Kako se slažu Lav i Vodolija

Lav
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Vatreni Lav privlači pažnju gde god se pojavi i ne može ostati neprimećen, kao i moćni vladar njegovog znaka, Sunce. Prepun životne energije, Lav će pružiti puno i doneti kvalitet svemu u šta se uključi. Osobe rođene u znaku Lava vole život i od njega očekuju dobru zabavu. Šta još karakteriše Lavove?
Vodolija
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Za Vodoliju se ne može čak ni reći da ide protiv struje – ona ide sasvim van struje, ne mareći za konvencije i stereotipe. Ukratko, Vodolija je originalna, progresivna i svoja. Šta još karakteriše ovaj znak zodijaka?

Lav i Vodolija - Ljubavni horoskop

Blistavi i ponositi Lav i sanjar, vizionar Vodolija – može li takva veza uspeti? Kako rešiti sve probleme koji nastaju zbog velikih razlika u njihovoj prirodi?

Kako se slažu Lav i Vodolija?

Njihov odnos liči na revoluciju, i sukob demokratije i rojalizma. Lav sebe vidi kao kralja, na zamišljenom tronu. Potrebno mu je da mu se klanjaju i dive, a on da zapoveda drugima šta da rade. Za razliku od njega, Vodolija je rođeni demokrata dušom i telom. Ne priznaje nikakva pravila sem moralnih načela, ne dozvoljava da ga bilo ko ili bilo šta vezuje, ne preza i ne kleči ni pred kim, borac je za slobodu i jednakost. Voli društvo, voli da pomaže svima, da upoznaje nove ljude i kulture. Iz ovih suprotnih stavova proizilaze i osnovni problemi između Lava i Vodolije.

Vodolija mu ne pruža divljenje za kojim Lav čezne, čak ga i ne primećuje puno, već stalno juri negde. Lav stiče utisak da ne zanima Vodoliju, da ga ona ne voli,i da su joj brojni prijatelji daleko važniji. Vodolija ovo treba da razume i da Lavu pokloni malo više pažnje i pokaže divljenje s vremena na vreme. Ne mora da potpadne pod njegovu domimnaciju. Dovoljno je da mu objasni da su u vezi jednaki, ravnopravni partneri, a onda neće štatiti ni da ponekad udovolji njegovom egu. Lav ne sme pokušavati da Vodoliju ograničava i naređuje joj. Takođe, mogu i zajedno izlaziti i družiti se. Vodolija tako stiče nova poznanstva, a Lav više obožavalaca.

Lav i Vodolija u vezi

Konfuzija

Iako Lav nije neki uzor odgovornosti i discipline, Vodolija je tipičan primer totalnog haosa. Neverovatno je zbunjena i neodgovorna. Ne pamti datume, dogovore često krši ili menja u zadnjem času. Lava sve ovo nervira. Vodolija ovde zaista treba da uloži dodatni trud, naročito ako planiraju zajedničku budućnost i porodicu, moraće da promeni navike i nauči da se snalazi u praktičnim zadacima.

Finansije

Ovo se posebno odnosi na finansije. Nijedno od njih nije štedljivo, pa može doći do nekontrolisanog rasipanja. Lav i Vodolija treba da postave jasna i čvrsta pravila i granice o kućnim finansijama i administraciji i da se toga drže, kako bi izbegli katastrofu.

Diskusije

Ono u čemu se ovo dvoje posebno dobro slažu jesu diskusije. Vodolijina pamenta zapažanja i humor Lava čine odličnu kombinaciju za zanimljive diskusije koje mogu trajati i po celo veče. Lavu se dopada što je Vodolija uvek puna ideja i rado će joj pomoći da ih sprovede u delo. Lav treba da nauči da Vodolijine ideje konstruktivno kritikuje i da se čuva svog egoizma, jer Vodolija obično ima na umu dobrobit celog čovečanstva i uvek misli na širu sliku.

Lav i Vodolija u seksu

Seksualna privlačnost između Lava i Vodolije je vrlo jaka, pa ovo dvoje ne biraju mesto ni vreme kada se strasti pobude. Imaju slične želje, pa dobro razumeju jedno drugo. Oboje vole uzbuđenja i eksperimentisanje, neobične načine, vreme, mesto. Njihov seksualni život je vrlo intenzivan i uzbudljiv.

Muškarac Lav i žena Vodolija

U vezi između muškarca Lava i žene Vodolije partneri su međusobno prilično različiti i to ih dodatno privlači jedno drugome. On voli da je u centru pažnje i da dominira, dok je njoj najvažnija sloboda. Oboje su tvrdoglavi i iritiraju jedno drugo, ali se istovremeno privlače, pa je njihov odnos najčešće neskladan i neuravnotežen, pun oscilacija.

Žena Lav i muškarac Vodolija

Kada je ona rođena u znaku Lava, a njen partner u znaku Vodolije, oni mogu imati skladniji odnos nego u obrnutom slučaju. Ovo dvoje imaju zajedničke ideale, ciljeve i kreativne ideje i međusobno se dopunjavaju, što sve doprinosi harmoniji među njima. Njih dvoje će najčešće težiti ostvarenju zajedničkih ideja i ciljeva. Žena Lav i muškarac Vodolija duboko su povezani i održavaju strastven odnos, ispunjen bliskošću i romantikom.

Oboje snažne i energične ličnosti, Lav i Vodolija treba da nauče da rade na zajedničkim ciljevima, a ne da se nadmeću međusobno kako im se dom ne bi pretvorio u bojno polje.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs