Kako se slažu Blizanci i Ribe

Blizanci
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Blizanci predstavljaju dvostruki znak, dve ličnosti u jednoj, pa nikad ne možete zasigurno znati sa kojom ćete se stranom njihove ličnosti suočiti. Blizanci su često komunikativni, društveni i veseli s jedne, a ozbiljni i zamišljeni s druge strane. Takođe, mogu biti nestalni i prevrtljivi. Kako se planeta koja ovim znakom dominira, Merkur, brzo kreće, tako i pažnja i posvećenost Blizanaca nije dugog veka.
Ribe
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03
Ribe su vrlo osetljiva bića, puna empatije, sanjari koji cene harmoniju, u svima vide dobro, ali i uživaju u toplini porodičnog kamina. Šta ih još odlikuje?

Blizanci i Ribe - Ljubavni horoskop

Dok su Blizanci otvoreni, nestalni i skloni brojnim, površnim vezama, osetljive i emotivne Ribe čeznu za jednom, dubokom i istinskom ljubavlju. Kako ovo dvoje mogu da funkcionišu zajedno?

Kako se slažu Blizanci i Ribe?

Veoma empatične, Ribe mogu da osete tuđa osećanja i raspoloženja i razumeju dosta toga bez reči. Blizanci se osećaju kao u snu, Ribe su u stanju da mu pogode misli i učine ono što želi i pre nego što kaže. Ali ovo stvara i brojne probleme. Blizanci imaju širok spektar tema za diskusije i ostaju na intelektualnom nivou. Ribe, pak, u diskusiju unose mnogo više osećanja. Kao rezultat toga, ovo dvoje često imaju problema da shvate jedno drugo. Pored toga, Blizanci su slobodoumni i najbolje se osećaju u otvorenoj vezi i okruženi brojnim prijateljima. Osetljiva Riba pati zbog toga. Lako ranjive, Ribe mogu biti veoma povređene rečima koje Blizanac olako koristi bez razišljanja.

Blizanci i Ribe u vezi

Misterija

Ribe su prilično misteriozan znak i većina ljudi nikada nije sigurna šta tačno misle i rade. Ovo potiče otuda što su Ribe sklone mašti i sanjarenju i više žive u izmišljenom nego u stvarnom svetu. Ribe su ponekad zbunjene i drugima njihovo ponašanje izgleda nelogično. Vrlo lako se naljute, uvrede ili rasplaču. Blizanci tada ne razumeju gde su pogrešili, a Ribe ne žele da objasne. Događa se da se povuku i ne razgovaraju jedno sa drugim, itada je zaista teško ispraviti grešku i rešiti problem. Ako tišina predugo traje, to će izludeti Blizance, i on će pokušati da potraži zabavu na nekom drugom mestu. Riba to doživljava kao izdaju i još je više povređena.

Dok je Riba navikla da sve shvata lično, kao i da mnogo toga prećuti, Blizanci su suprotnost tome, oni pričaju i više nego što misle, direktno i otvoreno i nervira ih kada neko ne komunicira tako. Moraće da prihvate da je Riba jednostavno povučenija i tajanstvena.

Fleksibilnost

Ako nešto može učiniti da Blizanci i Ribe opstanu u partnerstvu, to je činjenica da su oba znaka fleksibilna i prilagodljiva. Brzo donose odluke, ali ih brzo i menjaju. Ne pokušavaju da ograniče jedno drugo. Čak i osetljive Ribe, koje čeznu za ljubavlju, to će pokušati samo ako su zaista očajne. Blizanci treba da nauče da pokažu osećanja prema Ribi i sloboda će im biti zagarantovana.

Problem ovom paru može predstavljati nedostatak praktičnosti u svakodnevnom životu. Moraće da porade na svojim veštinama kada su upitanju obični, svakodnevni zadaci oko domaćinstva, porodice i finansija.

Učenje

I Blizanci i Ribe mogu jedno od drugog da uče. Blizanci umeju da žive u sadašnjosti i rado će tome naučiti i Ribe. Ribe se dive logičnom razmišljanju Blizanaca, njegovim idejama i izumima. S druge strane, Ribe su znak koji može druge naučiti empatiji. Blizanci su opčinjeni unutrašnjim svetom i maštom Riba.

Blizanci i Ribe u seksu

Seksualna privlačnost je u ovoj astrološkoj kombinaciji vrlo izražena na početku veze, alli vremenom može da izbeldi zbog velikih razlika u načinu na koji Blizanci i Ribe doživljavaju ljubav i intimnost. Blizanac može imati ideje koje Ribi nisu nimalo jasne niti privlačne. ribe u odnosu žele bliskost , povezanost, emocije i romantiku, za razliku od blizanca, koji može delovati površno u odnosu na Ribu. Kako bi im intimni život bio kvalitetan, moraće jedno drugom izaći u susret. ribe moraju biti spremne da malo više eksperimentišu sa svojm partnerom Blizancem, dok Blizanac treba danauči dap okaže emocije i pruži Ribi potrebnu nežnost i sigurnost.

Muškarac Blizanac i žena Riba

Ljubavna veza između muškarca blizanca i žene Ribe puna je izazova i može joj nedostajati emotivne povezanosti i podrške. Muškarac u znaku Blizanca je elokventan, mentalno brz, inteligentan i praktičan. Žena Riba ima emotivniji pristup svemu, nežna je i kreativna. Veoma je renjiva i osetljiva, za šta površni Blizanac ponekad nema dovoljno razumevanja i strpljenja. Da bi izgradili i očuvali stabilnu zajednicu, trebaće dosta truda sa obe strane, ali može se dogoditi da ovo dvoje nemaju dovoljno volje i strpljenja za to zbog potpuno drugačijih pogleda na svet. Komunikacija takođe nije jača strana ovog astrološkog para.

Žena Blizanac i muškarac Riba

U vezi u kojoj je žena rođena u znaku Blizanca a muškarac u znaku Ribe, česta je emocionalna nesigurnost frustracije i neslaganje oko ciljeva. Muškarac Riba traži razumevanje, podršku i toplinu, dok je žena Blizanac sklonija da od ove veze odustane ako ne dobija ono što joj je potrebno od odnosa. Među njima neslaganja lako isplivaju na površinu, a reakcije su veoma burne. Muškarac Riba pokušaće da dominira u odnosu, što je neprihvatljivo ženi Blizancu, koja teži ravnopravnosti u vezi. Veza između muškarca Ribe i žene blizanca jedna je od najsloženijih u svim aspektima.

Ako ovo dvoje nauče dobro da komuniciraju, umesto da prećutkuju šta ih muči, i ulože dosta truda s obe strane, moći će da uživaju u relativno skladnom odnosu.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs