Kako se slažu Rak i Škorpija

Rak
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Veoma emotivan, kao i ostali vodeni znaci, Rak je jedan od najizazovnijih za upoznavanje. Duboko intuitivan i sentimentalan, izuzetno privržen dragim ljudima, to je ono što svi znaju o Raku. Kakvi su još Rakovi? Kakve su karakteristike ovog horoskopskog znaka?
Škorpija
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Kao i njegova vodena sabraća, Rak i Ribe, Škorpija je prepuna emocija i misterije. Poznata kao zagonetna i nedokučiva, odlučna i predana, ali osvetoljubiva i posesivna, Škorpija je jedan od zanimljivijih znakova zodijaka, ali ponekad i napornih za razumevanje i suživot. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Škorpije?

Rak i Škorpija - Ljubavni horoskop

I Rak i Škorpija posvećeni su porodici i hrabro štite one koje vole. Njihov odnos obično je veoma čvrst i stabilan. Oboje lojalni partneru, ne varaju i ne lažu, pa ljubomori u ovom odnosu nije mesto (iako su joj oba znaka prirodno sklona). Šta još karakteriše odnos ova dva vodenaznaka?

Kako se sklažu Rak i Škorpija?

Ovo dvoje se savršeno dopunjuju. Škorpija je karijerista, čezne za priznanjem, moći i bogatstvom. Vredno i predano će raditi kako bi postigla svoje ciljeve. Ali, treba i da se odmori, ne može non’stop da radi. To će mu omogućiti brižni Rak. On voli da brine o porodici i domaćinstvu i trudi se da održi blagostanje u svojoj porodici. Tako Škorpija uvek ima gde da se vrati. Ona poštuje Raka zbog ove posvećenosti i brige, a Rak je zadovoljan što može podržati svog partnera na putu ka ciljevima.

Rak i Škorpija u vezi

Kompromisi

I Rak i Škorpija su veoma uvredjivi. Kada su u pitanju svađe i sukobi, oni sve uvrede i nepravde primaju k srcu, i nose ih sa sobom. Dok se Rakovi kada su uvređeni povlače i pate u tišini, sve dok im ne prekipi i ne eksplodiraju, Škorpije imaju još gori metod – one izgledaju sasvim normalno, ali i te kako pamte i čuvaju uvrede i nepravde. I čekaju osvetu, pravi trenutak kada će sve biti naplaćeno. Oseti svakako nije mesto u vezi. Zato je od vitalnog značaja da ovo dvoje nauče da otvoreno komuniciraju i da probleme odmah rešavaju. Oboje treba dajasno kažu šta im ne odgovara i zajedno potraže rešenje. Dugoročno gledano, to je najbolji način da veza opstane. Inače, misterioznost u kombinaciji sa tvrdoglavošću može stvoriti ozbiljne probleme i dovesti partnerstvo u nevolju.

Nepopustljivost

I Rak i Škorpija su nepopustljivi, imaju čvrsta uverenja i ne uzimaju u obzir druga mišljenja. Tvrdoglavo insistiraju na svojim stavovima i suprotne argumente često doživljavaju kao napad na svoju ličnost. Ali, tako veza ne može funkcionisati. Oboje bi trebalo da nauče veštine komunikacije i uvažavaju tuđe mišljenja. Škorpija je, uz to, i veoma sklona manipulaciji. Kada nešto ne može dobiti direktno, pribeći će manipulaciji. To sa Rakom nikako nije dobra ideja, jer je za njega poverenje sve. Ako izgubi poverenje, to će biti kraj osnosa. Zato oboje moraju insistirati na otvorenoj i direktnoj komunikaciji, akciji, i uzajamnom poverenju i poštovanju.

Emocija

Oboje vodeni znakovi, i Rak i Škorpija su izuzetno emotivni, i nisu sasvim prozirni. Njihova osećanja su neizmerno duboka i niko ne može biti sasvim siguran da ih vidi. Jedan deo sebe uvek kriju i zato je bitno da nauče da paze da druge ne povrede slučajno, da pravilno pokazuju osećanja, a posebno jedno drugom. Oboje veoma vole dodir. Svet poimaju najviše intuitivno, manje kroz mentalne procese.

Strast

Škorpija je poznata kao vrlo erotičan znak, možda čak i pomalo previše. Takođe ima tendenciju da dominira u vezi, a to može da uplaši Raka. Zato je botno da malo uspori, a posebno se klonin bilo kakvog pritiska na početku veze. Škorpijina vrela strast može uplašiti opreznog Raka, koji voli dasve preduzima polako i pažljivo. Neodlučan je, i to za njega predstavlja pritisak. Pored toga, kako često krije osećanja, može se dogoditi da se Rak pravi daje sve u redu, a zapravo tajno paniči.

Rak i Škorpija u seksu

Kada je seksualno slaganje u pitanju, Rak i Škorpija se savršeno slažu. Škorpija preferira intenzivan i strastven seksualni život, što Raku prija i on to rado prihvata. Ovo dvoje će doživeti nezaboravne trenutke zahvaljujući jakim emocijama, intenzivnoj privlačnosti i jakoj strasti. Oboje izrazito intuitivni, oni će dobro razumeti i zadovoljiti jedno drugo. Zato spoj između Raka i Škorpije predstavlja pravu fantaziju.

Muškarac Rak i žena Škorpija

U vezi između muškarca Rakai žene Škorpije vlada međusobna predanost i poštovanje. On je osetljiv, često menja raspoloženja, usmeren ka kreativnosti i porodici. Ona je puna energije, strastvena i fleksibilna, strpljiva i fleksibilna. Učiniće sve da stvori savršeni partnerski odnos. Ono što će biti izazov u ovoj vezi jeste sklonost muškarca Raka ka manipulaciji, kao i njena usmerenost na postignuća. Ako uspeju da harmonizuju ove međusobne razlike, mogu stvoriti skladan partnerski odnos.

Žena Rak i muškarac Škorpija

Žena rođena u znaku Raka i njen partner u znaku Škorpije emocionalno su duboko povezani i među njima vlada velika privlačnost. Muškarac Škorpija sklon je flertu i avanturama, ljubomori, posesivnosti, manjku iskrenosti i manipulaciji. Posvećena žena Rak trudiće se da održi stabilnost u vezi. Međutim, ona je ranjiva, a on preosetljiv. U intimnosti se savršeno slažu, a imaju i zajedničke ciljeve, što upotpunjuje ostale aspekte veze. Najveći problem predstavlja im nedostatak razumevanja i podrške.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs