Kako se slažu Lav i Lav

Lav
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Vatreni Lav privlači pažnju gde god se pojavi i ne može ostati neprimećen, kao i moćni vladar njegovog znaka, Sunce. Prepun životne energije, Lav će pružiti puno i doneti kvalitet svemu u šta se uključi. Osobe rođene u znaku Lava vole život i od njega očekuju dobru zabavu. Šta još karakteriše Lavove?
Lav
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Vatreni Lav privlači pažnju gde god se pojavi i ne može ostati neprimećen, kao i moćni vladar njegovog znaka, Sunce. Prepun životne energije, Lav će pružiti puno i doneti kvalitet svemu u šta se uključi. Osobe rođene u znaku Lava vole život i od njega očekuju dobru zabavu. Šta još karakteriše Lavove?

Lav i Lav - Ljubavni horoskop

Spoj dva Lava isijava energijom, egom i jedinstvenošću. Ali, jedinstven može biti samo jedan, zar ne? Kako se oni nose sa tim? Može li veza između dvoje rođenih u znaku Lava uspeti?

Kako se slažu Lav i Lav?

Lavovi su vrlo ambiciozni i njihovi ciljevi nikako nisu mali. Oni se svom silinom bacaju u svoje ogromne snove i planove. Problem je što retko u tome istraju do kraja i malo šta završe. Čim se pojavi nešto drugo što im odvuče pažnju, zabava, ili naiđu na neki problem, oni gube interesovanje, ostavljaju projekat nedovršen, i odlaze dalje. Zajedno mogu da funkcionišu kao odličan tandem ili da se međusobno nadmeću i tako stvore sjajnu karijeru.

Lav i Lav u vezi

Najveći problem u vezi između dvoje Lavova jeste ujedno njihova najupečatljivija odlika, a to je želja za dominacijom. Oboje vole da budu pod reflektorima, nikako u nečijoj senci. Oboje se trude da budu iznad partnera, da ga prevaziđu i dokažu da su bolji. Takođe, oboje vole da naređuju. I to je dobro za jednog vojskovođu, ali oni žele da budu apsolutni vladari – kao kralj na prestolu, čije želje drugi odmah ostvaruju. Ali, niko ne želi da bude sa takvim partnerom. Njihov dom podseća na stalnu borbu za presto.

Društvo

Lavovi su prave, harizmatične zvezde. Vole da im se drugi dive, da budu okruženi društvom, obasipani pažnjom i obožavanjem. To je za njih prirodno. Par Lavova sjajan je zabavljač u društvu, svi ih vole. Problem je, međutim, kada njih dvoje počnu da ratuju međusobno. Tada sve svoje sposobnosti koriste destruktivno, protiv partnera, flertuju sa drugima, dok njega ignorišu. Partner postaje ljubomoran, pati, i želi da ga pobedi i porazi. Zdrava veza tako ne može da funkcioniše.

Zavist

Još jedan problem u vezi između dva Lava predstavlja zavist. Lav može biti zavidan spram dostignuća partnera. I tada će se truditi da ih sruši ili unizi, bar verbalno. Napadnuti Lav oseća da partner negira njegov uspeh, jačajući tako sebe. To će izazvati da se oseća povređeno i nesrećno. A zavisti uopšte nje mesto u vezi. Uspesi jednog od partnera treba da budu značajni za oboje i da se zajednički slave. Radost i uspeh jednog trebalo bi da raduje i drugog partnera.

Kako rešiti sudar ova dva ega?

Oba Lava treba da shvate šta veza za njih predstavlja, zašto su u vezi, šta im donosi i zašto vredi boriti se za nju. Oboje treba da se potrude da svoje želje ograniče u korist partnera, da gapoštuju i vide kao sebi ravnog, umesto da pokušavaju da nad njim dominiraju. Posebno je važno da nauče da dobro komuniciraju međusobno, da napravi način imenuju i izraze probleme. Oboje treba da nauče da prave ustupke i da rade zajedno, kao tim, umesto pojedinačno ili jedno protiv drugog.

Razumevanje

Ako dva Lava prevaziđu ove prepreke, njihova veza je puna razumevanja. Savršeno razumeju šta je potrebno partneru, pa mogu održavati pravu količinu romantike, podrške i uzbuđenja i biti jedan od parova koje okolina smatra savršenim.Lavovi vole da se odmaraju i ponekad mogu biti izuzetno lenji. Nema znaka koji bi bolje mogao da razume njihovo smenjivanje faza kada su puni energije i onih kada ne rade baš ništa. Zato su, ako uspeju da obuzdaju svoj ego, dva Lava idealni partneri.

Lav i Lav u seksu

Lav i Lav su u seksu veoma kompatibilni. Obostrana velika energija i strast učiniće seks između njih veoma kvalitetnim. Oboje znaju kako najbolje da zadovolje partnerai zato će zajedno doživeti potpuno zadovoljstvo. Nikada im nije dosadno i stalno teže da unose novine u svakodnevni život i spavaću sobu. Spoj između dvoje Lava uvek je vrlo strastven.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs