Kako se slažu Blizanci i Strelac

Blizanci
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Blizanci predstavljaju dvostruki znak, dve ličnosti u jednoj, pa nikad ne možete zasigurno znati sa kojom ćete se stranom njihove ličnosti suočiti. Blizanci su često komunikativni, društveni i veseli s jedne, a ozbiljni i zamišljeni s druge strane. Takođe, mogu biti nestalni i prevrtljivi. Kako se planeta koja ovim znakom dominira, Merkur, brzo kreće, tako i pažnja i posvećenost Blizanaca nije dugog veka.
Strelac
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Kao što je slučaj sa svim vatrenim znacima, i život sa Strelcem je jedna velika avantura i luda vožnja. Najvažnija osobina Strelca je da mrzi dosadu, rutinu i stereotipe. Učiniće sve da to izbegne. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Strelca?

Blizanci i Strelac - Ljubavni horoskop

Kombinacija između osoba rođenih u znaku Blizanaca i Strelca predstavlja spoj dve slobodne duše. Međusobno dovoljno slični da bi se razumeli, a ujedno dovoljno drugačiji da bi se privlačili i voleli.Oo dvoje ne pokušavajuda jedno drugo ograničavaju ili kontrolišu. Šta još karakteriše astrološku kombinaciju Blizanac-Strelac?

Kako se slažu Blizanac i Strelac?

Sloboda

I Strelcu i Blizancima sloboda zauzima vrlo visoko mesto na listi prioriteta. Strelcu je važno da ima slobodu u odlučivanju, voli da ima utisak da je sve što čini njegov izbor i da je slobodan da radi šta hoće. Blizanac, pak, žudi za slobodom u emocijama, želi da zadrži mogućnost da slobodno voli, zabavlja se i bira sa kim će provoditi vreme. Njihove želje za slobodom ne kose se ni na koji način, ne ugrožavaju jedno drugo, i sve je najbolje što može biti. Jedino na šta bi trebali pripaziti jeste da im veza ne bude previše labava, da se postepeno ne ohlade i onda se rastanu jer ih vetar oduva na različite strane.

Blizanac i Strelac u vezi

Avantura vs kućno ognjište

I Blizanci i Strelac obožavaju akciju i avanturu. Nemaju mira i ne žele da se skrase i grade dom bar u prvih nekoliko decenija života. Vole da su stalno negde napolju, da idu svuda i rade svašta, samo da im nikada ne bude dosadno. Oboje se plaše dosade kao đavo krsta. Ali, to sa sobom nosi i određene opasnosti. Kako se međusobno podržavaju u slobodi i zabavi, ne mogu da procene koliko je dosta i skloni su da zagrizu više nego što mogu da iznesu. Na kraju padaju od iscrpljenosti. Takođe, kako niko od njih ne želi preterano dase skrasi, može se dogoditi da propuste da izgrade dom i kućno ognjište, pa na kraju nemaju gde da se vrate. Preti im opasnost da ne zasnuju porodicu, kao i to da žive u potpunom haosu – administrativnom, ali i finansijskom. Tako da sreći ovog zabavnog para preti opasnost od ozbiljnih problema koje su izazvali nepromišljenošću. Ukratko, trebalo bi da nauče da budu promišljeniji po pitanju finansija, ali i po pitanju negovanja svog odnosa ka

ko se ne bi samo ohladili i udaljili međusobno. Trebalo bi malo ozbiljnije da shvate svoju vezu i život generalno.

Važno je i daa ne prestanu vremenom da pokazuju ljubav jedno drugom. Kako su oboje jaki na rečima, najlakše je da rečima izražavaju ljubav. Ukratko, bitno je da bar s vremena na vreme ozbiljno shvate svoju vezu.

Idealizam

Strelac je možda jedan od najoptimističnijih znakova zodijaka. Dobrodušno naivan, u svemu vidi dobro. Blizanci su takođe prilično skloni idealizmu. Zato je njihova veza od početka ispunjena pozitivnošću i vedrinom, koja se dugo zadržava u odnosu. Zajedno blistaju od energije i entuzijazma. Samo je važno da vode računa da gledajući svet kroz ružičaste naočare ne previde realne probleme, posebno da ne bi bili šokirani kada nije sve savršeno. Njihova veza svakako je puna tolerancije i obostranog razumevanja. Oboje znaju da mogu o svemu da razgovaraju i sve reše zajedno.

Istina

u ovoj vezi iskrenost je važno negovati. Strelac jako drži do časti i nikad ne laže, pa to očekuje i od drugih. Sa Blizancem to baš nije slučaj, jer voli dase igra rečima, pa makar i po cenu istine. Strelac to ne podnosi, pa na ovo treba pripaziti.

Blizanac i Strelac u seksu

Kako se slažu u svim sferama života i dele zajedničke stavove i mišljenja, Blizanac i Strelac će se i u krevetu odlično složiti. Nisu preterano zahtevni i prosto, kad se strasti probude, oni se prepuste uživanju. Oboje su avanturističkog duha i vole da eksperimentišu, pa se ovo ogleda i u uzbudljivom i raznovrsnom seksualnom životu. Nikada im neće biti dosadno, i imaće kvlaitetnu vezu ispunjenu intimnošću.

Muškarac Blizanac i žena Strelac

Kombinacija između muškarca u znaku Blizanca i žene Strelca prožeta je jakom energijom. On je šarmantan, duhovit, vrlo energičan i aktivan. Privlače ga žene koje mu mogu ponuditi intelektualnu stimulaciju i ispuniti visoka očekivanja na svim poljima. Žena Strelac je takođe aktivna i energična. Oni imaju različita mišljenja i stavove po mnogim pitanjima, i to će im u početku biti privlačno, ali kasnije može postati izvor napetosti i sukoba. Tvrdoglavost i različiti fokusi takođe mogu predstavljati izazov ovom paru.

Žena Blizanac i muškarac Strelac

Iako žena rođena u znaku Blizanaca i muškarac u znaku Strelca magnetski privlače jedno drugo, njihova veza biće pre svega zasnovana na prijateljstvu. Puni su optimizma i vedrine, ali može doći do međusobnog nerazumevanja. Žena Strelac neće biti spremna na razne ustupke i razlike u ovom odnosu, dok je on sklon ljubomori i dominaciji. Često može doći do međusobne ljutnje i kriticizma, što može uništiti partnerstvo. Jedina, ali ne mala prednost ovog para u odnosu na druge astrološke parove jeste odlična komunikacija, koji im može pomoći da izgrade dobar odnos uprkos svemu.

Kako su Blizanci i Strelac suprotni znaci zodijaka, njihov odnos karakteriše periodično smenjivanje sjajnih i loših faza. Ovaj par obiluje jakom energijom, pa će svakako imati intezivan odnos, bilo u dobrom ili u lošem smislu.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs