Kako se slažu Lav i Jarac

Lav
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Vatreni Lav privlači pažnju gde god se pojavi i ne može ostati neprimećen, kao i moćni vladar njegovog znaka, Sunce. Prepun životne energije, Lav će pružiti puno i doneti kvalitet svemu u šta se uključi. Osobe rođene u znaku Lava vole život i od njega očekuju dobru zabavu. Šta još karakteriše Lavove?
Jarac
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Ako u svom okruženju imate osobu koja deluje mudro, uvek smireno, ne radi ništa bez unapred osmišljenog plana, vrlo je verovatno da je rođena u znaku Jarca. Šta još karakteriše Jarca?

Lav i Jarac - Ljubavni horoskop

Jarac je ledena kraljica zodijaka. On postavlja ciljeve, a zatim ide ka njima. Pažljivo skriva emocije i sa pokeraškom facom ide kroz život. Plaši se budućnosti, od koje ne očekuje ništa lepo. A s druge strane, Lav koji je večno sunce, otvoren i energičan. Mogu li se ovo dvoje ikako složiti?

Kako se slažu Lav i Jarac?

Jarac je pravi pesimista. Često živi u prošlosti jer se budućnosti plaši. Uvek računa na najgore, ne voli da rizikuje, i uvek ima zalihe za svaki slučaj. Štedljiv je, pažljiv, i posvećen vrednom radu.

Lav je kao raketa bez navođenja. Živi u sadašnjem trenutku, ne brinući o budućnosti niti razmišljajući o prošlosti. Ima optimističnu prirodu, otvoren je i neposredan, lako mu je da se opusti i prepusti zadovoljstvima. To može smetati asketi Jarcu. Upravljanje finansijama svakako bi trebalo da bude prepušteno Jarcu, ali on takođe treba da shvati da život nije samo redni rad i odricanje. Ako iko može Jarca da nauči tome da se malo opusti, zabavi i uživa u životu, onda je to boemski naklonjeni Lav.

Lav i Jarac u vezi

Karijerizam

Jarac je karijerista i to će predstavljati izazov za ovu vezu. Svoje karijerne ciljeve postaviće iznad ličnog života, partnera, porodice i prijatelja. Na poslu ostaje prekovremeno, i opet posao nosi i kući. Lava će u početku fascinirati tolika predanost i marljivost i postaviće Jarca visoko u njegovim očima. Ali, postepeno će početi da mu smeta. Cena profesionalizma biće previsoka. Lavu je potrebno divljenje, kao i prisustvo i telesna blizina partnera. Sve ovo će mu nedostajati. Osećaće se odbačeno, usamljeno, iritirano. Jarčevi hladni argumenti, kako radi da bi obezbedio za porodicu, ne pomažu mnogo.

Kako to rešiti? Lav treba da razume šta Jarca pokreće – to je želja za priznanjem. On čezne za priznanjem baš kao Lav za divljenjem, samo što to nikad ne izgovara naglas, već smatra da to treba da zasluži. On želi da mu se najmiliji dive zbog onoga što je postigao. Zato je najbolje rešenje da se Jarcu ukazuje divljenje. Ne treba mu zameriti što se trudi i vredno radi za svoju porodicu. Lav treba da mu pokaže divljenje i to da ceni njegov trud, a onda ga mirno pitati da li bi mogao više vremena da posveti njemu i porodici. Lav treba da razume, priznaje i poštuje Jarčevo stanovište, ali iskaže i svoje želje i potrebe.

Ako krene po zlu...

Ako Jarac ne uvaži Lavove želje, verovatno će i Lav početi da radi po svome. On odlazi u društvo, što mu najviše prija. Kada je uznemmiren, uvređen, besan i depresivan, Lav može pribeći neverstvu. To će teško pogoditi Jarca, kome je vernost partnera od suštinske važnosti. Kršenje vernosti znači gubitak poverenja.

Intenzitet

Jarac je po prirodi hladan i rezervisan, topi se lagano i pažljivo, pa mu Lavova vatrenost ponekad može biti previše. Tada ane može da se nosi sa tim, pa ili odguruje Lava od sebe, ili nekud odlazi da se skloni i malo odmori. Lav ovo treba da razume i ne shvata lično.

Lav i Jarac u seksu

U vezi između Lava i Jarca seksualno slaganje može biti kamen spoticanja. Jarac ima tradicionalni pristup, ne voli eksperimentisanje u krevetu, i može biti suviše hladan za jednog vatrenog Lava. Lav, naprotiv, voli avanture, eksperimentisanje i novine, kako u životu, tako i u krevetu. Ovo može stvoriti blokade i veće probleme u vezi. Zato je bitno da Lav priređuje romantične trenutke kako bi pomogao Jarcu da se opusti, dok Jarac treba da bude malo otvoreniji i prihvati eksperimentisanje na polju intimnosti.

Muškarac Lav i žena Jarac

Kada se u vezi nađu muškarac Lav i žena rođena u znaku Jarca, za uravnotežen odnos biće im potrebno puno strpljenja i zajedničkog truda. Za njihov dobar odnos najvažnije je da otvoreno komuniciraju i jedno drugom pruže emotivnu podršku. Žena Jarac jedna je od najvernijih žena zodijaka, pouzdana i odana. Oboje ulažu veliku energiju i snagu u vezu, ali nedostatak kompromisa može stvoriti probleme.

Žena Lav i muškarac Jarac

Žena Lav i njen partner rođen u znaku Jarca imaju slična načela i ciljeve, ali im se pristupi razlikuju. Žena u znaku Lava je prefinjena, energična i samodisciplinovana. Muškarac Jarac je racionalan i ambiciozan. Njemu je bitno da ostvari materijalnu sigurnost, dok je njoj potrebna određena sloboda i neko vreme samo za sebe. U njihovom odnosu može nedostajati predanosti i prilagodljivosti, a uz zajedničke kompromise mogu mnogo ostvariti.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs