Kako se slažu Blizanci i Rak

Blizanci
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Blizanci predstavljaju dvostruki znak, dve ličnosti u jednoj, pa nikad ne možete zasigurno znati sa kojom ćete se stranom njihove ličnosti suočiti. Blizanci su često komunikativni, društveni i veseli s jedne, a ozbiljni i zamišljeni s druge strane. Takođe, mogu biti nestalni i prevrtljivi. Kako se planeta koja ovim znakom dominira, Merkur, brzo kreće, tako i pažnja i posvećenost Blizanaca nije dugog veka.
Rak
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Veoma emotivan, kao i ostali vodeni znaci, Rak je jedan od najizazovnijih za upoznavanje. Duboko intuitivan i sentimentalan, izuzetno privržen dragim ljudima, to je ono što svi znaju o Raku. Kakvi su još Rakovi? Kakve su karakteristike ovog horoskopskog znaka?

Blizanci i Rak - Ljubavni horoskop

Nemiran i društven, vazdušni znak Blizanac sreo se ovde sa mirnim i porodičnim, vodenim Rakom. Kako će to funkcionisati?

Kako se slažu Blizanci i Rak?

Društvo vs porodica

Najveća prepreka ove veze jeste suprotnost između potrebe Blizanaca za zabavom i društvom i potrebe Raka da bude kod kuće i brine o porodici. Njih dvoje se oko ovoga jednostavno ne mogu složiti. Rak pati kad Blizanac pokušava da ga izvuče iz oklopa, a Blizanac kopni kada je zarobljen kod kuće. Blizanac mrzi dosadu, potrebno mu je da se zabavlja sa mnoštvom prijatelja. Rak, s druge strane, teži da se zatvori i živi kao pustinjak. Njemu ne mseta dosada, a Blizanac je ne podnosi. Ako već žele da budu zajedno, ovo dvoje će morati da prave kompromise. Svemu ovome treba dodati i činjenicu da Rakovi pate kada njihov partner Blizanac nije uz njih, a za verno srce jednog Raka izuzetno je bolna pomisao da bi ga Blizanac mogao prevariti. Zato bi Blizanac u ovom odnosu trebao biti izuzetno obazriv da se ne ogreši o lojalnost svom partneru Raku. Blizanci su lagani i lepršavi, skloni flertu i neverstvu, ali sa Rakom zaista ne bi trebali to raditi. Jednostavno moraju naučiti da bu

du verni ako žele da grade odnos i porodicu sa jednim Rakom. Ono što im Rak može pružiti, ne može niko drugi.

Blizanci i Rak u vezi

Razum i osećajnost

Racionalni, brzi, inteligentni Blizanci, kojima je verbalizam i igra reči pasija i zabava, čista su suprotnost Raku. Kod njega sve te igre reči i verbalno nadmetanje ne vrede puno. Rak je sav emocionalan i sazdan od osećanja. Zato Blizanac treba da pazi da ga ne povredi nehajnim rečima. Kada je povređen, Rak neće to reći, već će se povući u svoj oklop i tiho patiti.

Intimnost

U intimnim trenucima opet njihove suprotnosti dolaze do izražaja – Raku treba puno bliskosti, maženja, duga predigra i nežnost. Blizanci su, s druge strane, plahi, brzi, i odmah se bacaju na akciju. Rak će ostati nezadovoljen i nezadovoljan, ali to neće jasno reći. a Blizanac će, s druge strane, biti sasvim srećan i zadovoljan i neće ni znati da nešto nije u redu.

Komunikacija i kompromisi

Kako sve ovo rešiti? Kao i uvek, komunikacijom i kompromisom.

Blizanac treba da nauči svog Raka da malo više govori i jasnije iskaže svoja osećanja i stavove i verbalno se zauzme za sebe. Treba danauče da razgovaraju i rešavaju probleme zajedno i konstruktivno. Blizanci takođe treba verbalno da iskažu ljubav i nauče Raka da to čini. Rak ima tendenciju da ljubav pokazuje na drugi način, posebno brigom o porodici u pažljivo održavanim domom. Blizanac, i pored svoje stalne dinamike, treba da nauči to da ceni i da nauči da pohvali Raka za to što čini. Blizanac treba da ceni njegovu brigu i trud i to mu pokaže.

Blizanci se posebno trebaju čuvati toga da probleme sa Rakom ne guraju pod tepih. ako oseti potrebu da o nečemu razgovara, Rak treba da bude saslušan i shvaćen, inače će se samo povući u svoj oklop, možda i zauvek.

Usporavanje i uživanje

Ono što Blizanci mogu naučiti iz veze sa Rakom jeste da uspore i uživaju u trenutku. Rak će Blizanca naučiti da uspori tempo, ceni rutinu i radosti svakodnevnog života. To je za Blizanca dragoceni poklon koji će obogatiti njegovu ičnost, a koji mu samo Rak može pružiti. Zahvaljujući tome, ovaj odnos je jedinstven. Kada nauče da prevaziđu početne probleme i izgrade kvalitetnu komunikaciju, njihova veza može biti jaka i trajna.

Blizanci i Rak u seksu

Iako je privlačnost prisutna, ako Blizanci ne pružaju dovoljno pažnje Raku, on će se osetiti neprivlačno i nepoželjno. povređen, povući će se u svoj oklop, odakle ga više ništa ne može izvući. Neće mu biti lako da o ovome razgovara, jer se oseća odbačeno i emtivno povređeno. Zato Blizanac treba da pazi da do toga ne dođe, da Raku pokaže koliko mu je stalo, i ima na umu da romantika čini čuda u odnosu sa Rakom.

Muškarac Blizanac i žena Rak

Veoma emotivna, žena Rak u partneru traži sigurnost i utočište. Muškarac Blizanac će to vremenom razumeti i pružiti joj šta joj je potrebno. Ona mora naučiti da bude tolerantna prema svom partneru rođenom u znaku Blizanaca, kome je zabava sastavni deo ličnosti. Žena Rak u potpunosti je posvećena domu i porodici, a lepršavi Blizanac biće privučen njenom toplinom i senzualnošću.

Žena Blizanac i muškarac Rak

Žena Blizanac je promenljiva i nepredvidiva, što nikako ne prija muškarcu Raku, koji voli stabilnost i sigurnost i mir. Dok je njoj prioritet zabava, druženje, i sopstvena interesovanja, muškarac Rak negovaće sentimentalnu stranu njihovog odnosa. Njoj su potrebni intelektualni izazovi i teži otvorenosti u odnosu, dok se on povlači. Njihov odnos biće pun sukoba, izazova i iskušenja. Jedino rešenje je da se partnerka u znaku Blizanca posveti više svom Raku, nauči ga da ne potiskuje emocije, i tada, uz dosta obostranog truda, mogu izgraditi stabilan odnos.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs