Kako se slažu Bik i Rak

Bik
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Osobe rođene u znaku Bika čvrsto stoje s obe noge na zemji. Bik je snažan i pouzdan, voli sve što je lepo, i čvrsto je vezan za materijalni svet. Kakve su još karakteristike ovog zemljanog znaka? Kakva je osoba Bik?
Rak
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Veoma emotivan, kao i ostali vodeni znaci, Rak je jedan od najizazovnijih za upoznavanje. Duboko intuitivan i sentimentalan, izuzetno privržen dragim ljudima, to je ono što svi znaju o Raku. Kakvi su još Rakovi? Kakve su karakteristike ovog horoskopskog znaka?

Bik i Rak - Ljubavni horoskop

Bikovi i Rakovi se dobro slažžu. Oboje su mirni, porodični, teže blagostanju, vole dobru hranu i topli dom. Kako ova astrološka kombinacija izgleda ako se bolje pogleda pod mikroskopom?

Kako se slažu Bik i Rak?

I Bik i Rak vole nežnost i maženje. Ni jedno ni drugo nisu preplavljeni žudnjom i neobuzdanom erotskom željom. Stoga njihov partnerski život nije pun divljeg seksa, već više maženja, nežnih reči i dodira. Večiti romantičari, i posle mnogo godina veze ovo dvoje će se držati za ruke. Oboje potpuno veruju jedno drugom i poznaju se toliko da znaju da jedno na drugo uvek mogu računati. Oboma je veoma stalo do veze i porodice da im ne pada na pamet da joj prete neverstvom. Kako znaju da su oboje takvi, imaju međusobno puno poverenje.

Bik i Rak u vezi

Porodica

Ako postoji astrološka veza dva znaka koja ima predusolve za rano i uspešno stvaranje porodice, onda je to veza između Bika i Raka. Za njih je toplina porodičnog doma iznad svega. Za porodicu bi dali sve. Svu energiju i trud usmeravaju na brigu o porodici i brigu o svojim najmilijima. Za njih novac, supeh i karijera nisu pokazatelji uspeha, već je to zadovoljstvo i blagostanje njihovih najmilijih, posebno dece. Pored toga, zajednički hobi im je kuvanje i uživanje u hrani. Rak voli da kuva, a Bik je veliki gurman.

Tvrdoglavost

Ali, čak i ovaj naizgled idealni par ima svoje mračne trenutke. Jedan od glavnih izazova u ovoj vezi je tvrdoglavost Bika, koju Rak može smatrati neosetljivošću.Bik ima tendenciju da bude veoma konzervativan, ne voli da menja svoje običaje, stavove i mišljenja. U odlukama je čvrst i nepopustljiv. To sve ne bi bilo preterano važno da Rak nije izrazito emotivan i osetljiv. Kada naiđe na čvrsti zid koji Bik postavlja, to ga povređuje. Povući će se, sa utiskom da Biku nije stalo do njegovog mišljenja i da ga odbacuje. Ovo je osnova nerazumevanja i problema u komunikaciji između ovo dvoje. Samo razgovorom ga mogu rešiti. Rak treba da razume da Bik prosto ne voli da menja stavove i da njegova nepopustljivost nije izraz bezosećajnosti, a Bik zauzvrat treba da nauči da obraća pažnju i uvažava stavove svog partnera u znaku Raka.

Tišina

Kada između Bika i Raka zavlada neprijatna tišina, to ne traje dugo. Umiljati i taktilni, ovo dvoje će nedostajati jedno drugome i brzo će se pomiriti.

Tišinu, u drugom smilsu reči, oboje vole. Cene mir i blagu, prijatnu tišinu u domu. Ne vole bučna okupljanja, glasnu muziku, užurbanost. Idealno veče provode uz romantičnu večeru uz svetlost sveća. Vole da organizuju okupljanja za porodicu i uzak krug bliskih prijatelja, a ne dopadaju im se bučne proslave sa puno ljudi, Kako vole da su okruženi porodicom, često žive u zajedničkoj kući.

Stabilnost

Ovaj par je vrlo stabilan i njihova veza je obično trajna. Znaju šta mogu očekivati jedno od drugog, ne vole iznenađenja, odgovara im mirna ljubav. Stabilni Bik i osetljivi Rak savršeno se dopunjuju i usklađuju. Ambicije Raka obično se završavaju sa porodicom, što Biku daje savršenu osnovu za razboj karijere i biznisa.

Bik i Rak u seksu

Rak ima urođenu potrebu da stalno dobija i pruža ljubav. To će konačno moći u vezi sa Bikom. Romantični i senzualni, ovo dvoje imaju odličan seksualni život, kvalitetan i uzbudljiv. Iako nisu par koji gori od strasti i žudnje, oboje veoma uživaju u intimnosti. Ako i dođe do nekih nesporazuma među njima, seksom se sve može rešiti.

Muškarac Bik i žena Rak

Stabilni i pouzdani Bik i nežna žena u znaku Raka jedna su od idealnih kombinacija za vezu, brak i porodicu. On će njoj pružiti potrebnu stabilnost na svim poljima, a ona njemu puno ljubavi, nežnosti, topao dom i vetar u leđa. Senzualni i duboko emotivno povezani, muškarac Bik i žena Rak idealan su par, kompatibilni u svim sferama.

Žena Bik i muškarac Rak

Kombinacija između žene Bika i muškarca Raka takođe je dobra. Strastvena veza obećava divne zajedničke trenutke. Ovde će muškarac biti više okusiran na stvaranje, a ženi može smetati nedostatak više zajedničkog vremena. Trebaće im malo vremena dase međusobno usklade, ali nakon početnih prepreka, mogu da izgrade stabilno i trajno partnerstvo i prepuste se uživanju i građenju gnezda.

Odnos Bika i Raka jednostavno je idiličan. Osim povremenih naoblačenja, ispunjen je suncem i porodičnim blagostanjem. Ovo dvoje se savršeno uklapaju, i možemo im samo poželeti mnogo dece i veseo i topao dom.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs