Kako se slažu Bik i Lav

Bik
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Osobe rođene u znaku Bika čvrsto stoje s obe noge na zemji. Bik je snažan i pouzdan, voli sve što je lepo, i čvrsto je vezan za materijalni svet. Kakve su još karakteristike ovog zemljanog znaka? Kakva je osoba Bik?
Lav
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Vatreni Lav privlači pažnju gde god se pojavi i ne može ostati neprimećen, kao i moćni vladar njegovog znaka, Sunce. Prepun životne energije, Lav će pružiti puno i doneti kvalitet svemu u šta se uključi. Osobe rođene u znaku Lava vole život i od njega očekuju dobru zabavu. Šta još karakteriše Lavove?

Bik i Lav - Ljubavni horoskop

I osobe rođene u znaku Bika i one rođene u znaku Lava prilično su dominantne ličnosti. Kako će se složiti miran i stabilan bik sa divljim i pomalo sebičnim Lavom?

Kako se slažu Bik i Lav?

Kolekcionarstvo

Bik, koji voli luksuz, skupe i ekskluzivne stvari, nakit, drago kamenje, automobile, besprekornu odeću, i obožava da poseduje sve to, doživeće Lava kao jedinstveni primerak za kolekciju. Veličanstven i zadivljujuć Lav, sa ogromnim egom, koji pleni sve oko sebe i uvek je u centru pažnje, očaraće Bika, koji obožava sve što je prestižno. Bik mora da ima ono što je najbolje i ekskluzivno, a to je upravo Lav.

Bik i Lav u vezi

Udoban dom

Ambiciozni Lavovi vole to što sa Bikom dobijaju i udoban i lepo uređen dom. Lav je takođe impresioniran sposobnošću Bika da zarađuje, poštuje i upravlja novcem. Generalno, Lav kod Bika najviše ceni stabilnost i pouzdanost. Partner u znaku Bika je neko do koga im je veoma stalo i na koga se mogu uvek osloniti. Bik je taj koji može Lava usmeriti ka većim ambicijama i ciljevima nego što je puko šepurenje. Naučiće ga da svoj ego i veliku energiju kanališe ka ostvarenju vrednijih ciljeva. Lav će Bika malo ubrzati i učiniti impulsivnijim, što je za Bika veoma dobro.

Ko je ovde glavni?

Lavovima je potrebno divljenje. Skloni su da svoje partnere pretvore u navijače i očekuju da se tako ophode prema njima. Ako Bik to može da razume i povremeno podilazi egu Lava na taj način, Lav će biti potpuno srećan i zadovoljan. Ali, problem je u tome što je i Bik dominantan. I on voli da bude u centru pažnje. Tu nastaju čarke – ko je bitniji? Ko treba da bude glavni? Ko ovde odlučuje? Bore se za vlast i tu nastaju problemi. Kako to rešiti? Treba pronaći kompromis. I Bik i Lav treba da shvate da nije neophodno da jedan bude važniji i da dominira nad drugim. Mogu, i treba, da stoje rame uz rame, i budu ravnopravni partneri.Lav treba da nauči da deli svoj presto, a Bik da odstupi od svog načela „sve ili ništa“. Moraće da se dogovaraju i odustanu od dominacije jednog partnera nad drugim.

Kompromisi

Problemi nastaju i kada se ovaj par susretne s apraktičnim stvarima, kao što su finansije. Praktični Bik ne rizikuje, voli da je sve u redu, sigurno i uravnoteženo. Razmaženi Lav, s druge strane, voli da troši na boemski život. on se divi sposobnosti Bika da upravlja novcem, ali ne može da je razume niti primeni. I ovde je važno pronaći kompromis i zajednički jezik jer ni jedno ni drugo neće lako popustiti.

Ljubomora

Bik ima problema sa ljubomorom. Svestan je kako Lav zrači i koliko je privlačan i to ga čini nesigurnim i ljubomornim. Bik mora naučiti da veruje Lavu i da ne pokušava da ga veže i kontroliše. Kada mu da slobodu, neće izgubiti njegovu ljubav, naprotiv. Lav će mu se rado vraćati, a ako je srećan u vezi, neće imati razloga da vara, a Bik će se učiti poverenju.

Bik i Lav u seksu

Bik i Lav osećaju magnetsku privlačnost. U krevetu će se slagati savršeno. Lavu će veoma prijati strast i senzualnost koje karakterišu Bika. Ovo dvoje će uživati u svakom trenutku intimnosti. Lav kraj Bika, pored seksualne privlačnosti, oseća sigurnost i emotivnu povezanost, što mu je veoma potrebno. Lavu je takođe potrebno da svakodnevno dobija potvrdu osećanja od svog partnera u znaku Bika. Ako ovo dobije, lljubav će cvetati, a sa njom i seksualna povezanost.

Muškarac Bik i žena Lav

U ljubavnoj vezi muškarca rođenog u znaku Bika i žene u znaku Lava izrazita je težnja za dominacijom. Pored toga, u centru pažnje uvek su želje i ideali Lava. Muškarac Bik voleće vatrenost, optimizam i unutrašnju snagu svoje partnerke. Ona je kreativna i razigrana, i sve posmatra kao celinu. Muškarac Bik je tradicionalan, sa strogim principima, materijalistički orijentisan. ako prevaziđu početne izazove i borbu za dominacijom, ovo dvoje mogu imati stabilan odnos sa jakom seksualnom privlačnošću.

Žena Bik i muškarac Lav

Žena Bik je tradicionalno orijentisana, okrenuta domu i porodici i veoma poštuje svog partnera. Ono što može predstavljati problem jeste sklonost Lava ka flertu i prevari. Partnerk u znaku Bika pružaće mu nesebičnu podršku, ali on je sklon avanturama i njenu pažnju može doživljavati kao sputavanje. Ovo dvoje su često nespojivi za dugoročnu zajednicu ili brak. Ali, kada je u pitanju privlačnost i senzualnost, ovaj par zrači skladom. Imaju suprotne karakteristike i interesovanja, pa je njihova zajednica dinamična, ali vremenom postaje stabilnija. Ako uspeju da savladaju obostranu želju za dominacijom, uz puno razumevanja, ljubavi i truda, ovo partnerstvo može se razviti u trajno i stabilno, uz duboku emotivnu povezanost i odanost.

Bik i Lav se međusobno veoma privlače. Ako uspeju da savladaju početne izazove i nauče da odustanu od borbe za prevlast, mogu imati stabilno, srećno i dugovečno partnerstvo.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs