Kako se slažu Lav i Škorpija

Lav
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Vatreni Lav privlači pažnju gde god se pojavi i ne može ostati neprimećen, kao i moćni vladar njegovog znaka, Sunce. Prepun životne energije, Lav će pružiti puno i doneti kvalitet svemu u šta se uključi. Osobe rođene u znaku Lava vole život i od njega očekuju dobru zabavu. Šta još karakteriše Lavove?
Škorpija
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Kao i njegova vodena sabraća, Rak i Ribe, Škorpija je prepuna emocija i misterije. Poznata kao zagonetna i nedokučiva, odlučna i predana, ali osvetoljubiva i posesivna, Škorpija je jedan od zanimljivijih znakova zodijaka, ali ponekad i napornih za razumevanje i suživot. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Škorpije?

Lav i Škorpija - Ljubavni horoskop

Lavu je potrebno da oseti divljenje u vezi. I to jasno divljenje njegovoj ličnosti. Nasuprot tome, Škorpija zahteva poštovanje. Kako ta dva idu zajedno?

Kako se slažu Lav i Škorpija?

Iako Lav deluje kao potpuno otvorena osoba koja nema problema da jasno kaže sve svoje želje i sve o sebi partneru, ipak nije baš tako. Lav čuva jedan mali deo sebe, kao komoru u koju nikoga neće pustitit, pa ni Škorpiju. Škorpiju, koja želi da zna baš sve o partneru i njegovim osećanjima, ovo izluđuje. Lav joj naizgled otvoreno pokazuje sve, dok jedan mali deo ljubomorno čuva kao tajnu.

Lav odbija da se potčini kontroli Škorpije. Želi da sačuva svoje veličanstvo i nezavisnost, i zato namerno radi razne stvari o kojima ništa ne priča Škorpiji. Škorpija zbog toga tiho besni. Ako pokušaj da sa Lavom razgovara zvuči kao prinuda, Lav seče takvu komunikaciju, odbija je, i počinje namerno da radi upravo suprotno.

A ako Lav pokuša da potčini Škorpiju, ona se potčinjava, ali tiho osvaja sve više i više prostora. Dok Lav nastupa pompezno i pod svetlima, Škokrpija uspostavlja kontrolu iz senke. Njene metode su manje ofanzivne, sporije su, ali efikasnije.

Lav i Škorpija u vezi

Sukobi

Lav je iskren i otvoren i ne ustručava se da kaže šta misli. Ali, ponekad tako može povrediti Škorpiju. Škorpija ovaj bol ne podnosi dobro. Iako Lav računa da će Škorpija skočiti da se brani kada je povređena, to se neće desiti. Škorpija ćuti i pati u tišini, čuva svoj bol, a onda u savršenoj prilici izlije sav otrov. Lav ovo smatra izdajom, užasnut je i zgađen. On se bori bučno i otvoreno kada se oseća ugroženim, to je prava eksplozija jednog kolerika. Škorpija se, pak, bori skrivenim oružjem i manipulacijom, i čini sve što može da pobedi.

Kako rešiti sve ovo?

Pre svega, poštovanjem. Lav nastoji da dominira u vezi, ali to mu sa Škorpijom neće uspeti. Oni moraju biti jednaki. Lavu je potrebno divljenje, i Škorpija neće oklevati da ga divljenjem zatrpa, ako će na taj način moći da manipuliše. Škorpiji ne trebaju svetla reflektora i rado ih ustupa Lavu. Ali Lav treba da bude svestan cene svega što Škorpija čini za njega.

Vernost

Zajednička osobina Lava i Škorpije jeste lojalnost i odanost. Oboje su ljubomorni i zaštitnički nastrojeni. Potrošiće svu energiju i snagu da zaštite one koje vole i nikom neće dozvoliti da povredi njihove najdraže. Lojalnost im je visoko na listi prioriteta. Kada steknu međusobno poverenje, već su na pola puta ka uspehu. Oboje su verni i učinili bi sve jedno za drugo. Za njih je poštovanje i jednakost u odnosu osnova veze.

Lav i Škorpija u seksu

I Škorpija i Lav su vrlo strastveni i intenzivni u krevetu, pa će seksualno slaganje biti odlično, posebno na početku veze, dok istražuju šta partner voli i želi. Problem može nastatai zbog tendencije oba partnera da dominiraju u seksu. Posebno je važno da među njima ne bude tajni i da o svemu otvoreno razgovaraju. Između Lava i Škorpije može biti teško pronaći ravnotežu, ali ljubav i strast su vrlo intenzivne, tako da mogu savladati brojne prepreke.

Muškarac Lav i žena Škorpija

U vezi između muškarca Lava i žene Škorpije može postojati mnogo sukoba i premalo fleksibilnosti. Temperamentni Lav voli da bude u centru pažnje, dok je njegova partnerka posesivna, istrajna, i čezne za emotivnom sigurnošću. Odana, ona u ljubavi traži veliku pažnju. Nije spremna za kompromise. Muškarac Lav joj može pružiti nezaboravne trenutke u seksu, ali dugoročno partnerstvo će biti teško ostvariti.

Žena Lav i muškarac Škorpija

Astrološka kombinacija između žene Lava i muškarca Škorpije dinamična je i strastvena, ali joj nedostaje emocionalna sigurnost. Njihovi stilovi i životni stavovi se razlikuju, ali mogu ostvariti kompatibilnost i partnerstvo. Muškarac Škorpija sklon je neverstvu, što može biti uzrok brojnih sukoba. Njihov seksualni život vrlo je intenzivan, pun strasti i privlačnosti, ali u drugim sferama života moraće da ulože veliki trud kako bi postigli skladan odnos, bez eksplozivnih i dramatičnih sukoba.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs