Kako se slažu Rak i Vaga

Rak
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Veoma emotivan, kao i ostali vodeni znaci, Rak je jedan od najizazovnijih za upoznavanje. Duboko intuitivan i sentimentalan, izuzetno privržen dragim ljudima, to je ono što svi znaju o Raku. Kakvi su još Rakovi? Kakve su karakteristike ovog horoskopskog znaka?
Vaga
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Ovim vazdušnim znakom vlada Venera, planeta ljubavi. Vage je zaista teško ne voleti – rođeni su mirotvorci i diplomate, društveni i otvoreni, sa smislom i ljubavlju za lepo. Izuzetno im je važan mir i da se dopadnu drugima. Koje još karakteristike imaju osobe rođene u znaku Vage?

Rak i Vaga - Ljubavni horoskop

Oba ova znaka poseduju lepu osobinu, suptilnost, ali im je zajednička i druga, ne tako sjajna, a to je sklonost ka oklevanju. Kako se onda Rak i Vaga uklapaju jedno drugome u život?

Kako se slažu Rak i Vaga?

Izbegavanje sukoba

Ni Rak ni Vaga nisu sjajni u rešavanju sukoba. Oboje to rade prilično loše, ali na drugačiji način. Rak ne voli da započinje sukoba, a kada je u svađi povređen, povlači se u svoju ljušturu, gde pati u tišini. Nasuprot njemu, Vaga probleme pušta da prolaze. Izmiče se kako bi ih izbegla i učiniće sve samo da ne mora da se nosi sa problemom. Vagino tipično rešenje jeste da rešavanje problema suptilno prenese na partnera i pusti da ga on reši umesto nje. Strpljivi Rak će ovo u početku uspešno činiti. Porodičnom Raku je uobičajeno da skoči u vatru za osobu koju voli. Ali Vaga ovo ume da zloupotrebljava i prepusti Raku sve probleme. Ali njegovo strpljenje ima granice. Poverenje mu je u vezi najvažnije i veoma loše reaguje na manipulacije. Vaga, ako ne želi da izgubi Raka, mora naučiti da sama rešava svoje probleme i zauzima se za sebe umesto da se krije iza partnera. Ključ za uspeh ove veze je komunikacija. Rak i Vaga bi trebali otvoreno da komuniciraju i pri čaju o svemu.

Zabava

Oboje vole toplinu doma – Vaga voli čist i uredan dom, gde je čeka topla atmosfera i lepo postavljena hrana. Ali, nije potpuno kućni tip kao Rak. Raku je kućni život i briga o porodici apsolutno dovoljan. Vagi, pak, treba i zabava. Rak bi ovo trebalo da razume i ne misli da je Vaga zadovoljna isključivo kućnim životom kao on. Trebalobi da se potrudi i da povremeno izlazi sa svojom Vagom i smišlja akciju i zabavu. Jer, kada je Vagi dosadno, može se dogoditi da odluči da ode. Vaga iz zabave leti iz gnezda, a Rak to često pogrešno shvata. Njemu je potrebno da ima partnera stalno kraj sebe i bude siguran u njegovu vernost. Vagina sklonost flertu takođe može biti ozbiljan problem za Raka. Kako ne voli dase svađa, Rak će se samo uvređeno povući u ljušturu i patiti u tišini. A Vaga, naravno, nije ta koja će rešavati probleme. Kako ovo prevazići?

Rak treba da nauči da Vagi pruža slobodu ili joj pravi društvo i radi sa njom razne stvari. A Vaga? Vaga treba da shvati koliko Raku znači odanost i da ga uveri u svoju vernost.

Romantika

Oba ova znaka su vrlo romantična. U njihovoj vezi biće puno lepih gestova i dokaza ljubavi. Potrebno im je da često kažu i čuju koliko vole jedno drugo. Takođe, oboje vole dodir. Rado će jedno drugom pokazivati osećanja i uživaće u bliskosti.

Finansije

Rak je stručnjak za novac. Racionalno ga štedi, troši i ulaže. Vaga voli da kupuje i da raspolaže novcem. Ali u ovoj kombinaciji, dobro je da finansijama upravlja Rak, koji je izrazito praktičan kada su finansije u pitanju, ali ne škrt kao Devica.

Raspoloženja

Vaga se teško nosi sa stalnim promenama raspoloženja svog partnera Raka. A opet, upravo Vaga je ta koja može smiriti Rakove brige i naučiti ga da sa optimmizmom gleda u budućnost.

Rak i Vaga u seksu

Ovo dvoje su kompatibilni i mogu uživati u kvalitetnom seksualnom životu, ako Vaga bude pazila da ne insistira na savršenstvu. Vaga inače ima tendenciju da pokušava da popravi sve što misli da može biti bolje, uključujući i ljude. Međutim, sa Rakom bi ovo imalo suprotni efekat – osetio bi se odbačenim i nevoljenim i povukao bi se- Ako se oboje opuste i prepuste, uživaće u čarima skladnog ljubavnog odnosa.

Muškarac Rak i žena Vaga

U vezi između muškarca rođenog u znaku Raka i žene rođene u znaku Vage vlada međusobno poštovanje, ravnopravnost, i ljubav prema domu i porodici. Muškarac Rak je stabilan, romantičan, i ima tradicionalan pristup. Ali, ima i drastične promene raspoloženja, što utiče na stabilnost zajednice. Žena Vaga je sklonija pasivnosti u vezi, kreativna je, romantična i voli luksuz. Često nije taktična i nema razumevanja za Raka, što može doprineti nestabilnosti. Njega nervira njena nesigurnost prilikom donošenja odluka, a često je i sumnjičav u ljubavi. Ovo dvoje bi trebali da zajednički porade na svom odnosu uz puno razumevanja za nedostatke partnera i potrude se da objektivno sagledavaju stvari.

Žena Rak i muškarac Vaga

U astrološkoj kombinaciji između žene u znaku Raka i muškarca Vage vlada razumevanje, jaka privlačnost i težnja ka harmniji. Muškarac Vaga je vedar i optimističan, u ljubavi potpuno rpedan partnerki. Izrazito je osećajan i ako smatra da je pronašao pravu osobu za sebe, učiniće sve da stvori i očuva ljubavni sklad. Njegova saputnica u znaku Raka vrlo je osećajna, odana, i tolerantna. Oboje su vrlo romantični, a jedno drugom mogu biti najveća podrška. Ako imaju zajedničke ciljeve, partnerstvo će im biti veoma uspešno. U ovoj vezi partneri treba da rade na međusobnoj toleranciji, jer od toga zavisi uspešnost njihove veze.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs