Kako se slažu Blizanci i Škorpija

Blizanci
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Blizanci predstavljaju dvostruki znak, dve ličnosti u jednoj, pa nikad ne možete zasigurno znati sa kojom ćete se stranom njihove ličnosti suočiti. Blizanci su često komunikativni, društveni i veseli s jedne, a ozbiljni i zamišljeni s druge strane. Takođe, mogu biti nestalni i prevrtljivi. Kako se planeta koja ovim znakom dominira, Merkur, brzo kreće, tako i pažnja i posvećenost Blizanaca nije dugog veka.
Škorpija
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Kao i njegova vodena sabraća, Rak i Ribe, Škorpija je prepuna emocija i misterije. Poznata kao zagonetna i nedokučiva, odlučna i predana, ali osvetoljubiva i posesivna, Škorpija je jedan od zanimljivijih znakova zodijaka, ali ponekad i napornih za razumevanje i suživot. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Škorpije?

Blizanci i Škorpija - Ljubavni horoskop

Osobe rođene u znaku Blizanaca i one rođene u znaku Škorpije prilično su različite prirode. Ono što im je zajedničko jeste otpor dosadi. Oba znaka vole akciju i mogu imati slične hobije i interesovanja. Kako se slažu ova dva znaka i na šta bi trebalo da obrate pažnju u vezi?

Kako se slažu Blizanci i Škorpija?

Dubina

Glavna razlika između njih i ujedno čest kamen spoticanja u vezi Blizanca i Škorpije jeste dubina. Dok je Škorpija znak kome je potrebno da ima jake veze, jake emocije, da ih istraži, da o njima razgovara, sve proživljava intenzivno i ima nemerljivu dubinu duše, Blizanac klizi samo po površini, i bitno mu je samo da ima slobodu i društvo. To škorpiju nervira, nije joj dovoljno i ona se oseća izdano. Škorpija ima tendenciju da nepravde i bol zadrži za sebe, prećuti i pažljivo čuva. A onda, kad uđe u raspravu, iskoristiće ih da se osveti u pravom trenutku.

Blizina

Škorpiji je potrebno da partner bude kraj njega. Izuzetno erotičan, ovaj znak voli dodir i maženje. Ali, voli i kontrolu nad drugima. Škorpija može biti krajnje manipulativna i ne plaši se da koristi emocionalnu manipulaciju kako bi nekoga zadržala. Blizanac, s drugestren, najviše ceni svoju slobodu i ne želi da mu je neko uskraćuje. Njemu treba dovoljno prostora za aktivnosti i prijatelje i mrzi kada neko pokuša da ga ograničava. Kako premostiti ovoliki jaz?

Rešenje je, kao i uvek, kompromis. Škorpija treba da nauči da prisilno zadržavanje Blizanca ima upravo suprotan efekat od onog koji ona želi i Blizanac će pokušati sve dok na kraju ne ode u potpunosti. Blizanac treba da razume koliko je Škorpija osetljiva, i da se potrudi da joj pruži dovoljno ljubavi i pažnje i pokaže odanost. Ali, ovde Blizanac takođe treba da zna da razgovor nije dovoljan. Za razliku od Blizanca koji se rečima lako igra, Škorpiji one nisu dovoljne. Potrebni su joj jasni dokazi. Posebnu pažnju blizanac bi trebao obratiti na vernost. Škorpija je alergična na neverstvo i podnosi ga izuzetno loše. To bi predstavljalo kraj veze i početak pakla za Blizance.

Razgovori

Škorpija voliduboke i smislene razgovore. Ne voli površnost i pošto ne obožava da razgovara, ako već to čini, razgovor mora da bude vredan toga.Blizanci, s druge strane, vole puno da pričaju i uživaju u tome, ali najčešće ostaju na površini i skaču s teme na temu. Dok Škorpija voli da razgovara o emocijama, Blizanac preferira intelektualne razgovore, dok ga priča o osećanjima plaši. Zato se lako može dogoditi da Blizanac uporno priča svoju priču, dok Škorpija sam ćuti i ne sluša ga zapravo. Na kraju to dvoje nemaju više o čemu da razgovaraju.

Pritisak

Nestalni slobodnjak Blizanac prkosi obavezama i jasno postavljenim pravilima. Ne želi da daje obećanja niti da se obavezuje na vezu. Škorpiji to nije dovoljno, njoj je potrebno da se oseća sigurno. Sklona dubini, Škorpija voli kada se u vezi oseća sigurno, i kada je sve čvrsto i jasno definisano. Rešenje za ovu razliku nalazi se u strategiji za koju je Škorpija majstor. Prikazaće Blizancu blagodeti takve veze i dati obećanjau tako sjajnim i prijatnim bojama da će Blizanac pristati na sve. Ali, bitno je da to učini svojom voljom, jer Blizanci ne podnose osećaj da su u nešto na silu gurnuti. Srećom, Škorpija je majstor manipulacije, pa će Blizanac imati osećaj da je sve uradio po svome i da mu sloboda ni na koji način nije ugrožena.

Blizanac i Škorpija u seksu

Slaganje između Blizanaca i Škorpije ni u krevetu nije na zavidnom nivou. Različiti u svemu, ovo dvoje se razlikuju i u potrebama kada je intimni život u pitanju. Škorpiji je potrebna romantika, jaka strast i veoma intenzivan seksualni život. Površni Blizanac, kome je bliskost potrebna u daleko manjoj meri, to teško može ispratiti. Kada je u ovoj vezi muškarac Škorpija, a njegova izabranica Blizanac, ona ne može ispuniti njegova očekivaanja i zadovoljiti seksualne apetite. Odatle brojni sukobi i nesporazumi. Rešenje se mora tražiti u kompromisu. Ako je, pak, on Blizanac a ona Škorpija, muškarac će morati da nauči da svojoj izabranici pokloni više pažnje i svog prisustva, ukoliko želi da izbegne njenu veliku ljubomoru. U ovoj ljubavnoj kombinaciji biće potrebno mnogo truda s obe strane kkao bi im veza bila kvalitetna i trajna.

Muškarac Blizanac i žena Škorpija

Muškarac rođen u znaku Blizanaca po svemu je suprotan svojoj partnerki Škorpiji. On poseduje veliku energiju, ali su mu želje i ciljevi suprotni od njenih. Površan, on teži spontanom odnosu, bez dubljeg emocionalnog vezivanja. Njoj je potrebna jaka emocionalna dubina i povezanost. Zato je njihova veza puna emocionalne nesigurnosti. Ovo dvoje nemaju puno međusobnog razumevanja, niti mentalnog sklada, niti jake strasti. On je površan, nestalan i voli da sve razvija polako, dok je ona intenzivna u svemu, obožava dubine i istrajnost. Njihov odnos može biti pun ljutnje i frustracije. Jedino ako se oboje veoma potrude da sve drže pod kontrolom, njihova veza možda može i potrajati.

Žena Blizanac i muškarac Škorpija

U kombinaciji između žene u znaku Blizanca i muškarca Škorpije postoji slaganje u sferi intimnosti. Privlačnost među njima je izražena i jaka. Žena Blizanac je šarmantna i uživa u slobodi, dok je muškarac Škorpija mističan i nudi osećaj sigurnosti i stabilnosti. Njihova veza biće zasnovana pre svega na privlačnosti. Međutim, razlike među njima su prevelike. On neće moći da se nosi sa njenom težnjom ka flertu i nestalnosti. Uz mnogo truda, mogu unaprediti svoj odnos, ali on nikad neće biti skladan. Najbolje za ovo dvoje jesu kratki i povremeni susreti, a ne stalna i dugoročna veza.

U ovoj vezi, koja može biti prilično divlja i haotična, Blizanci imaju jedinstvenu priliku da se uče volji i doslednosti. Škorpija je znak koji Blizanca može naučiti da ispunjava svoje dužnosti i završava započeto pre nego što odleprša dalje.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs