Kako se slažu Lav i Devica

Lav
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Vatreni Lav privlači pažnju gde god se pojavi i ne može ostati neprimećen, kao i moćni vladar njegovog znaka, Sunce. Prepun životne energije, Lav će pružiti puno i doneti kvalitet svemu u šta se uključi. Osobe rođene u znaku Lava vole život i od njega očekuju dobru zabavu. Šta još karakteriše Lavove?
Devica
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Ovaj zemljani znak stoji čvrsto s obe noge na zemlji. Device su poznate po tome što beskrajno analiziraju sve oko sebe, obraćaju ogromnu pažnju na detalje, i ništa ne prepuštaju slučaju. Koje su još karakteristike osoba rođenih u znaku Device?

Lav i Devica - Ljubavni horoskop

Energični, blistavi, vatreni Lav, koji voli da bude vođa i da mu se dive, i pažljiva, kritična i pedantna Devica, koja stoji čvrsto sa obe noge na zemlji - mogu li ta dva opstati zajedno?

Kako se slažu Lav i Devica?

Različite prirode

Devica je strogo logična i praktična, ne voli nikakve ispade, a svako hvalisanje i isticanje sopstvene ličnosti smatra glupim, i još gore, smešnim. Zato Lava vidi kao ekstravagantnog, detinjastog i naduvenog.

Lav je, s druge strane, energičan, potrebno mu je da mu se dive, zaigran je i ima harizmu koja zrači. Devica mu deluje dosadno, preterano pedantno i sitničavo, njen kriticizam mu ide na živce, kao i njena konzervativnost.

Zbog svega ovoga, gotovo ih je nemoguće zamisliti kao par. Kako bi uopšte moglo doći do takvog spoja? Možda je Devicu opčinio vatreni Lav i privukla njegova blistava ličnost, ili je Lava impresioniralo hladno lice nepristupačne Device. A možda je samo to što se, po dobrom starom običaju, suprotnosti privlače.

Lav i Devica u vezi

Kritika

Ozbiljan problem sa kojim se ovaj par mora susresti jeste sukob između preteranog kriticizma Device i Lavove prirodne potrebe da mu se dive. Divljenje i pažnja su ono što Lavu pokazuje da je prihvaćen i voljen. Devica ovo ne razume i smatra glupim i nezrelim, dok je ona po prirodi vrlo sklona preteranom kritikovanju. Teško je udovoljiti njenim preteranim zahtevima i visokim kriterijumima. Lav se zato oseća nevoljeno. Ima utisak da Devica u njemu ne vidi ništa dobro i da neprestano pokušava da ga promeni. Zato postepeno gubi motivaciju za takvu vezu.

U ovom odnosu empatija je ključ i jedino što joj može pomoći da opstane. Oboje treba dase potrude da razumeju jedno drugo. Lav mora čuti pohvale kako bi se osećao voljeno, a Devica ne može odoleti kritikama. Bitno je da se sve svede na umerenu meru. Trebalo bi oboje tačno da odrede granice onoga što mogu da priušte kako bi se osećali zadovoljno, a da ne preteraju i ne dosade partneru. kako bi postigli ovu finu ravnotežu, biće potrebno da otvoreno razgovaraju o svemu. Važno je da komuniciraju i pitaju šta ko želi i šta je kome od njih potrebno.

Finansije

Još jedan kamen spoticanja u ovoj vezi jeste odnos prema finansijama. Devica je pravi asketa, štedljiva je, ne kupuje nepotrebne stvari i uvek čuva rezerve za budućnost. Lav je,s druge strane,sklon rasipanju. Voli da kupuje lepe stvari i nije preterano odgovoran kada je novac u pitanju. Brigu o zajedničkom fondu treba prepustiti Devici, ali i ona treba da odustane od stroge štedljivosti, malo se opusti i s vremena na vreme obraduje Lava.

Pažnja

Kako bi bila u miru, Devica treba da se navikne na to da Lav obožava pažnju i potrudiće se uvek da privuče svu pažnju u društvu. Devici ovo u početku jako smeta, ali uzaludno je da pokušava to da promeni. Lav treba da bude svestan i da određenu pažnju usmeri na Devicu i samo njihovo zajedničko vreme.

Definisanje uloga

Lav voli da bude vođa i da donosi odluke. Navikao je da on bude taj koji sedi na prestolu i diriguje drugima. Devica ume vredno da radi na zadatkukoji joj je dodeljen i postepeno ide ka ciljevima. Nije baš kreativna, ali je iskrena i logično razmišlja i ona je mozak ovog tima. Uvek je logična i praktična. Ovo je prilično dobra kombinacija, u kojoj će Lav od Device naučiti kako da oprezno ide ka ciljevima, a ona njemu neće dopustiti da sklizne sa zacrtanog puta i biće njegov podsetnik i kalendar. Devica je takoreći idealan pratilac Lava. A šta Lav može naučiti Devicu? Pre svega, dase malo opusti. Pokazaće joj svet zabave i da život nije samo naporan rad i težnja ka savršenstvu. Energični Lav je taj koji Devici ovo može najbolje pokazati. Zato se ovo dvoje različitih savršeno dopunjuju.

Lav i Devica u seksu

Lav i Devica se u seksu dobro slažu, a kako bi njihov seksualni život bio još kvalitetniji, biće potrebno da se oboje potrude. Lavu je u krevetu potrebno uzbuđenje i novine, pa će Devica morati da se prilagodi ovome kako ga monotonija ne bi udaljila. Takođe, bitno mu je da čuje pohvale, što će ga motivisati dase još više trudi.

Muškarac Lav i žena Devica

Muškarac Lav je zahtevan partner, sklon flertu i sukobima ako se partnerka ne slaže sa njegovim čvrstim stavovima. Žena Devica voli jednostavnost i sigurnost, fokusirana je na detalje, analitična u svemu. Ima konvencionalne stavove i ne teži dominaciji. U vezi između muškarca Lava i žene Device dominira fleksibilnost, tolerancija i odlučnost. Problem može predstavljati nedostatak razumevanja i strpljenja od strane Lava. Ovo se može prevazići jedino tolerancijom i fleksibilnošću njegove partnerke u znaku Device.

Žena Lav i muškarac Devica

Uspeh veze između žene u znaku Lava i muškarca u znaku Device zavisiće od strpljenja i umeća da se sukobi zaobiđu i reše na miran način. Kako su ovo dvoje različiti i imaju različite životne stavove, njihova veza će naići na brojne izazove. Oboje su prilično nespremni da menjaju svoje stavove. On je jednostavan, dok njegova partnerka u znaku Lava može imati prevelike zahteve i očekivanja. Prednost ove kombinacije je što mogu dobro zajedno raditi na ostvarenju ciljeva i ideja. Uz obostrani trud ovaj par može prevladati međusobne razlike i ostvariti stabilan i dugoročan odnos.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs