Upoređivanje sajtova za upoznavanje lezbejki

Lezbo upoznavanje Izaberi kategoriju

Lezbejski sajtovi za upoznavanje

Od davnina lezbejska ljubav je očaravala čovečanstvo. Odnos između dve žene je uvek podsticao fantazije muškaraca, a i društvo je uvek bilo blagonaklono i prihvatalo ovakve veze sa velikom dozom tolerancije. Ako ste žena i želite da pored sebe imate lepu, senzualnu i romantičnu vezu sa drugom ženom, imate sreće. Možete se prijaviti na sajtove za upoznavanje gde žena traži ženu radi veze, flerta i ljubavi.

Na ovakvim sajtovima za upoznavanje možete pronaći srodnu dušu iste seksualne orijentacije. Naš sajt je izabrao za Vas veb lokacije sa odličnom reputacijom, diskretnim okruženjem i velikom bazom korisnika. Pogledajte profile žena koje traže partnerku na sajtovima za upoznavanje i možda pronađete baš ono što tražite.

1.
Seks za sve
Seks za sve
  • Besplatna registracija
  • Primanje i slanje poruka
  • Svi ženski profili posle verifikacije postaju VIP članovi
240 000+
samci
23+
prosečne godine
2.
Lust
Lust
  • Seks-dejting sajt za odrasle
  • Upoznavanje ljudi sa istim željama i fantazijama
  • Mogućnost intimnog druženja uživo
29 000 000+
samci
21+
prosečne godine

Šta očekivati od lezbejskih druženja na sajtovima za upoznavanje?

Svaka žena očekuje nešto drugačije. Većina žena se registruje na ovakve sajtove da bi pronašle ljubav svog života i ozbiljnu vezu ali neretko i flert ili vezu za jednu noć. Lezbejske stranice za upoznavanje prihvataju sve članice. Na nekim sajtovima fokus je na samo određenoj vrsti veze, dok je na drugim sajtovima za upoznavanje lezbejki, zastupljen skoro svaki oblik veze. Na našem sajtu smo uporedili neke od sajtova na kojima možete upoznati lezbejke, i napisali smo detaljnu kritiku o svakoj stranici. Na vama je samo da odaberete onu koja Vam najviše odgovara! Registracija je najčešće besplatna ali ozbiljni sajtovi za upoznavanje lezbejki se uglavnom naplaćuju. Vi, u stvari plaćate pomoćne usluge pomoću kojih ćete mnogo lakše i brže upoznati partnerku koja Vam odgovara! Besplatni sajtovi najčešće donose korisnicima više štete nego koristi, tako da razmislite pre nego što se ipak odlučite na besplatan sajt umesto plaćenog.

Šta je sa diskrecijom? Kakva je privatnost?

Verovatno se pitate da li su privatnost i diskrecija mogući na sajtovima za upoznavanje lezbejki. Ukoliko želite privatnost i diskreciju, morate znati na kojim sajtovima da se registrujete. Plaćeni sajtovi za upoznavanje lezbejki će Vam pružiti privatnost i diskreciju, što znači da Vaš profil neće biti vidljiv za korisnike interneta. Na plaćenim veb stranicama žene najčešće traže ozbiljnu vezu. Dok na besplatnim sajtovima možete naići na profile muškaraca koji se lažno predstavljaju kao lezbejke, ili na šaljivdžije koje će ovaj vid upoznavanja učiniti neprijatnim iskustvom. Svoj kontakt broj bi trebalo da dajete samo odabranim ženama, a sve ostale korisnike koji Vas uznemiravaju ili Vam jednostavno ne prijaju, možete blokirati. Na plaćenim sajtovima Vaš profil neće biti dostupan za korisnike interneta, niti neregistrovane članove sajtova.

Zašto su plaćeni sajtovi za upoznavanje lezbejki bolji?

Plaćeni sajtovi su zaista sjajni i učiniće upoznavanje veoma prijatnim iskustvom za Vas! Za mesečnu, polugodišnju ili godišnju članarinu, dobićete odlične funkcije koje će Vam upoznavanje žena iste seksualne orijentacije učiniti sjajnim iskustvom. Ove funkcije će Vam omogućiti da na mnogo brži i lakši način pronađete odgovarajuću partnerku. Pored toga, diskrecija i privatnost na ovim sajtovima je zagarantovana. Na plaćenim sajtovima, gde ona traži nju, prilikom registracije popunićete upitnik na osnovu kojeg će Vam sajt predložiti potencijalne partnerke koje će Vam odgovarati. Upitnik popunite pažljivo, iskreno i odvojite sebi malo više vremena, jer će upravo ovaj upitnik pronaći idealnu partnerku za Vas. Plaćeni veb sajtovi garantuju sigurnost Vaših podataka. Niko ih neće zloupotrebiti, niti će dospeti u javnost. Portali za upoznavanje lezbejki koji se plaćaju, manuelno proveravaju svaki profil, brišu neadekvatne fotografije, kao i lažne ili neaktivne profile. Na ovim sajtovima žene najčešće traže partnerku za ozbiljnu vezu i ljubav, a vrlo retko samo za aferu.

Besplatno upoznavanje lezbejki – mane

Možda i sami imate(negativno) iskustvo sa besplatnim sajtovima za upoznavanje lezbejki, ili ste čuli od prijateljica. Vrlo je verovatno da ste naišli na lažne profile ili na profile gde se muškarci predstavljaju kao žene. Lažni profili na besplatnim sajtovima samo gube Vaše dragoceno vreme i zapravo nemaju nameru da se upoznaju sa Vama, niti da ostvare vezu. Iako veliki broj korisnika na besplatnim veb lokacijama deluje primamljivo, većina tih profila su neaktivni članovi, zastareli i lažni profili. Uprkos velikom broju registrovanih članova, besplatni sajtovi imaju zapravo vrlo malo aktivnih profila. Pored čiinjenice da su prenatrpani iritirajućim reklamama i iskačućim prozorima, besplatni sajtovi za upoznavanje lezbejki imaju vrlo nizak nivo privatnosti, i svako ko koristi internet može da pregleda Vaš profil, čak i bez registracije.

Šta očekivati od lezbejki na sajtovima za upoznavanje?

Mnoge žene su u potrazi za partnerom i ozbiljnom vezom, ali postoje i lezbejke koje jednostavno žele flert, aferu ili druženje. Naš savet je da navedete koju vrstu veze tražite, kako bi se povezali sa korisnicama koje žele isto što i Vi. Na ovaj način nećete gubiti ni svoje ni tuđe vreme. Na besplatnim sajtovima žene obično traže neobaveznu vezu, dok na plaćenim sajtovima žene znaju šta žele i dodatno su se potrudile da nađu za sebe partnerku. Ukoliko Vam je jasno kakvu vrstu veze želite, pročitajte kritike i recenzije sajtova za upoznavanje lezbejki koje smo pripremili za Vas, i odaberite odgovarajući sajt prema Vašim željama i potrebama.

Zagarantovana privatnost, sigurnost i diskrecija

Sajtovi za upoznavanje lezbejki za koje smo uradili recenzije na našem sajtu garantuju Vam potpunu privatnost. A koja žena ne bi volela da se njeni podaci i fotografije čuvaju na sigurnom, Van domašaj korisnika interneta koji ne traže lezbejsku vezu? Ove veb stranice čuvaju Vaše podatke, Vaš profil čine privatnim i garantuju diskreciju. Osećajte se slobodno, registrujte se i nemojte se stideti svoje seksualne orijentacije. Budite aktivne, upoznajte se sa drugim lezbejkama bez straha da će Vaši podaci biti javni. Cilj operatera na plaćenim sajtovima za upoznavanje lezbejki je da onlajn upoznavanje učine prijatnim i sigurnim okruženjem, i neće izneveriti Vaše poverenje. Pročitajte pozitivne i negativne kritike i odaverite najbolju veb lokaciju za upoznavanje lezbejki.

Da li je sajt koristan?
Da li Vam se sviđa sadržaj?
36 2

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs