Kako se slažu Lav i Strelac

Lav
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Vatreni Lav privlači pažnju gde god se pojavi i ne može ostati neprimećen, kao i moćni vladar njegovog znaka, Sunce. Prepun životne energije, Lav će pružiti puno i doneti kvalitet svemu u šta se uključi. Osobe rođene u znaku Lava vole život i od njega očekuju dobru zabavu. Šta još karakteriše Lavove?
Strelac
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Kao što je slučaj sa svim vatrenim znacima, i život sa Strelcem je jedna velika avantura i luda vožnja. Najvažnija osobina Strelca je da mrzi dosadu, rutinu i stereotipe. Učiniće sve da to izbegne. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Strelca?

Lav i Strelac - Ljubavni horoskop

Astrološka kombinacija dva vatrena znaka uvek je ples pun energije i kreativnosti. Kako to izgleda kada se na polju ljubavi sretnu Lav i Strelac?

Kako se slažu Lav i Strelac?

Sloboda

Najveća vrednost za jednog Strelca je njegova sloboda. On je optimistični sanjar koji voli adrenalin i avanturu i, iznad svega, slobodu. Ako oseti da mu je sloboda na bilo koji način ugrožena, nastaje problem. Strelac pokušava da odleti. Ako je prisilno vezan i slomljen, postaje ciničan i skeptičan prema svemu. I u vezi je bitno da se Strelčeva sloboda uzme u obzir. Međutim, važno je i postaviti granice, pa Strelac ne sme zloupotrebiti svoju želju za slobodom i koristiti Lava samo kao povremenu stanicu. Strelac treba da odluči da li želi da bude u vezi sa jednim stalnim partnerom ili da vodi nomadski život, a zatim da se te odluke drži. U suprotnom, može neizmerno povrediti vernog i zaštitnički nastrojenog Lava.

Lav i Strelac u vezi

Društvenost

Oba ova znaka su veoma društvena i vole svuda da idu zajedno. Strelac je po prirodi zabavljač, ljudi ga vole zbog njegovog humora i šala na sve teme. A Lav, takođe, zadivljuje sve oko sebe svojom harizmom. Oboje su takođe skloni avanturi i često imaju zajedničke hobije. Ujedinjuje ih i ljubav prema putovanjima i obilje novih ideja u koje se rado upuštaju, ali ih retko dovršavaju.

Ali, Strelac je uvek prepun energije, dok Lav ima energične i lenje faze. Ponekad se događa da Strelac bude previše energičan za Lava koji se baš tad nalazi na dnu svoje lenje faze. Tada može doći do neverstva i ljubomore, i toga se treba čuvati. Strelac je iskren i naivan i ne ume da laže. A Lav je ipak posesivan, ljubomoran i čuva ono što je njegovo. Zato je veoma važno uzajamno poverenje. Strelac će biti lojalan partneru, ali neće ograničavati ličnu slobodu, ni njegovu ni svoju. Važno je da Strelcu nikada ne bude dosadno. Za njega je nepodnošljivo kada ga ništa ne stimuliše. Za razliku od Lava, on ne može dugo da se odmara, potrebno mu je da stalno nešto radi.

Klub obožavalaca

Strelac ima jednu sjajnu osobinu, a to je prilagodljivost. Ovo je vrlo korisno za suživot sa Lavom, jer samo tako može ispuniti Lavove želje, a pre svega, onu najvažniju – želju za divljenjem. Lav želi da sve svoje voljene pretvori u obožavaoce. A Strelcu, za razliku od mnogih drugih, to nije ni najmanji problem i on to čini. Hvali ga, divi mu se, i pušta partnera da uživa u pažnji. Važno je samo da to ne podriva njegovu nezavisnost. U tom slučaju, kreće u napad da vrati izgubljenu poziciju i svoju slobodu. Dom će im se tada pretvoriti u bojno polje. Zato je bitno da nauče da nalaze kompromise. Lav ne sme vezivati Strelca i smatrati da ga poseduje. Strelac, pak, treba da nauči da sloboda ne znači apsolutni haos i da nije u redu to da partner ne može da se osloni i računa na njega ni za šta.

Iskrenost

Strelac ponekad puca pre nego što nanišani, i definitivno govori pre nego što razmisli. Što na um, to na drum. I zato kad mu nešto nesmotreno izleti, Lav može biti zaista povređen, a njegov ponos i ego uvređeni. Strelac obično ne misli ništa loše, ali to što kaže može loše zvučati. Kada pokuša to da popravi, obično sve bude samo još gore. Lav mora biti strpljiv. Prosto nema smisla ljutiti se na Strelca, koji ne razume gde je pogrešio i očajnički pokušava to da ispravi.

Porodica

Ni Strelcu ni Lavu porodica ije preterano važna. Može se očekivati da će oni želeti puno da prođu, uživaju, otkrivaju nove stvari, putuju i provode se pre nego što konačno odluče da se skrase. ni jedno od njih nije domaćinski tip. Kada osnuju dom i porodicu, postoji opasnost da zanemare i domaćinstvo i finansije. Idealno bi bilo da unapred odrede čvrsta pravila za sve i drže se toga.

Lav i Strelac u seksu

Lav i Strelac se magnetski privlače i već od prvog susreta, oboje jedva čekaju da zajedno odu u krevet. Ovo dvoje se odlično slažu u seksu, njihov intimni život pun je strasti, ljubavi i intenzivne energije. Oboje obožavaju novine, vole da eksperimentišu i nikada im neće biti dosadno. Astrološka kombinacija Lav – Strelac jedna je od najboljih seksualnih kombinacija. Svakodnevno jedno drugom pružaju sreću i zadovoljstvo i preostaje im samo da uživaju u ovoj dobitnoj kombinaiji.

Muškarac Lav i žena Strelac

Veza između muškarca rođenog u znaku Lava i žene Strelca vrlo je uzbudljiva, intenzivna i strastvena. Oboje su spontani, energični i ambiciozni.Ono što u ovoj vezi može nedostajati jeste posvećenost i dublje razumevanje. Do konflikata koji narušavaju sklad može dolaziti i zato što vatrena žena Strelac ne prihvata dominaciju Lava.

Žena Lav i muškarac Strelac

Kada se u vezi nađu žena u znaku Lava i muškarac Strelac, odnos će biti pun strasti i topline. Mana ovog odnosa je nedostatak volje jednog od partnera da radi na zajedničkim ciljevima, kao i u tendenciji muškarca Strelca da dominira. Ovaj odnos biće podložan čestim sukobima bolnim za oboje. Tolerancija i taktičnost partnerke je ono što može održati odnos skladnim.

Partnerstvo Lava i Strelca puno je energije, vrlo sklono eksplozivnosti, vatreno i puno potencijala.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs