Kako se slažu Blizanci i Blizanci

Blizanci
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Blizanci predstavljaju dvostruki znak, dve ličnosti u jednoj, pa nikad ne možete zasigurno znati sa kojom ćete se stranom njihove ličnosti suočiti. Blizanci su često komunikativni, društveni i veseli s jedne, a ozbiljni i zamišljeni s druge strane. Takođe, mogu biti nestalni i prevrtljivi. Kako se planeta koja ovim znakom dominira, Merkur, brzo kreće, tako i pažnja i posvećenost Blizanaca nije dugog veka.
Blizanci
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Blizanci predstavljaju dvostruki znak, dve ličnosti u jednoj, pa nikad ne možete zasigurno znati sa kojom ćete se stranom njihove ličnosti suočiti. Blizanci su često komunikativni, društveni i veseli s jedne, a ozbiljni i zamišljeni s druge strane. Takođe, mogu biti nestalni i prevrtljivi. Kako se planeta koja ovim znakom dominira, Merkur, brzo kreće, tako i pažnja i posvećenost Blizanaca nije dugog veka.

Blizanci i Blizanci - Ljubavni horoskop

Blizancu nikada neće biti dosadno u društvu drugog Blizanca. To je zapravo kao spoj četvoro ljudi, od kojih nikad ne znate ko će kada nastupiti. Ovo je nestalna i nestabilna kombinacija, ali se Blizanci odlično razumeju međusobno i uvek imaju o čemu da pričaju. Iako nisu idealan spoj za vezu, uz malo truda mogu uspeti kao par, a kao prijatelji ili poslovni partneri odličan su spoj.

Kako se slažu Blizanac i Blizanac?

Blizanci su veseli i otvoreni i dobro će se međusobno razumet, što je njima ujedno i najvažnije. Oboje imaju puno interesovanja, uvek su raspoloženi za akciju, putovanja, otkrivanje i učenje nečeg novog, kao i nova poznanstva. Nikad im ne manjka tema za razgovor, što im je i omiljena zajednička zabava.

Blizanac i Blizanac u vezi

Veza dvoje Blizanaca obično nije dugog veka, osim ako se sretnu u kasnijim godinama. Za Blizance je važno da pređu određeni put i sakupe iskustva pre nego što se upuste u dugoročnu vezu. Nestalni su i vole uzbuđenje koje pruža novina, pa zato lako prekidaju veze i stupaju u nove. Blizanac i Blizanac ljubavna komobinacija ima potencijala da bude veoma zabavna i strasna, ali pod uslovom da oba partnera već imaju iskustva u ljubavi pre toga.

Intelektualno razumevanje, pre svega

Blizanac i Blizanac u ljubavi moraju se pre svega razumeti i povezati na intelektualnom nivou. Blizancima je kod partnera najvažnije da se dobro razumeju, a onda i svi drugi aspekti veze mogu da funkcionišu. Blizanci nisu skloni jakim emocijama, zapravo oni se povezuju na intelektualnoj ravni i to je za njih ljubav.

Razgovor

Dvoje Blizanaca uvek će imati o čemu da pričaju i to može trajati zauvek. Blizanac je poznat po svojoj komunikativnosti, rečitosti i uživanju u razgovoru, makar i površnom ćaskanju. Zato će svako iskustvo verbalizovati do najsitniijih detalja. Blizanci se na ovaj način međusobno povezuju.

Problem može nastati ako dođe do čestih verbalnih sukoba koji se pretvaraju u takmičenje ko će koga nadgovoriti i pobediti u raspravi. Za uspeh veze potrebno je da partneri Blizanci nauče da paze na svoje reči i vode računa da ne povrede jedno drugo. Takođe, trebalo bi da im zajednički mir i sreća postanu važniji od pobede u raspravi.

Društvenost i interesovanja

Blizanci su veoma druželjubivi, i vole svuda da idu zajedno. Kod njih nema ničeg skrivenog, čitav život i veza odvija se javno. Oboje imaju puno prijatelja, po prirodi su zabavljači, i vole pažnju, pa je ovaj par često omiljen u društvu.

I muškarac Bizanac i žena Blizanac imaju mnogo interesovanja i vole da vreme ispune raznim aktivnostima. Važno je da u njih uvrste i vreme sa partnerom kako ne bi zanemarili svoj odnos. Odnos mora da se gaji i neguje, inače će se ugasiti.

Bez ljubomore

Blizanci nisu skloni ljubomori, ali jesu flertu, neobaveznim avanturama i tajnim prevarama. Kako dobro razumeju jedno drugo, i znaju koliko su i sami nestalni, neće pridavati značaja neobaveznom flertu. Ali sklonost prevarama može dovesti do ozbiljnih sukoba u vezi. Zato je ovde, više nego igde, bitno odrediti jasne granice, koje će oboje poštovati.

Blizanci ne vole svađu, uvek će se radije okrenuti humoru i zabavnijim stvarima.

Emocije

Kako bi veza dvoje Blizanaca uspela, oba partnera treba da porade na pokazivanju emocija i potrude se da se dublje povežu. Intelektualno razumevanje je odlično, lai ne može da nadomesti emocije i seksualnu privlačnost. Ako se zadrže samo na toj ravni, neće se dugo zadržati zajedno, već će im nešto novo i zabavnije odvući pažnju čim prvobitna privlačnost počne da bledi.

Zajednički ciljevi i planovi su takođe bitni za dugoročni opstanak ove veze. Bez toga, žena blizanac i muškarac Blizanac biće zajedno samo dok početno interesovanje ne izbledi, a onda će im se fokus razići na različite strane. Ako dvoje Blizanaca žele da izgrade dugoročnu vezu, brak i porodicu, potrebno je da porade na stabilnosti veze pre toga.

Blizanac i Blizanac u seksu

Može biti pomalo smešno zamisliti dvoje Blizanaca u krevetu – to je kao četvoro ljudi koji pričaju unedogled o silnim informacijama koje su prikupili o intimnosti.

Zapravo, ova zanimljiva kombinacija ima potencijal da bude dobar spoj u krevetu. Blizancima je najvažnije da se intelektualno potpuno slažu, a onda će i sve ostalo ići kako treba. Dobro se razumeju i mogu lako da zadovolje jedno drugo u seksu. Vole da isprobavaju nove stvari, jasno će reći jedno drugom šta žele, i razgovarati o svemu. To je način na koji se Blizanci povezuju, intelektualno, pre svega, a ne emocionalno ili seksualno. Za oba partnera u ovoj kombinaciji važno je da stalno traže načine da vezu održe živom i uzbudljivom kako ne bi zapala u kolotečinu, koju ni jedno od njih ne podnosi.

Oboje puni moćne životne energije, muškarac Blizanac i žena Blizanac mogu biti sjajan tandem i ogromna međusobna podrška. Njihova veza jeste krhka i puna prepreka i izazova, ali ako ih savladaju, veza žene Blizanca i muškarca Blizanca ima potencijal da bude prijatna i zabavna, pa čak i stabilna i dugoročna.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs