Horoskopski znak vaga

Vaga
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Ovim vazdušnim znakom vlada Venera, planeta ljubavi. Vage je zaista teško ne voleti – rođeni su mirotvorci i diplomate, društveni i otvoreni, sa smislom i ljubavlju za lepo. Izuzetno im je važan mir i da se dopadnu drugima. Koje još karakteristike imaju osobe rođene u znaku Vage?

Vaga horoskop karakteristike

Balans i harmonija

Pripadnici ovog znaka neprestano teže balansu i savršenoj harmoniji. Svaku opciju vagaju i mere, sagledavaju sve činioce za i protiv pre nego što donesu odluku. U svemu teže harmoniji – od estetike preko međuljudskih odnosa do postignuća. Često mogu biti neuravnotežene, ali kada konačno postignu dragoceni balans, težiće da ga sačuvaju.

Lepota

Vage su rođene estete – imaju istančan smisao za lepotu i veoma im je bitna u svemu. Veoma cene privlačan izgled, i svoj i drugih ljudi, lepe stvari, lepo uređen ambijent, umetnost, ukratko lepotu u svakom obliku.

Idealizam i pravednost

Osobe rođene u znaku Vage veoma cene svet ideja i veruju u ideale. Često su im ideje i unutrašnji doživljaj i važniji od samog realnog iskustva. Veruju u dobrotu, ljubav i pravdu i bore se za njih. Pravda im je visoko na listi ideala i rado će stati u odbranu onoga što smatraju ispravnim.

Komunikativnost i društvenost

Vage ne vole da budu same. Najbolje se osećaju u društvu, okružene prijateljima i pored partnera. Otvorene su i društvene, dobri prijatelji, i uvek teže da stvore prijatnu atmosferu za sve. Zato su omiljene u društvu. Ipak, Vage nemaju puno pravih prijatelja, već svega nekolicinu.

Šarm i flert

Pripadnici ovog Venerinog znaka plene svojim šarmom i teško im je odoleti. Takođe su skloni flertu, kako muškarci, tako i žene rođene u znaku Vage. Koketiranje je sastavni deo njihove prirode i teško mu se mogu odupreti, čak i ako su u vezi i potpuno verni partneru. Ovaj samodopadljivi znak naprosto ne ume drugačije sem da flertuje.

Mir

Vage izuzetno cene mir i učiniće sve da ga stvore i održe. užasavaju se sukoba pa ih često izbegavaju. U društvu su često diplomate i mirotvorci. Kako mir u međuljudskim odnosima, tako cene i unutrašnji mir koji brižljivo neguju.

Vaga horoskop karakteristike – muškarac

Muškarci Vage poznati su kao blagi i nežni, ali to ne znači da nemaju i drugu, manje ljupku stranu.

Komunikativnost

Muškarac Vaga je veoma društven i komunikativan. Ima sposobnost da stvari sagledava iz tuđeg ugla, pa zato dobro razume druge. Kako mu je stalo da se svi osećaju prijatno u njegovom društvu, i da bude omiljen, čini sve da tako i bude. Ima odlično razvijene veštine komunikacije i dobro ih koristi.

Estetika

Za njega je veoma bitno da dobro izgleda, i on i sve oko njega. Preterano vodi računa o svom izgledu, ali primećuje i najsitnije detalje kod drugih. Volim lepe i skupocene stvari, voli da boravi u lepo uređenom ambijentu, i ima smisla za umetnost, koja mu može biti i poziv.

Površnost

Muškarac rođen u znaku Vage često je površan. Ne udubljuje se u duhovni aspekt osoba, događaja ili odnosa, ostajući na površini i baveći se samo izgledom. I u emotivne veze se lako upušta, ali površno, bez dubljeg emocionalnog ulaganja.

Neodlučnost

Vagajući stalno više opcija, muškarac Vaga često može biti neodlučan. Uvek traži savršenu opciju i dugo razmišlja pre konačne odluke, pa tako može propustiti i sjajne prilike u životu i ljubavi. Ponekad je potrebno da neko donese konačnu odluku umesto njega. Ponekad sporo realizuje svoje planove. Kada jednom odluči, muškarac Vaga uglavnom će se držati svoje odluke.

Muškarac Vaga ljubav

Muškarac Vaga ume lako da šarmira sve oko sebe, a svoju sposobnost razumevanja često koristi da zavede žene. Lako se upušta u sentimentalne veze, ali ih lako i napušta. Sklon je flertu i prevarama, dok ne pronađe svoju idealnu partnerku, a tada može biti veran i posvećen.

Kakve žene voli muškarac Vaga?

Za ovog estetu najvažnije je da žena lepo i privlačno izgleda. Ako ne ostavlja dobar estetski utisak, svaki trud biće uzaludan. On je u potrazi za savršenom partnerkom, koja će mu se dopadati, ali i doprinositi njegovom imidžu u društvu, ceniti ga, razmaziti, i hvaliti. Muškarac Vaga očekuje da njegova partnerka bude lepa, doterana, otmena i harizmatična, svesna sebe i odlučna, ali i da bude uvek tu za njega.

Kako znati da se sviđaš muškarcu Vagi i kako osvojiti muškarca Vagu?

Muškarci Vage često su zaljubljeni više u ideal ljubavi nego u stvarnu partnerku. Probirljivi su i traže idealnu ili pak idealizuju ženu u koju se zaljube.

Da bi se dopala muškarcu Vagi, žena treba da bude prefinjena i emancipovana, lepa i doterana, spremna da se nosi sa emotivno najzahtevnijim znakom zodijaka. Osvojićete ga šarmom, trudom oko njega, prefinjenošću bez arogancije.

Muškarac Vaga u seksu

Muškarac u znaku Vage više je usredsređen na doživaljaj u glavi nego na čulnost. Ipak, učiniće sve da zadovolji partnerku, od razgovora do vođenja ljubavi, u čemu su obično vrlo vešti.

Vaga horoskop karakteristike – žena

Žena Vaga je lepotica zodijaka. Prirodno lepe, žene u znaku Vage učiniće sve da njihov izgled bude besprekoran. Pored toga su šarmantne, ženstvene i graciozne, i žele da budu tretirane kao princeze i kraljice. Nesvesno zavodi sve oko sebe, a glavna crta joj je prefinjenost, koju nikad ne gubi.

Omiljena u društvu

Ljupka žena Vaga blista u društvu, šarmantna, vesela i komunikativna. Često je u centru pažnje, posebno suprotnog pola.

Prefinjena dama

Žena Vaga voli sve što je prefinjeno i ženstveno, od parfema do prirodnih materijala. Obožava sklad, u odnosima sa partnerom, decom, porodicom, prijateljima, u enterijeru, oblačenju, umetnosti. U ljubavi zadržava prefinjenost, pa ne pokušavajte nište suprotno tome.

Umetnica

Dame rođene u znaku Vage vole lepotu i umetnost, što im je često i životni poziv. I život i ljubav shvata kao umetnost i voli da vodi igru ali tako ljupko, da se tome niko ne protivi.

Žena Vaga u ljubavi

Često obožavana od suprotnog pola, žena u znaku Vage voli da joj se dive, obasipaju je komplimentima i tretiraju kao princezu. Traži muškarca koji će biti njena idealna druga polovina, i kada ga pronađe, diše za njega i potpuno mu je posvećena.

Kakve muškarce voli žena Vaga, kako znati da joj se sviđaš i kako osvojiti ženu Vagu?

Žena Vaga želi pored sebe prefinjenog muškarca besprekornog izgleda, i pravog gospodskog držanja i manira. Kada je pozovete na sastanak, najverovatnije će Vam neodređeno odgovoriti, kako bi ostavila mogućnosti otvorene. Dobro će izvagati sve prednosti i mane muškarca pre nego što se odluči da mu posveti pažnju. Opredeliće se za onog kraj koga se oseća emocionalno stabilno i mirno. Ako sa Vama priča o emocijama i romantičnim sanjarenjima, zasigurno joj se dopadate.

Žena Vaga u seksu

Kod Vaga su seks i emocije neodvojivi, tako da će fizičku bliskost želeti samo ako emocije cvetaju. Žena Vaga rado će udovoljiti partneru. Emocionalna povezanost i duga predigra veoma su im važne.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs