Kako se slažu Lav i Vaga

Lav
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Vatreni Lav privlači pažnju gde god se pojavi i ne može ostati neprimećen, kao i moćni vladar njegovog znaka, Sunce. Prepun životne energije, Lav će pružiti puno i doneti kvalitet svemu u šta se uključi. Osobe rođene u znaku Lava vole život i od njega očekuju dobru zabavu. Šta još karakteriše Lavove?
Vaga
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Ovim vazdušnim znakom vlada Venera, planeta ljubavi. Vage je zaista teško ne voleti – rođeni su mirotvorci i diplomate, društveni i otvoreni, sa smislom i ljubavlju za lepo. Izuzetno im je važan mir i da se dopadnu drugima. Koje još karakteristike imaju osobe rođene u znaku Vage?

Lav i Vaga - Ljubavni horoskop

S jedne strane, harmonija i mir, koje Vaga toliko ceni, a s druge, kolerična energija eksplozivnog Lava. Mogu li to dvoje zajedno? Šta karakteriše njihov odnos?

Kako se slažu Lav i Vaga?

Svađa

Prvi problem u ovom odnosu su svađe. Lav nastupa otvoreno. Kad ima neki problem, on to odmah kaže i želi da ga reši odmah, bez nepotrebnog odlaganja. Ne laže i ne razmišlja o lažima kao mogućnosti. Uvek kaže otvoreno šta misli, direktno, i tako želi i od drugog da čuje, umesto da okoliša, sumnja i pretpostavlja. Vaga se ponaša upravo suprotno. Čezne za skladom i mirom. Toliko za tim žudi da izbegava sukobe i odbija da u njima učestvuje. Njen pristup je upravo suprotan pristupu Lava. On ne razume zašto Vaga izbegava diskusije, poriče kada problem postoji, a iz sukoba pokušava da što brže pobegne. Što Lav više insistira, Vaga sve više beži, a on je sve više razdražen.

Rešenje? Vaga mora naučiti da rešava probleme. Pretvaranje da je sve u redu ništa neće rešiti.To samo odlaže sukob i produbljuje problem. Vaga treba da nauči da se suoči sa izazovima, umesto da od njih beži. A ko će je tome naučiti bolje od Lava, stručnjaka za sukobe i otvorenu akciju?

Lav i Vaga u vezi

Prebacivanje odgovornosti

Lav žudi da dominira i vodi. Voli da vodi glavnu reč u vezi i porodici i sve kontroliše. Vagi to odgovara. Ona je neodlučna i pokorno sledi Lavovo vođstvo. Odgovara joj da bude rasterećena odgovornosti i da neko drugi odlučuje umesto nje. Ali, ona to počinje da zloupotrebljava. Kako ne voli da rešava probleme, Vaga ih odlaže u nedogled ili prebacuje na nekog drugog, u ovom slučaju partnera u znaku Lava. Ali nakon nekog vremena,njemu će biti previše. Počinje da ga iscrpljuje to da on rešava i svoje i Vagine i zajedničke probleme i odlučuje o svemu. Počinje da mu smeta Vagina nesposobnost da stane na svoje noge. Kako to rešiti? Vaga mora da shvati da nije dobro da neko sve rešava umesto nje. Treba da preuzme odgovornost za sebe, svoje postupke i posledice. Moraće da nauče da dele odgovornosti, ili da tačno definišu šta je čija dužnost i odgovornost.

Neverstvo

Vagi je potrebna zabava u vezi. Kada joj partner dosadi, ona nema problema sa upuštanjem u avanturu i neverstvo. Lav voli zabavu i sa entuzijazmom učestvuje u njoj. Ali, ako je umoran od svih dužnosti koje su mu nametnute, ponestaje mu volje za zabavu i upada u svoju lenju fazu, kada mu treba samo briga i pažnja. Vaga će tada zabavu potražiti na drugom mestu, a ljubomorni Lav, kome treba posvećenost, ovo loše podnosi. Pokušaćed a se suprotstavi Vagi ili je silom zadrži. Ali nemoguće je vezati nekoga za sebe. Ovo dvoje prosto moraju da veruju jedno drugom. Lav mora da pusti Vagu da se zabavlja, dok ona treba da ostane lojalna, pokaže mu koliko ga voli, i pruži mu pažnju i divljenje koje Lavu treba.

Lav i Vaga u seksu

Astrološka kombinacija između Lava i Vage obećava intenzivnu seksualnost i sjajne zajedničke trenutke. Strasti među njima su jake, lako se bude, i oni im se rado prepuštaju, bilo kad i bilo gde. U slučaju da je žena Lav, muškarac Vaga biće oduševljen inicijativom koju njegova partnerka preuzima. Ako je on Lav, a ona Vaga, njihove prave prirode dolaze do izražaja u punom sjaju, smeše im se nezaboravni, strastveni trenuci.

Muškarac Lav i žena Vaga

Veza između muškarca u znaku Lava i njegove izabranice u znaku Vage puna je romantike. Lavu je potrebno da dominira u vezi, a ženstvena i osećajna Vaga pružiće mu toplinu i podršku koja mu treba. Iako se on može osećati sputano u vezi, njena tolerancija i strpljenje održavaju mir i sklad u vezi ili braku.

Žena Lav i muškarac Vaga

Kada je žena rođena u znaku Lava, a njen partner u znaku Vage, među njima će vladati veća strast i impulsivnost. Muškarac Vaga je tolerantan, ne pokazuje otvoreno posesivnost i uvažava ženu Lava. Neslaganja mogu nastati zbog osetljivosti Vage. Povremene rasprave mogu uticati na stabilnost odnosa, ali generalno, oboje će težiti stalnosti i kompromisima.

Kad Vaga nauči da sama rešava svoje probleme umesto da partnera opterećuje njima, njihova veza će biti opuštena. U mnogo čemu se slažu i imaju o čemu da pričaju. Ukratko, to je spoj dve razigrane duše

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs