Kako se slažu Rak i Lav

Rak
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Veoma emotivan, kao i ostali vodeni znaci, Rak je jedan od najizazovnijih za upoznavanje. Duboko intuitivan i sentimentalan, izuzetno privržen dragim ljudima, to je ono što svi znaju o Raku. Kakvi su još Rakovi? Kakve su karakteristike ovog horoskopskog znaka?
Lav
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Vatreni Lav privlači pažnju gde god se pojavi i ne može ostati neprimećen, kao i moćni vladar njegovog znaka, Sunce. Prepun životne energije, Lav će pružiti puno i doneti kvalitet svemu u šta se uključi. Osobe rođene u znaku Lava vole život i od njega očekuju dobru zabavu. Šta još karakteriše Lavove?

Rak i Lav - Ljubavni horoskop

Osobe rođene u znaku Lava i Raka teško će pronaću put jedna do druge, uglavnom zbog Rakove uzdržanosti i sklonosti ka oklevanju. Ali, ako se dogodi da ipak pronađu put jedno do drugog i započnu vezu, kako će to izgledati?

Kako se slažu Rak i Lav?

Lav će u ovom odnosu imati nalete panike i sumnje u ljubav i odanost Lava, a posebno u postojanost ovog odnosa. Lav je izutezno energičan i vatren, a Rak se boji da u tome ne pregori. Lav mu vatreno pokazuje naklonost, ali Raku je važno da vidi zajedničkubudućnost. Zato je bitno da Lav ovoga bude svestan i kad god je potrebno ubedi Raka da je sve u redu.

Rak i Lav u vezi

Iskrenost

Osobina Lava koja najbolje utiče na vezu sa Rakom jeste njegova iskrenost. Rak zna da mu može verovati, a za njega je poverenje u vezi najbitnije. Kada ga Lav ubedi da ga voli, Rak može u to biti siguran. Ali, ovo ima i svoju tamniju stranu. Rakovi su poznati kao izuzetno osetljivi. Zato će iskreni Lav morati da razmišlja i pazi na svoje reči kako ne bi povredio Raka. Inače mu vrlo lako isklizne nešto što slučajno veoma povredi partnera, a Rak se onda samo povuče i u tišini pati. To otvorenom Lavu ide na živce i ne može ovo da razume jer on sam ne izbegava sukobe nikad.

Kako to rešiti?

Rak treba da nauči da ne shvata sve tako lično i ne prima k srcu. Treba da prihvati da iskrenost sa sobom nosi to da se ponekad kažu istine koje nisu prijatne i da čuje nešto što nije želeo. Ali, dobra strana iskrenosti jeste to što Lavu može da veruje, a i znaće da je njegovo „Volim te“ potpuno iskreno, a ne fraza. Znaće, takođe, da će Lav otvoreno reći ako mu nešto smeta, a neće pustiti da to preraste u ozbiljniji problem. S druge strane, i Rak treba da se nauči otvorenosti i iskrenosti. On ima tendenciju da iz straha od reakcije drugih prećuti sve što ga muči i pati u tišini, a onda Lav ne zna sa njim na čemu je . Tada je Lav uznemiren i gubi poverenje u Raka, a to nikako nije dobro.

Zabava

Lav voli da se zabavlja, posebno da bude u centru pažnje. To je potpuna suprotnost Raku, koji ne voli žurke i veliki broj nepoznatih ljudi. To smeta Lavu, on to ne može da razume i ima sklonost da osuđuje. Zato Lav obično izlazi sam, dok Rak ostaje kod kuće da brine o domaćinstvu. Za to vreme, Rak tiho pati od ljubomore. Lav treba da nauči da bude manje sebičan, da pokaže Raku koliko ceni njega i njegov trud. Besprekoran dom koji Rak održava ionako mnogo znači Lavu, koji ume da bude veoma lenj. Rak ne bi trebalo da pokušava da obuzda Lava i drži ga vezanog za sebe i dom. Zarobljeni Lav bi podivljao i razbio sve. Njemu je potrebno da ga partner hvali.

Šta donose jedno drugom?

Lav ima ogromnu, životinjsku energiju. U njegovom društvu, sve izgleda svetlo i u savršenom redu. Čak i plašljivi rak uspeva da zaboravi na brigu o budućnosti i uživa u sadašnjosti. Rak će, s druge strane, Lavu pružiti stabilnost, miran i topao dom, koji mu je veoma potreban. Ako ovo dvoje nauče da prihvate iskrenost i otvorenost, cene je, i izgrade dobru komunikaciju, ništa ih ne može zaustaviti. Ako Rak nauči da se ne brine toliko i da pohvali Lava s vremena na vreme, a Lav da njemu pruži dovoljno emocija i uvažavanja, ova veza biće puna zadovoljstva i blagostanja.

Rak i Lav u seksu

Zahvaljujući jakoj privlačnosti, Rak i Lav su kompatibilni na polju intimnosti i maće kvalitetan seksualni život. Posebno se dobro slažu ako je ona rođena u znaku Raka, a on u znaku Lava. Ona je veoma privlačna, a on vrlo muževan, i predstavljaju pravi spoj muškog i ženskog principa. Kada je žena Lav, ona može postati previše dominantna u ovoj vezi, a muškarac Rak previše emotivan. Ako ovo umeju da savladaju i prihvate, ovo može takođe biti odličan spoj.

Muškarac Rak i žena Lav

Muškarac rođen u znaku Raka je tradicionalan i okrenut domu. Njegovoj partnerki u znaku Lava važno je da bude nezavisna. Iako snažna i izdržljiva, ona u njemu traži oslonac. Rak takođe traži emotivnu stabilnost, a žena Lav to može doživeti kao sputavanje. Nije lako naći savršeni balans između duboke emotivne povezanosti za kojom čezne Rak i neograničene slobode koju Lav želi. Ako nađu zajedničko rešenje, njihovo partnerstvo će biti stabilno i dugotrajno.

Žena Rak i muškarac Lav

Ova astrološka kombinacija može biti izazovna i puna neslaganja. Muškarac u znaku Lava okrenut je druženju i sportu, dok je žena Rak fokusirana na dom i porodicu. Njoj je potrebno zajedničko vreme sa partnerom, a ako ga nema dovoljno, neće biti zadovoljna. Ako partner u znaku Lava teži domu i porodici, moći će da nađu neko zajedničko rešenje. Inače će im odnos biti depresivan i pun sukoba. Potrebno je da usklade elemente vatre i vode kako bi stvorili harmoničan odnos. Dom je njihova sigurna luka, koju oboje vole, a privlačnost i kompatibilnost u seksu su tako izražene da će pomoći jačanju drugih sfera odnosa.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs