Horoskopski znak vodolija

Vodolija
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Za Vodoliju se ne može čak ni reći da ide protiv struje – ona ide sasvim van struje, ne mareći za konvencije i stereotipe. Ukratko, Vodolija je originalna, progresivna i svoja. Šta još karakteriše ovaj znak zodijaka?

Vodolija horoskop karakteristike

Originalnost

Ovo je nešto što možda najviše karakteriše Vodoliju. Ona ne prati gomilu. Sve radi po svome i nije pod uticajem mišljenja okoline. Često ima opušten ili netipičan način života – to su ljudi koji najčešće postaju vegani, žive eko-friendly životom, ne zagađuju planetu, sami šiju svoju odeću i tome slično. Vodolija je generalno vrlo bliska sa prirodom i ta veza joj je potrebna za uravnotežen život. Ali originalnost Vodolije nikako nije forsirana, nije poza, već autentična, Vodolija se zaista tako oseća i verna je sebi. Ne pokušava planski da se suprotstavi gomili, već se to spontano događa. Takođe, nikada ne ocenjuje druge na osnovu prvog utiska, već se trudi da prodre u suštinu, da ljude dobro upozna i razume.

Slobodno mišljenje

Vodolije su izrazito tolerantne. Slede izreku „živi i pusti druge da žive“. Mirni su i tihi, mogu izgledati čudno ljudima iz svog okruženja. Često ih zanimaju socijalni problemi i bave se dobrotvornim radom. Mrze nepravdu, očajnički se bore protiv nje i sa strašću se bore za svoje ideale. Njihove misli su brze, često menjaju interesovanja, lete od jedne stvari do druge, ne zadržavajući se predugo ni na čemu. Zahvaljujući tome, često su ispred drugih, vizionari, koji imaju revolucionarne ideje i mišljenja. Nažalost, zbog toga su često izloženi nerazumevanju okoline – potrebno je da prođe neko vreme kako bi drugi prihvatili to što Vodolija još odavno zna. Istovremeno, vole da šire znanje i ideje, i nastoje da svaki problem sagledaju i razumeju iz svih uglova.

Sloboda

Vodolija je slobodnjak, ceni slobodu i ona joj je neophodna. Ali ne na isti način kao Strelcu, koji se plaši vezivanja – Vodolija se toga ne boji, već ne može ni biti vezana. Ona naprosto u svojoj glavi živi mnogo života i ne zadržava se dugo na jednom mestu. Dopušta drugima slobodu, da žive kako god im je volja, ali isto očekuju zauzvrat.

Idealizam

Vodolije suidealisti, spremni da se krvavo bore za svoju istinu i načela i po cenu života. Vodolija ima puno planova i ciljeva. Nažalost, toliko je nestalna da ih retko kad ostvaruje. Vodolija je u stanju da celo veče priča o svojim velikim planovima. Ali, za pet godina, oni će i dalje biti samo planovi. Vodolija se slabo snalazi sa praktičnom stranom stvari. Idealno bi bilo da bude vođa time, koji smišlja ideje i planove, a koje praktičniji članovi tima sprovode u delo. Rođeni sanjari, često su Vodolije filozofi života, umetnici, tvorci teorija.

Birokratija i monotonija

Vodolija apsolutno ne podnosi monotoniju, suvoparni posao, birokratiju, papirologiju. Baveći se takvim stvarima, ona fizički pati. Zato obično ne pronalaze posao na službenim pozicijama, već samoostvarenje radije traže na polju umetnosti i stvaralaštva. Ako živite sa Vodolijom, budite spremni da porodični budžet i administracija budu Vaša briga. Vodolija takođe mrzi rokove i precizne rasporede. Radija ostavlja mogućnosti i otvorena vrata za izlaz. Nema smisla terati Vodoliju na rutinske poslove – ionako će joj misli toliko bežati da ništa neće moći dobro da obavi. Vodolije su uvek u procesu promena, tako da nijedno stanje na koje bi je naterali ne može dugo trajati.

Tajne

Vodolija voli tajne i rado ih otkriva. Tajnovitost je ono što je fascinira i u prirodi, i u nauci, i u religiji, i u ljubavi. Voli sve što je neobično i nekonvencionalno, voli da eksperimentiše i otkriva nove stvari. Fascinirane su ljubavlju i duševnošću, često su religiozne i veruju u nesšto veće od sebe. Idealisti i humanisti, Vodolije su izuzetno originalne i živopisne ličnosti.

Vodolija horoskop karakteristike – muškarac

Nežnost

Muškarac Vodolija važi za najnežnijeg muškarca zodijaka, što se čak i na njegovom licu vidi, pa retko kad ima grube ili stroge crte. Osećajan, osetljiv i nežan, pravi je izbor za partnera za dame koje žele puno nežnosti u vezi. On to čak i ne krije i nije potrebno nikakvo dublje istraživanje da bi se ovakva njegova priroda shvatila.

Posao

Muškarac Vodolija nije rođen za lidera, ali odlično obavlja zadatke koji su mu dati. Uvek je fer igrač i odlično funkcioniše u timu. Ne može se reći da nije ambiciozan, ali uvek u skladu sa svojim idealima i moralnim načelima. Kako je vrlo kreativan, leže mu umetnosti i stvaralaštvo, ako ne kao životni poziv, bar kao hobi.

Vizionar

Ovaj humanista pun je velikih ideja i planova. On želi da doprinese čovečanstvu i učini svet boljim mestom, ako ne ceo, onda bar neki njegov deo. Pomalo je ekscentričan u svom načinu razmišljanja, nekonvencionalan, inventivan i originalan. Njegov grandiozan pristup može delovati neodoljivo, ali i pomalo ludo.

Slobodnjak

Za muškarca rođenog u znaku Vodolije, njegova sloboda je iznad svega. Čuva svoju slobodu u mišljenju, odlučivanju, načinu života. Želeće da proputuje svet i da zauvek ostane slobodan od bilo kakvih konvencija.

Muškarac Vodolija ljubav

Muškarac Vodolija voli duboko i snažno, ali to nikada ne pokazuje na tipične i konvencionalne načine. Od njega ne možete očekivati obične gestove naklonosti i sentimentalnost, već potpuno originalne i nekonvencionalne. Teško će se odučiti na brak i zavetovanje na večnu vernost, ali kada pronađe pravu osobu, rado će sam ograničiti svoju slobodu i avanture.

Kakve žene voli muškarac Vodolija i kako znati da mu se sviđate? Kako osvojiti muškarca Vodoliju?

Put do srca muškarca Vodolije vodi kroz njegov um. Privlače ga inteligentne, duhovite osobe nekonvencionalnih stavova. Ako uspete da ga mentalno uzbudite i zaintrigirate, lako ćete ga zainteresovati. Malim erotičnim nadmudrivanjima i igricama potpuno ćete ga opčiniti i pobuditi njegovu strast.

Muškarac Vodolija u seksu

U krevetu (i van njega) ovaj muškarac je vrlo smeo, otvoren i drzak, sklon eksperimentisanju i vešt ljubavnik. Čak i mirniji predstavnici znaka u spavaćoj sobi će Vas iznenaditi. Voli da isproba sve, pa Vam njegovi predlozi i ideje mogu biti čudni. Za njega ništa nije previše izazovno, provokativno ili tabu.

Vodolija horoskop karakteristike – žena

Tanana duša

Žena Vodolija je nežna, osećajna duša, kojoj je najvažniji balans. Trudiće se da ga ostvari kroz porodicu, prijatelje i posao koji voli. Materijalno joj nije prioritet. Idealista je u svemu što radi, u međuljudskim odnosima, ljubavi, poslu.

Kreativnost

Ona je sanjar i umetnička duša. Odlična je u vizualizaciji i često voli da rukama stvara, pa joj umetnosti odlično idu. Kako joj zarada nije važnija od ljubavi prema poslu, često bira zanimanja vezana za stvaralaštvo.

Sloboda i nezavisnost

Sloboda je visoko na listi njenih prioriteta. Poštuje nezavisnost, kako svoju, tako i tuđu, i nastoji da je očuva i u vezi. Ne podnosi savete i uplitanja sa strane u svoje planove, i retko ih prihvata. Neće tolerisati nikakvo ograničavanje slobode sem onog koje ona sama sebi odredi.

Žena Vodolija u ljubavi

Žena u znaku Vodolije se ne zaljubljuje lako ni često. Treba joj vremena da se upusti u vezu, a još više da izgradi poverenje. Ali, kada se jednom upusti u vezu, neće dozvoliti da ikada bude dosadno ni njoj ni partneru. Od nje se ne može očekivati tradicionalno ponašanje i igranje uloga. Neophodni su joj prostor i sloboda, što i sama daje partneru. Ženi Vodoliji se dopadaju muškarci koji su inteligentni, samostalni, koji i sami cene svoj integritet i slobodu, razumeju je i prihvataju takvu kakva jeste.

Žena Vodolija u seksu

U seksu, žena Vodolija voli da eksperimentiše i proba sve što joj padne na pamet. Privlače je intelektualne i erotične igrice jer seks za nju počinje pre svega u umu.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs