Kako se slažu Blizanci i Vodolija

Blizanci
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Blizanci predstavljaju dvostruki znak, dve ličnosti u jednoj, pa nikad ne možete zasigurno znati sa kojom ćete se stranom njihove ličnosti suočiti. Blizanci su često komunikativni, društveni i veseli s jedne, a ozbiljni i zamišljeni s druge strane. Takođe, mogu biti nestalni i prevrtljivi. Kako se planeta koja ovim znakom dominira, Merkur, brzo kreće, tako i pažnja i posvećenost Blizanaca nije dugog veka.
Vodolija
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Za Vodoliju se ne može čak ni reći da ide protiv struje – ona ide sasvim van struje, ne mareći za konvencije i stereotipe. Ukratko, Vodolija je originalna, progresivna i svoja. Šta još karakteriše ovaj znak zodijaka?

Blizanci i Vodolija - Ljubavni horoskop

Oboje vazdušni znaci, Blizanci i Vodolija se odlično razumeju. Zajednička im je ljubav prema intelektualnim diskusijama na sve teme. Šta ih još spaja, a na koje izazove može naići ova astrološka kombinacija?

Kako se slažu Blizanci i Vodolija?

Razgovor

I Blizanci i Vodolija veoma su komunikativni i oboje uživaju u diskusijama na sve moguće teme. Oboje su vođeni svojim intelektom, veoma cene inteligenciju, obrazovanje, učenje i otkrivanje novih horizonata. Imaju brojna interesovanja i nikada im neće ponetstai tema za razgovor, uvek ima toliko toga da se otkrije i istraži. Zato se ovo dvoje sjajno slažu i njihova veza izgleda kao jedna beskrajna, nedovršena diskusija. Ali, pored toga, njihovi pogledi na svet se malo i razlikuju. Blizanci imaju širinu, ali se nikad ne spuštaju dublje od površine teme koju obrađuju. Vodolija, nasuprot tome, voli da se spušta u dubine ljudske duše i da secira detalje. Zato Blizance može smatrati površnim i detinjastim. S druge strane, impresionirana je njegovim logičnim razmišljanjem.

Blizanci i Vodolija u vezi

Otvorenost

Oba ova znaka su vrlo otvorena i druželjubiva. Vole i cene slobodu i ne dopuštaju nikome da ih ograničava. Takođe, otvoreni su za nove i nekonvencionalne stvari, i nisu opterećeni nikakvim predrasudama. Nisu posesivni niti ljubomorni, ne teže tome da poseduju stvari ili druge ljude. Rezultat toga je da je njihova veza često nekonvencionalna i otvorena, toliko da mogu tolerisati međusobna neverstva i odnos im se zasniva samo na tome da se redovno vraćaju jedno drugom. Zanimljivo je takođe i da u ovoj vezi previše slobode ne preti da doved do međusobnog hlađenja, jer je njihova veza utemeljena na dubokim osećanjima i uzajamnom poštovanju.

Društvenost

I Blizanci i Vodolija izrazito su druželjubivi, ali svako na svoj način. Vodolija je okrenuta pomaganju drugima, i kada joj traže i kada ne traže pomoć. Blizanci, s druge strane, samo vole da upoznaju najrazličitije ljude. Ne razumeju sasvim Vodolijinu potrebu da spasi svet, ali je u tome ne sprečavaju, jer i sami ne podnose da im sloboda bude ograničavana. Oboje su srećni u društvu, vole da izlaze zajedno i imaju puno prijatelja.

Organizacija

Sve zvuči suviše dobro da bi bilo istinito? Ovo dvoje se savršeno uklapaju – i za prijateljstvo, i kao par u slobodnoj vezi, i u krevetu, i u beskrajnoj diskusiji. Potpuno su nezavisni jedno od drugog, a opet se jedno drugom rado vraćaju. Ali, ako ovo dvoje požele da zasnuju porodicu, stvari postaju malo složenije. Oboje neizmerno cene svoju slobodu i ne razmišljaju preterano o praktičnim stvarima. Niko se ne trudi da brine o kući i porodici, administraciji, finansijama, zajedničkim planovima. Ako zaista žele da ostanu zajedno, prvo bi trebali da nauče da se uravnoteže, smire, i razmišljaju o praktičnim pitanjima.

Blizanci i Vodolija u seksu

Kako se Blizanac i Vodolija u svemu slažu, seksualni život neće biti izuzetak. Njihov intimni život biće izuzetno kvalitetan. Oboje vole istraživanje i eksperimentisanje i puni su novih ideja. Jaka strast među njima se teško gasi. Bilo da je muškarac Blizanac, a žena Vodolija, ili da je ona rođena u znaku Blizanca, a njen izabranik u znaku Vodolije, svakako će neizmerno uživazi u kvalitetnom i uzbudljivom seksualnom životu.

Muškarac Blizanac i žena Vodolija

Za muškarca Blizanca i ženu Vodoliju može se reći dasu srodne duše. Njihova veza je puna razumevanja, zasnovana na poštovanju i prijateljstvu, ali i magnetskoj privlačnosti. Oni se uzajamno inspirišu i njihovo partnerstvo je kvalitetno i dugotrajno. Iako, kao i u svakom odnosu, može doći do povremenih neslaganja. ovo je vrlo stabilan odnos. Oboje su radoznali i nemirni, vole zabavu i druženje. Ova dva vazdušna znaka se savršeno razumeju, i žive u mentalnoj i seksualnoj harmoniji.

Žena Blizanac i muškarac Vodolija

U astrološkoj kombinaciji u kojoj je žena rođena u znaku Blizanca, a muškarac u znaku Vodolije takođe vlada sklad i harmonija. Ona je maštovita i spontana, dok je on nekonvencionalan i kreativan. Oboje otvoreni i društveni, ovo dvoje se savršeno dopunjavaju. Njihov odnos je otvoren i oslobođen pritiska, i savršeno funkcionišu zajedno. Trebalo bi da izbegavaju nepotrebne konflikte kako ne bi kvarili harmoniju koja inače među njima vlada.

Ovo dvoje će se gotovo savršeno uklopiti. Imaju ista interesovanja, uživaju u sličnim stvarima, ne pokušavaju da jedno drugo kontrolišu ili ograniče. Njihov odnos zasnovan je na poštovanju. Ako, pored toga, nauče da se dobro snalaze u praktičnim stvarima i dele odgovornost, njihova veza biće apsolutno idealna.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs