajan, tajnovit, konzervativan i tradicionalan, žena Vodolija je zastupnik progresivnog pristupa u svemu. Izazov će im predstavljati međusobno poverenje, dok je pozitivna strana ovog odnosa naglašena ambicija i istrajnost u postizanju ciljeva.

Žena Rak i muškarac Vodolija

Muškarac rođen u znaku Vodolije je dinamičan, a njegov pristup vezi više je intelektualan i logički nego emotivan, što je problem u odnosu sa ženom Rakom, koja je izrazito osećajna i bliskost joj je neophodna u vezi. Ova astrološka kombinacija zahteva brojne kompromise jer ovo dvoje nemaju puno strpljenja, taktičnosti, razumevanja jedno za drugo, niti zajednički fokus. Ova veza može biti uspešna i dugotrajna samo uz dosta truda sa obe strane i ako oba partnera promene pristup ljubavi i zajedništvu.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs