Horoskopski znak lav

Lav
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Vatreni Lav privlači pažnju gde god se pojavi i ne može ostati neprimećen, kao i moćni vladar njegovog znaka, Sunce. Prepun životne energije, Lav će pružiti puno i doneti kvalitet svemu u šta se uključi. Osobe rođene u znaku Lava vole život i od njega očekuju dobru zabavu. Šta još karakteriše Lavove?

Lav horoskop karakteristike

Centar pažnje, molim

Energični i dramatični, Lavovi su uvek okruženi prijateljima i obožavaju da budu u centru pažnje. Ali ako pažnju ne dobiju, osećaju se vrlo loše i ponekad se ponašaju kao velika, razmažena deca. Pozorište, gluma, i poslovi u kojima mogu biti lideri i u centru pažnje, idealan su izbor za Lavove jer im daju odrešene ruke.

Toplina i humor

Lavovi umeju da budu topli i ljubazni, pouzdani prijatelji sa kojima je uvek zabavno. Humor im je jača strana, posebno kad su ulozi zabavljača, a takođe im može pomoći da prevaziđu urođenu aroganciju.

Radost i strast

Pripadnici ovog vatrenog znaka umeju da budu radosni kao deca i u svemu traže zabavu. Sa vatrenom strašću posvetiće se svemu što rade, od posla do partnerstva.

Velikodušnost

Novac je za Lavove tu da bi se trošio i učinio život lepim i zabavnim. Obično im lako dolazi i lako ga troše, posebno velikodušni prema prijateljima.

Arogancija i egocentričnost

Kao i kralj džungle, Lav voli da se šepuri i diči svojim dostignućima. Arogancija mu je urođena osobina, ali dok je drži pod kontrolom koristeći vedrinu i humor, sve je u redu. Problem može nastati kad Lav postane previše zaljubljen u sebe i svoja postignuća, i do te mere egocentričan da misli samo na svoje želje zanemarujući potrebe drugih ljudi.

Lav horoskop karakteristike – muškarac

Lider i takmičar

Za muškarca Lava veoma je važno da on bude taj ko vodi, bilo u društvu, u timu, partnerstvu, vezi. Voli da se takmiči uvek i u svemu, ali želi dostojnog rivala i fer borbu, inače ne uživa u pobedi. Rado će bodriti svoj tim ili zaposlene.

Sportski duh

Lav poseduje sportski duh i to se ispoljava u svemu – od mišićavog tela, preko takmičarskog duha, do ambicije i želje da pobedi. I bukvalno je talentovan za sportove, više voli individualne, mada može biti uspešan i u grupnim ako mu tim odgovara.

Kralj svog kraljevstva

Snažnom energijom i magnetizmom, topao i društven, muškarac Lav svuda pleni pažnju. Za njega je život velika pozornica, a on je u glavnoj ulozi. Važno mi je da bude glavni junak svoje predstave u svakom trenutku.

Muškarac Lav ljubav

Muškarac Lav je veliki zavodnik. Stil i šarm su mu glavna sredstva zavođenja. Kada odluči da osvoji osobu, neće odustati dok to ne postigne.

Lav se lako zaljubljuje, i duboko. Svaki put je potpuno predan i misli da je pronašao životnu ljubav. Kako ništa ne radi polovično, muškarac Lav će se i u ljubavi potpuno prepustiti. Potpuno je posvećen,odan, i zaštitnički nastrojen u vezi.

Kakve žene voli muškarac Lav? Kako znati da se sviđaš Lavu?

Muškarcu Lavu dopadaju se osobe privlačne spoljašnjosti, koje ostavljaju dobar utisak svojom pojavom. Želi da upozna partnerku koja mu je ravnopravna po upečatljivoj pojavi, toplini, snazi, velikodušnosti. Kada mu se neko dopada, jasno će to pokazati i učiniti sve da osvoji.

Kako osvojiti muškarca Lava?

Lavovi vole nove veze sa svim sjajem i dramama koje nose, i obično se najviše trude na početku veze. Da biste osvojili Lava, potrebno je da vidi da ste samopouzdani, da znate jasno šta želite i vladate sobom. Lav neće propustiti priliku da okuša sreću sa privlačnom osobom kojoj se dopada.

Razmazite Lava pažnjom, poklonima, i učinite da se oseća najvažnijim. Time ćete ga nesumnjivo osvojiti.

Muškarac Lav u seksu

Vatreni Lav je velikodušan i strastven u krevetu. Uživanje mu je prioritet, i zahtevan je kao ljubavnik, ali će učiniti sve i da zadovoji partnerku. Iznenađujuće je romantičan i topao, a može biti i razigrani avanturista.

Lav horoskop karakteristike – žena

Vladar Sunce čini da žene Lavice blistaju spolja, i iznutra osećaju duševni mir, spokoj, i sigurnost u sebe. Sofisticirane i lepe, atraktivne i samosvesne, Lavice magnetski privlače muškarce.

Glavna u društvu

Žena Lav se ističe u svakom društvu kao najsjajnija, nasmejana, komunikativna. Pomalo su teatralne i vole da budu u centru pažnje, ali su i prijatno i toplo društvo.

Jednakost

Iako je svesna svojih kvaliteta, žena Lav prijatelje i ostale osobe iz okruženja tretira kao sebi ravne, bez kompleksa više vrednosti. Velikodušna Lavica nikad neće dopustiti da se pored nje ljudi osećaju niže ili manje bitno.

Samostalnost

Žena Lav ne podnosi da bude potčinjena ikome, posebno ne muškarcima, i zato joj je nezavisnost veoma bitna. Samosvesna i samostalna, ona je sebi najbolja podrška u životu. Lavice su obično inteligentne, obrazovane i istrajne, što im omogućava da izgrade uspešnu karijeru.

Žena Lav u ljubavi

Za razliku od samoljubivog muškarca Lava, kada se žena Lav zaljubi, njen svet se vrti oko partnera. Bez zadrške će se prepustiti partneru i u vezu uložiti sve. Sve dok njena lična sloboda nije ugrožena u vezi, spremna je da sve ulaže u ljubav.

Kakve muškarce voli žena Lav? Kako znati da se sviđaš ženi Lavu?

Nezavisna i snažna Lavica želi pored sebe partnera koji joj može parirati. Ekstremno posvećena u vezi, ona ima i visoka očekivanja. Kada joj se neko dopada, ne ustručava se da mu to pokaže.

Kako osvojiti ženu Lava?

Da biste je osvojili, obasipajte je pažnjom, razmazite je i dopustite joj da sija punim sjajem i zaboravi na sve drugo.

Žena Lav u seksu

Kada je seksualnost u pitanju, žena Lavica jedna je od najslobodnijih u zodijaku. Nesputano uživa u seksu, voli svoje telo, i neće dozvoliti da joj sitnice to pokvare. Obično je vrlo kreativna i razigrana u krevetu i to će za njene partnere predstavljati potpuno novo i nezaboravno iskustvo.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs