Kako se slažu Bik i Blizanci

Bik
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Osobe rođene u znaku Bika čvrsto stoje s obe noge na zemji. Bik je snažan i pouzdan, voli sve što je lepo, i čvrsto je vezan za materijalni svet. Kakve su još karakteristike ovog zemljanog znaka? Kakva je osoba Bik?
Blizanci
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Blizanci predstavljaju dvostruki znak, dve ličnosti u jednoj, pa nikad ne možete zasigurno znati sa kojom ćete se stranom njihove ličnosti suočiti. Blizanci su često komunikativni, društveni i veseli s jedne, a ozbiljni i zamišljeni s druge strane. Takođe, mogu biti nestalni i prevrtljivi. Kako se planeta koja ovim znakom dominira, Merkur, brzo kreće, tako i pažnja i posvećenost Blizanaca nije dugog veka.

Bik i Blizanci - Ljubavni horoskop

Dok su osobe rođene u znaku Bika mirne, stabilne, i čvrsto stoje s obe noge na zemlji, Blizanci su upravo sve suprotno tome. Nemirnog duga i nestalni, večito nemaju vremena jer se stalno viđaju sa nekim od svojih bezbroj prijatelja i poznanika. Pored toga, puni su energije i jednostavno prebrzi za inertne Bikove.

Kako se slažu Blizanci i Bik?

Sve za prijatelje

Blizanac jednostavno nema dovoljno vremena za dom i porodicu. Stalno negde leti i ima tendenciju da zapostavi svog partnera u znaku Bika. Tada ssav teret domaćinstva i porodičnog života padne na Bika, dok Blizanac leprša i druži se. Za Bika su očekivanja Blizanaca potpuno suluda – njemu treba neko ko može da brine o domaćinstvu i porodici, zabavlja se sa prijateljima, i još mu ostaje energijeda uveče izlazi i zabavlja se, doteran i šarmantan. To je gotovo nemoguće da se izvede. Bik je pažljiv i čuva dom, pa će se potruditi da ovo postigne. Ali nije nimalo čudno što mu posle neće ostati energije za provod i zabavu sa večno nemirnim Blizancem.

Blizanac i Bik u vezi

Nepodnošljiv kad mu je dosadno

Blizanac će naći vremena za sve osim za svog partnera Bika. Bik će pokušati da ga nekako zadrži kod kuće, i prepustiće mu deo kućnih poslova i obaveza. To je moguće, ali dok Blizancu na dosadi. Tada postaje iritantan i tako nepodnošljiv, da će Bik jedva dočekati da njegov partner izađe iz kuće.

Samo ne dosada

Blizanac mrzi dosadu i obožava promene. Potrebna mu je dinamika i preokreti u životu, bilo šta što će ga zabaviti. Probleme ne voli da rešava, radije ih gura pod tepih i ignoriše kako mu ne bi „upropastili život“. Bik, nasuprot tome, voli stabilnost i sigurnost, mir, blagostanje, finansijsku stabilnost, luksuz i materijalne stvari. Ne voli nikakve preokrete i avanture u svom životu. Sa zajedničkim hobijima ovo dvoje takođe slabo stoje. Najbolje rešenje je da se smenjuju, pa nekad rade ono što voli jedno, drugi put ono što izabere drugo od njih.

Ljubomora

Bik voli stabilnost, odanost i topli porodični dom. Prirodno je ljubomoran i živi u strahu da ga partner ne prevari. Za lepršavog i koketnog Blizanca, to može biti problem. Čak i ako je odan svom Biku, Blizanac voli da flertuje i vrlo je lako pronaći razlog za sumnju. Blizanci, zapravo, nisu baš poznati po odanosti, pa Bik zahteva dokaz ljubavi i vernosti. Blizanci ovo ne mogu da razumeju, ne znaju gde su pogrešili, i tako počinju problemi.

Oluja

Koji je rezulatat ove lude vrteške?

Bik je umoran, gubi nadu i oseća kako će morati da digne ruke i završi vezu sa Blizancem. Ali, ovo nije idealno rešenje. Rešenje je, kao i uvek, u koomunikaciji. Blizanci su pomalo sebični i površni – često sklapaju puno veza i poznanstava, ali sve ostaje površno, pa imaju puno poznanika, a zapravo nijednog pravog prijatelja. Tako i u ljubavi vole da flertuju umesto da grade i produbljuju jedan značajni odnos. Trebali bi naučiti ovo i shvatiti šta ima je važno. Bik i Blizanac trebalo bi da se dogovore o granicama, razgovaraju o osećanjima i problemima i pokušaju da ih zajedno konstruktivno reše. Blizanac bi trebao malo više da se posveti svom Biku umesto da stiče bezbroj površnih poznanstava, a Bik treba da nauči da Blizancu da slobodu. Moraće da prestane da ga ograničava na silu, pravilima i zabranama, i umesto toga, počne da veruje u njegovu odanost.

Ako ove prepreke prevaziđu, ovo dvoje mogu biti uspešan par. Blizanac će od Bika naučiti da se ozbiljnije odnosi prema novcu i izaći će iz večitih finansijskih problema, dok Bik može naučiti da se malo opusti i zabavi.

Blizanac i Bik u seksu

U ovoj ljubavnoj kombinaciji, Bik je taj koji je jako privučen fizičkim izgledom Blizanca, koji pobuđuje njegovu požudu i strast. Obično Bik inicira sva dešavanja u krevetu, dok je Blizanac uglavnom zauzet raznim drugim stvarima. To će donekle funkcionisati, ali ako previše često bude tako, Bik će se osećati odbačeno i želja će slabiti, pa ovo može bitno uticati na seksualni život ovog para. Najbolji spoj ova dva zodijačka znaka jeste prolazna avantura, u kojoj uživaju i Blizanac i Bik.

Muškarac Blizanac i žena Bik

Kada je muškarac rođen u znaku Blizanca, a njegova partnerka u znaku Bika, njihova veza je komplikovana koombinacija s astrološke tačke gledišta. On je veoma nestalan i često neveran u vezi. Površan je i ne sagledava stvari detaljno. Žena Bik je, s druge strane, strpljiva, uporna, i tradicionalista, pa joj je porodica na vrhu liste prioriteta. Verna je i posvećena brizi o dragim ljudima. Ako se to ne poštuje, odreagovaće veoma burno. Za ženu u znaku Bika potpuno je neprihvatljivo da njen partner nema vremena za druženje sa porodicom. Ženi u znaku Bika i muškarcu u znaku Blizanca zajednička interesovanja su putovanja i određeni hobiji. Ako uspeju da se usklade i postignu ravnotežu, mogu uživati u lepoj ljubavnoj priči.

Žena Blizanac i muškarac Bik

Harmonizacija ovog odnosa biće izazov jer žena Blizanac i muškarac Bik imaju različitu dinamiku. Ona je lepršava, dinamična i hirovita, dok je on sporiji, stabilniji, i opire se promenama. Oboje su druželjubivi, s tim što Blizanac ostaje površan u odnosima, dok Bik racionalno sagledava stvari. Ipak, ako pronađu kompromis i uspeju da se usklade, ovo dvoje mogu uživati u lepoj i dugovečnoj vezi.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs