Kako se slažu Blizanci i Lav

Blizanci
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Blizanci predstavljaju dvostruki znak, dve ličnosti u jednoj, pa nikad ne možete zasigurno znati sa kojom ćete se stranom njihove ličnosti suočiti. Blizanci su često komunikativni, društveni i veseli s jedne, a ozbiljni i zamišljeni s druge strane. Takođe, mogu biti nestalni i prevrtljivi. Kako se planeta koja ovim znakom dominira, Merkur, brzo kreće, tako i pažnja i posvećenost Blizanaca nije dugog veka.
Lav
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Vatreni Lav privlači pažnju gde god se pojavi i ne može ostati neprimećen, kao i moćni vladar njegovog znaka, Sunce. Prepun životne energije, Lav će pružiti puno i doneti kvalitet svemu u šta se uključi. Osobe rođene u znaku Lava vole život i od njega očekuju dobru zabavu. Šta još karakteriše Lavove?

Blizanci i Lav - Ljubavni horoskop

Ovaj susret veličanstvenog i vatrenog Lava i pametnog i otresitog Blizanca rezultira velikom nestabilnošću. Njihova veza je izuzetno nestabilna, što nema samo negativno značenje – ovde se takođe otvaraju neke sasvim nove, do tad neslućene mogućnosti, uz priliv velike, nove energije.

Kako se slažu Blizanci i Lav?

Brzina

Blizanci su znak poznat po svojoj brzini. Brzo govore, brzo hodaju, brzo razmišljaju i donose odluke. Za Lava to može biti pomalo prebrzo. Iako nije preterano spor, Lavu tempo partnera Blizanca može biti prilično velik izvor stresa. Takav Lav počinje da stiče utisak da mora da žuri, nadmeće se, i svakako izađe iz senke. Umoran i iscrpljen, ponaša se nepredvidivo, po nekim čudnim pravilima koja su samo njemu poznata. Zbunjeni Blizanac ne razume šta se događa i zbog čega je Lav iziritiran. Jedino rešenje ovde jeste da Lav obuzda svoj ego i prihvati da ne mora uvek u svemu biti glavni. Ali, put dotle biće prilično dug.

Blizanac i Lav u vezi

Aktivnost

Blizanac je veoma aktivan, potrebno mu je da stalno bude u pokretu i nešto radi i zabavlja se. Glavno je da mu ne bude dosadno, pogotovo da ne bude zatvoren u kuću. Lav, s druge strane, ima velike oscilacije u energiji – može da bude izuzetno aktivan i potroši neverovatnu količinu energije, a onda mu nastupi lenja faza, u kojoj želi samo da se izležava i lenčari. To ničemu ne škodi, a Blizanac tokom Lavove lenje faze ima svu slobodu da jurca gde god želi i radi šta hoće. Lav nije posesivan i ne primorava Blizanca da bude stalno kraj njega. Ali, Blizanac ovde mora biti oprezan. To što ga Lav pušta da se slobodno zabavlja nikako ne znači da nije ljubomoran. Ako oseti da je njegovo veličanstvo ugroženo i da ima konkurenta, Lav postaje vrlo dominantan u odnosu. Želi da ima potpunu kontrolu, a ako stvari izmaknu kontroli i oseti da na njih ne utiče, probaće da ih reši silom. Ukratko, Blizanci treba da budu verni i potrude se da ne provociraju Lava. Kao nagradu, dobi

će svu Lavovu energiju i pažnju, zaštitu, ali i apsolutnu slobodu.

Optimizam

I Blizanci i Lav su vrlo optimistični. Veruju u srećnu budućnost i problemmima pristupaju kreativno. Blizanci ne vole probleme i izbegavaju ih radije nego da ih reše, četo ih gurajući pod tepih. To nikako nije dobra strategija, jer oni opet izvire i obruše se na njega. Ovde Blizanac ima veliku sreću jer Lav to toleriše i ne insistira da ga menja, već traži kreativna rešenja.

Svađe

Kod ovog zodijačkog para svađe ne vode nikuda. Blizanci se trude da situaciju detaljno analiziraju i sve dobro argumentuju. S druge strane, Lavu se nimalo ne dopada ta intelektualna analiza situacije. Umesto da učestvuje u raspravi iznoseći svoje argumente, on jednostavno samo zareži i odbije dalju komunikaciju jer ima utisak da gubi kontrolu nad situacijom. On ne može da odgovori na argumente koje Blizanac iznoi i to ga nervira. Zato i odgovara na ovaj način, glumeći nezainteresovanost. Ovo je sve u vezi sa činjenicom da za Lava reči nisu preterano važne. Za njega su samo dela ta koja imaju težinu. Zato i odbija da prihvati argumente Blizanca, gleda samo njegovo ponašanje. Blizanci bi, stoga, trebalo da nauče da ljubav pokažu delima, a ne rečima. Ono što je najbolja taktika za sve u vezi sa Lavom jeste da mu se divite. Hranjenje ega kod njega uvek deluje. Ako Blizanci žele da umire Lava ili mu nešto objasne, najbolje će biti da to učine delima, a ne rečima.

Blizanac i Lav u seksu

Privlačnost između Blizanca i Lava je veoma jaka. Kako su oboje skloni zabavi i avanturama, ako to primene u zajedničkom krevetu, seksualni život će im biti vrlo kvalitetan. Blizanac ima uvek nove ideje i želju za raznolikošću, što će Lavu veomaprijati. Kada se između Blizanca i Lava probude strasti, teško se gase, čak i ako se veza prekine. Ako Lav i Blizanac nađu način da se usklade i van spavaće sobe, u drugim sferama života, uživaće u veoma uspešnoj ljubavnoj kombinaciji.

Muškarac Blizanac i žena Lav

Muškarac Blizanac je veoma promenljiv i nestabilan, što će ženi Lavu jako smetati, pa će zbog toga često dolaziti u sukobe. On ima tendenciju da zapostavi svoju partneku jer teži da stalno bude u pokretulav pokuša da kontroliše svog partnera Blizanca, njihova veza biće puna sukoba ili će se partnerstvo okončati.

Žena Blizanac i muškarac Lav

Za razliku od prethodne varijante, veza između žene rođene u znaku Blizanca i muškarca u znaku Lava ima veće izglede na dugoročan uspeh. Ona voli zabavu, uvek je dinamična i u pokretu, dok on uživa u romantičnim trenucima, ima dobra smisao za humor, velikodušan je i teži dominaciji. Žena Blizanac ga savršeno dopunjuje, pa lako stvaraju harmoničan odnos.

Zajedno, ovaj par ima ogromnu energiju. Zato je vredno brinuti o ovoj vezi i pažljivo je graditi. Ovo dvoje treba da nauče da međusobno komuniciraju – Lav treba da nauči dasluša Blizance i da se ne vređa lako, a Blizanac da pokaže Lavu ljubav na način na koji on može da je razume i primi.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs