Zaljubi se

Fuckbook
1.
Fuckbook
Fuckbook
  • Samo za punoletne
  • Sajt za neobavezni seks dejting
  • Preko 29.000.000 korisnika širom sveta
21+
prosečne godine
29 000 000+
samci
Lust
2.
Lust
Lust
  • Seks-dejting sajt za odrasle
  • Upoznavanje ljudi sa istim željama i fantazijama
  • Mogućnost intimnog druženja uživo
21+
prosečne godine
29 000 000+
samci
Seks za sve
3.
Seks za sve
Seks za sve
  • Besplatna registracija
  • Primanje i slanje poruka
  • Svi ženski profili posle verifikacije postaju VIP članovi
23+
prosečne godine
240 000+
samci

Zaljubi se Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz
Ukupna ocena
5,3/10
300 000+ / 22+
Zaljubi se

Funkcionalnost stranica i funkcije sajta: 5,1/10

Bezbednost: 4,9/10

Vidljivost profila: 5,4/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 5,6/10

Korisnička podrška: 5/10

Cena: 6,3/10

Zaljubi se Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Upoznaj se i zaljubi se na internetu

Još uvek ste solo i još uvek tragate za idealnim partnerom? Registrujte se potpuno besplatno i nađite partnera za sebe na „Zaljubi se“ sajtu za upoznavanje. Pored toga što možete da komunicirate i upoznate nove ljude iz Vašeg daljeg ili bližeg okruženja, ovaj sajt je pun interaktivnih i zanimljivih sadržaja, te Vam nikada neće biti dosadno dok čekate da Vam potencijalni partner odgovori na poruku! Zabavite se i u udobnosti svog doma pronađite idealnog partnera za sebe.

Brza, laka i potpuno besplatna registracija

Prilikom registracije potrebno je da unesete korisničko ime koje će se prikazivati na Vašem profilu, i koje odaje prve utiske o Vama. Tako da bi bilo dobro da odaberete ono korisničko ime koje Vam najbolje pristaje. Zatim, potrebno je da unesete šifru za Vaš nalog, e-mail adresu, kao i neke osnovne podatke kao što su ime i prezime, lokacija i pol. Na sledećoj stranici popunjavate svoj profil ličnim podacima, podacima o fizičkom izgledu i nekim osnovnim zahtevima o potencijalnom partneru kao što su godine, lokacija i slično. Iako je preporučljivo da postavite svoju fotografiju jer privlači više pažnje i ostavlja pozitivan utisak o Vašem profilu, možete izabrati da preskočite ovaj korak. Nakon popunjavanja profila, Vaš nalog je spreman i možete uživati u svim mogućnostima koje ovaj sajt za upoznavanje nudi, i to potpuno besplatno.

Vaš profil na sajtu Zaljubi se

Pored toga što Vaš profil popunjavate ličnim podacima i slikom, možete ga obogatiti i raznim drugim sadržajima kako bi privukli kompatibilnog partnera odnosno osobu sa što sličnijim interesovanjima. Možete ubaciti video klipove i slike, a takođe imate mogućnost da pišete statuse i podelite nešto sa svojim prijateljima, kako bi Vam se javio neko sa sličnim razmišljanjem i stavovima.

Premijum članstvo?

Na „Zaljubi se“ sajtu za upoznavanje nema skrivenih troškova. Kada se registrujete, svi sadržaji na sajtu su Vam dostupni i potpuno besplatni. Ne postoje VIP niti druga posebna članstva i svi registrovani članovi imaju potpuno iste mogućnosti

Ne želite više da budete član sajta „Zaljubi se“?

Ukoliko više ne želite da budete registrovani član ovog sajta, potrebno je da jednostavno obrišete svoj profil u podešavanjima naloga. Nije potrebno da najavite brisanje profila. U svega par koraka Vaš profil će biti uklonjen.

Zaljubi se Funkcije

Pričaonica

Pored klasičnog dopisivanja, odnosno komunikacije između dve osobe putem privatnih poruka, na ovom sajtu za upoznavanje možete pristupiti i pričaonici, odnosno grupnom četu gde se možete dopisivati sa svima koji su priključeni pričaonici u datom momentu. Takođe preko pričaonice možete da otvorite novi interaktivni prozor i dopisujete se sa nekom osobom iz pričaonice jedan na jedan odnosno u privatnom prozoru. Jedna od odličnih stvari na ovom sajtu za upoznavanje je to što ne morate biti registrovani član da biste pristupili pričaonici. Posetioci sajta, odnosno gosti, mogu koristiti pričaonicu za upoznavanje potpuno besplatno i bez registracije!

Ne samo sajt za upoznavanje?

Pored toga što na „Zaljubi se“ sajtu za upoznavanje možete pronaći idealnog partnera za sebe, možete se i odlično zabaviti ostalim sadržajima koje ovaj sajt nudi. Imate mogućnost da čitate blogove koje pišu registrovani članovi sajta, da pregledavate smešne slike i video klipove i da čitate magazin, odnosno zanimljive članke iz raznih oblasti. Dok se zabavljate čitajući zabavne sadržaje, Vaš profil je prikazan među profilima koji su trenutno na mreži, te postoji velika šansa da Vam baš u tom momentu potencijalni partner pošalje poruku.

Pretraga partnera

Kako biste što lakše pronašli partnera koji će Vam u potpunosti odgovarati, sajt ima posebnu pretragu koja filtrira profile po unetim parametrima. Na ovaj način suzićete pretragu samo na profile koji Vama odgovaraju, u cilju što bržeg pronalaska kompatibilnog partnera. Potrošićete manje vremena, umesto da besciljno listate na hiljade profila, ograničite svoju pretragu.

Zaljubi se Sajta za upoznavanje Funkcije

Besplatni profil

Primanje i slanje poruka
Ostavljanje komentara na fotografijama
Lajkovanje
Dodavanje video zapisa i slika
Pričaonica
Blogovi
Magazin
Filtrirana pretraga partnera

Zaljubi se Prednosti i Mane

Prednosti

Preko 300 hiljada aktivnih korisnika sajta
Jednaka zastupljenost muškaraca i žena
Pretraga partnera po parametrima
Potpuno besplatna registracija
Nema pretplate i sve funkcije sajta su dostupne i besplatne za sve
Dopisivanje bez registracije preko pričaonice
Zanimljivi sadržaji informativnog i zabavnog karaktera

Mane

Sajt je veoma tradicionalnog dizajna i trebao bi se poboljšati izgled
Prisutne su reklame

Zaljubi se za korisnike

Prednosti

Sve mogućnosti sajta su potpuno otvorene za sve korisnike, ne postoji VIP ćlanstvo
Veliki broj aktivnih korisnika sajta
Upoznavanje botpuno besplatno, čak I bez registracije
Screenshot

Moje mišljenje o Zaljubi se

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.cz

Odličan sajt za upoznavanje preko interneta sa dosta aktivnih korisnika sa kojima se možete dopisivati i upoznavati potpuno besplatno. Kada se registrujete na „Zaljubi se“ sajtu, sve mogućnosti su Vam potpuno dostupne i nema ograničenja na VIP i besplatne članove, svi imaju jednak pristup svim sadržajima koje ovaj sajt nudi. Čak iako ne želite da se registrujete možete se dopisivati i upoznavati preko pričaonice! Pored toga što je ovo sajt na kome možete upoznati devojku, momka, muža ili ženu, možete se i dobro zabaviti i informisati čitajući magazine i blogove iz raznih oblasti i različitih sfera života. Besplatnom registracijom uštedećete svoje vreme i svoj novac, i zaljubićete se!

Zaljubi se Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (9)
Pozitivne recenzije (5)
Negativne recenzije (4)
Stiv

Najbolja stranica ikada, na kojoj ne morate biti clan, a imate toliko mogucnosti oko pronalazenja idealnog partenra!!! Mene je ovo mesto zaista opcinilo, te cenim da cu se tesko "skinuti" sa ove stranice!!!

DA 0 NE 0
Alen

Koliko god sve izgledalo super sto je besplatno, mene to upravo plasi. Nije lako u danasnje vreme izvojiti novac za ovakve stvari, kada je velika nemastina, ali sve ove stranice sa ovako dobrim besplatnim opcijama otvaraju vrata losim ljudima, moguxnosti obmane i prevare... Bolje platiti i biti siguran, jer ovi sto su losi, ne usudjuju se platiti...

DA 0 NE 0
Irena

Iako sam dosla ovde iz ciste radoznalosti i zato sto je besplatno, bez vip clanstva, sama sebe sam iznenadila koliko sam s epronasla u svemu ovome. Evo sa ponosom mogu reci, da sam i decka upoznala upravo ovde. Veza je jos uvek sveza i ide odlicno za sad!!!

DA 2 NE 0
Dule

Koliko god da ova stranica nudi dobrih i besplatnih opcija, dzaba je sve to, kada mi oglasi iskacu na svaku sekundu i potrebno mi je puno truda i strpljenja da ih sve zatvorim i nastavim gde sam stao!!!

DA 0 NE 0
Kaca

Ja koja sam iz informatike imala jedva prelaznu ocenu, mogla bih za jedan cas da poboljsam izgled sajta, a oni koji su ga kreirali vec duze vreme ne rade nista povodom osavrsavanja. Ipak je ovo 2020. godina, a ne pocetak 21. veka...

DA 1 NE 1
Marko, 25 godina

Svoje slobodno vreme sam provodio čitajući tekstove na „Zaljubi se“ sajtu, pa sam se na kraju i registrovao iz radoznalosti. Dopisujem se sa dosta devojaka i još uvek razmatram koju da odaberem za upoznavanje. Sajt mi je veoma zabavan i uživam da provodim vreme na ovom sajtu za upoznavanje.

DA 2 NE 1
Miljana, 31 godina

Iako je „Zaljubi se“ pun zanimljivih sadržaja, mislim da bi podrška sajta trebalo malo da poradi na samom dizajnu, kako bi privukao nove generacije korisnika. Uprkos ovome, sajt jeste zabavan i veoma lak za korišćenje.

DA 3 NE 2
Katarina, 29 godina

Dopisivanje i upoznavanje mi je oduvek bilo veoma zabavno. Preko „Zaljubi se“ sajta sam upoznala dosta mladića iz svog mesta i okoline koje ranije nisam poznavala. Moj krug prijatelja se proširio i sa mnogim osobama sa ovog sajta se i dalje intenzivno družim i izlazim. Ukoliko volite da upoznajete nove ljude, definitivno pokušajte na ovom sajtu.

DA 7 NE 5

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs