Kako se slažu Lav i Ribe

Lav
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Vatreni Lav privlači pažnju gde god se pojavi i ne može ostati neprimećen, kao i moćni vladar njegovog znaka, Sunce. Prepun životne energije, Lav će pružiti puno i doneti kvalitet svemu u šta se uključi. Osobe rođene u znaku Lava vole život i od njega očekuju dobru zabavu. Šta još karakteriše Lavove?
Ribe
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03
Ribe su vrlo osetljiva bića, puna empatije, sanjari koji cene harmoniju, u svima vide dobro, ali i uživaju u toplini porodičnog kamina. Šta ih još odlikuje?

Lav i Ribe - Ljubavni horoskop

Osetljive, ranjive i empatične Ribe upoznaju samog kralja životinja, energičnog, ponosnog i snažnog Lava. Hoće li ih pojesti? Mogu li ovo dvoje uspostaviti ikakav odnos?

Kako se slažu Lav i Ribe?

Ribe, koje bar pola svog života provode u svetu mašte, po prirodi su osetljive i nežne i deluju vrlo ranjivo. Lavu se to dopada. On teži da zaštiti svoju Ribu, da je prati kroz život i bude njen hrabri vitez. Ovakav odnos prožima sve sfere njihovog života, uključujući i intimnost. Ribe su, posebno u početku, pomalo stidljive, pa Lav mora malo više truda da uloži, što ga u isto vreme nervira i pojačava želju. Ukratko, Lav će postati zaštitnik Ribe i trudiće se kroz život da sve prepreke pred njom raščisti.

Lav i Ribe u vezi

Iznenađenje

Međutim, ovaj pristup nije dobar niti zdrav. Ribe, izgubljene u mašti, nemaju nikakvu potrebu da pogledaju stvarnosti u oči. Partner u znaku Ribe prepušta se pasivno da ga Lav vodi kroz život. Ako se veza prekine, Riba je apsolutno zbunjena i nesposobna da se stara o sebi. Pored toga, postoji još jedna opasnost od ovakvog odnosa – Lav je potpuno impresioniran svojom ulogom branioca i usredsređen na sebe, da potpuno zaboravlja da partneri treba da budu jednaki i ravnopravni. On počinje da podučava Ribu i da je smatra nižom u odnosu na sebe. To Ribu dodatno zatvara i priprema šok za Lava – Riba, povremeno, samo ispliva iz sna i počne da se ponaša nezavisno. Šokirani Lav, koji to nikako nije očekivao, pokušaće na silu da povrati dominaciju nad partnerom. Lav mor da shvati da su oboje odrasli i ravnopravni partneri u vezi, inače stvari ne mogu dugoročno funkcionisati.

Beg

Sklonost Ribe da beži u svet mašte povezana je sa njenim čestim promenama raspoloženja. Često je nesrećna, sklona depresivnim raspoloženjima, i tada se povlači i beži u maštu u pokušaju da zaboravi. A Lav, koji živi u sadašnjosti, to ne može da razume. Dok on život doživljava kao izazov i avanturu, Riba kao da uživa u patnji. Lava to zbunjuje, i ima utisak da je negde pogrešio kad je Riba nezadovoljna. Ne razume njene promene raspoloženja i nema pojma kako da reaguje. Ubrzo oboje padaju u vrtlog očajanja, kajanje, preispitivanja, popravljanja i razočaranja. Kako izaći iz toga? Pre svega, partner u znaku Ribe će morati da poradi na svojoj sebičnosti. Uz svu svoju osećajnost i empatiju, ipak je sebična, jer se prepušta sopstvenom očaju, ne razmišljajući kako to utiče na sve oko nje. Važno je da odustane od samoživosti, i za promenu, počne da uči od Lava. Jer samo Lav, sa svojim optimizmom i usredsređenošću na sadašnji trenutak, može pomoći Ribi d

a nauči da živi u stvarnosti.

Klub obožavalaca

Šta jednom Lavu najviše treba? Jednom rečju, divljenje. Treba mu aplauz obožavalaca i mesto na prestolu. Riba mu pruža više nego dovoljno. Rado hvali Lava, a Lav čini sve da je zadovolji. Ali, Lav mora paziti da ne pokušava čvrsto da vezuje Ribu za sebe jer je njoj potrebna sloboda. Ako je nema u stvarnosti, pobeći će u maštu. Ipak, Lav može biti miran jer Riba zaista nije neko ko je sklon varanju u vezi.

Domaćinstvo

Ni jedno ni drugo nisu preterano vešti, odgovorni i praktični u svakodnevnim stvarima. Zato je važno da nauče da p ostavljaju i slede čvrsta pravila pre nego što zasnuju dom i porodicu. u suprotnom, može se dogoditi da od domaćinstva naprave potpunu zbrku, prazan kućni budžet i decu koju su zaboravili da uzmu iz vrtića. Da bi to sprečili, njima su zaista potrebna čvrsta pravila.

Šta mogu dobiti od ove veze?

U ovoj astrološkoj kombinaciji, oboje će imati mnogo koristi i mnogo šta mogu naučiti od partnera. Riba će se naučiti postavljanju životnih ciljeva i optimizmu, dok će Lav upoznati nežnost, pronaći spokoj i naučiti da obraća pažnju na druge umesto da bude usredsređen samo na sebe.

Lav i Ribe u seksu

Jaka privlačnost i jeste razlog zbog kog se osobe u znaku Lava i Ribe upuštaju u ovu neizvesnu vezu. Na početku je vrlo intenzivna, ali kako se otkrivaju ogromne razlike između njih, i privlačnost bledi. Ribama je potrebna duboka emocionalna povezanost i nežnost, koju Lav teško može pružiti. Lav voli da je dominanatan, kako u vezi, tako i u seksu, a Riba time neće biti nimalo oduševljena. Kada prvobitna strast izbledi, oboje se okreću avanturama sa strane, što kobno utiče na vezu.

Muškarac Lav i žena Riba

Muškarac u znaku Lava i njegova partnerka u znaku Ribe međusobno se intenzivno privlače. Njihovu vezu karakterišu stalni emotivni usponi i padovi. Žena u znaku Ribe mora biti veoma tolerantna kako bi održala harmoničan odnos sa dominantnim muškarcem u znaku Lava. Čest problem u vezi može biti nedostatak motivacije kod partnerke u znaku Ribe.

Žena Lav i muškarac Riba

Kada je u pitanju veza između žene Lava i muškarca u znaku Ribe, ona je puna napetosti, manjka kompromisa, ali i jake privlačnosti. Za uspostavljanje stabilnog i dugoročnog odnosa ovom paru će biti potrebni veliki kompromisi, strpljenje i razumevanje. On je suviše osećajan i nestabilan, dok je ona dinamična, dominantna i zahtevna za njega. Njihov odnos je obično nestabilan i teško se uklapa u praktičan život.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs