Kako se slažu Blizanci i Vaga

Blizanci
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Blizanci predstavljaju dvostruki znak, dve ličnosti u jednoj, pa nikad ne možete zasigurno znati sa kojom ćete se stranom njihove ličnosti suočiti. Blizanci su često komunikativni, društveni i veseli s jedne, a ozbiljni i zamišljeni s druge strane. Takođe, mogu biti nestalni i prevrtljivi. Kako se planeta koja ovim znakom dominira, Merkur, brzo kreće, tako i pažnja i posvećenost Blizanaca nije dugog veka.
Vaga
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Ovim vazdušnim znakom vlada Venera, planeta ljubavi. Vage je zaista teško ne voleti – rođeni su mirotvorci i diplomate, društveni i otvoreni, sa smislom i ljubavlju za lepo. Izuzetno im je važan mir i da se dopadnu drugima. Koje još karakteristike imaju osobe rođene u znaku Vage?

Blizanci i Vaga - Ljubavni horoskop

Astrološka kombinacija između osoba rođenih u znaku Blizanca i Vage zanimljiv je spoj dva vazdušna znaka – dva nezavisna, kreativna i originalna bića. Mogu li oni, i kako, funkcionisati zajedno?

Kako se slažu Blizanci i Vaga?

Sloboda

I Blizanci i Vaga neizmerno cene slobodu. Potrebna im je nezavisnost i sloboda da se udružuju kad i sa kim žele. Srećom, oboje su slobodoumnim pa im ne smeta što i druga strana stalno leti i ne pokušavaju da ograniče jedno drugo. Ali, potreban je oprez, jer je ovo jedna od opasnosti za ovaj odnos – od sve te slobode, želje za izlascima, druženjem i zabavom, ovaj odnos može postati nestabilan. I jedno i drugo su uvek skloni flertu, a bezazleni flert lako može prerasti u nešto ozbiljnije. Vagi je potrebna emocionalna podrška, stabilnost i posvećenost, dok se Blizanac u tome slabije snalazi.

Blizanci i Vaga u vezi

Rečitost

Blizanci većinu problema mogu da reše proverenim receptom – svojom rečitošću. Vagi se to dopada i ona voli da joj Blizanac govori, da je uverava u svoju ljubav, posebno ako koristi lepe reči. Vaga je romantičan znak i potrebno joj je da se oseća voljeno i prihvaćeno. Ako nešto pođe po zlu, reči sve mogu srediti. Vaga će čak i u zadnjem času odustati od svojih namera i vratiti se Blizancu, samo ako je uveri dovoljno lepim rečima u svoju ljubav.

Sukobi

I Blizanci i Vaga nisu naročito dobri kada je rešavanje sukoba u pitanju. Blizanac ima tendenciju da sve probleme gura pod tepih, dok će Vaga iz silne želje za harmonijom i mirom učiniti to isto. Ukratko, izbegavaju sukobe umesto da ih rešavaju, i to vremenom pravi nagomilani nered. Potisnuti problemi u jednom trenutku isplivaju na površinu i tada se događa eksplozivni sukob u nesrazmernom naletu besa. Neretko se dogodi da se tako Blizanci i Vaga raziđu i više nikad ne progovore jedno sa drugim. Kako to sprečiti?

Jedino razgovorom. Blizanci i Vaga bi trebalo da nauče da razgovaraju, da redovno komuniciraju, pitaju i kažu ako im nešto smeta. Bitno je da ne prećutkuju šta im smeta, već da rasprave i naizgled sitne nesuglasice, kako se ne bi gomilale i pravile veće probleme. Najbolje bi bilo da uvedu jednostavno pravilo – ako nekome nešto smeta, neka odmah kaže, kako bi se rešilo. Ako odluči da prećuti, to je onda njegov problem i nema prava kasnije da okrivi drugu stranu. Razgovorom sve mogu zajedno rešiti. Ako, pak, dođe do eksplozivne reakcije, preporuka je da se udalje jedno od drugog dok se strasti ne smire, a onda se vrate mirne glave kad budu spremni za razgovor.

Intelektualnost

I Blizanci i Vage su veoma intelektualni, uživaju u mašti i intelektualnim raspravama. Nikada im neće biti dosadno zajedno, i imaju brojna zajednička interesovanja. Kako im je i smisao za humor sličan, lepo će se razumeti. Oboje vole da otkrivaju nove stvari. Ovo se odnosi kako na razgovor i teme za diskusiju, tako i na erotiku i intimni život. Ovaj par otvorenog je uma i kada je u pitanju razgovor i kada se radi o intimnosti.

Podela zadataka

Oboje vazdušni znaci, i Blizanci i Vage su pomalo haotični. Stoga, kako bi izbegli nepotrenu zabunu i sukobe, trebalo bi da nauče kako da se nose sa praktičnim stvarima. Očigledan primer toga jeste briga o domaćinstvu. Najbolji recept ovde jeste jasna podela odgovornosti. Na ovaj način, izbeći će bespotrebne sukobe i suspeti da dom održavaju u relativnom redu. Takođe treba da pripaze na to kako upravljaju finansijama. I Blizanci i Vage skloni su rasipništvu i često nemaju nikakav kućni budžet i evidenciju troškova, pa mogu zapasti u finansijske probleme.

Blizanci i Vaga u seksu

Seksipilna Vaga privući će lako i zadržati pažnju nemirnog Blizanca. Ali on mora znati da površnost Vagi na prija, kako u rečima, tako i u vođenju ljubavi. Vagi je potrebna posvećenost i neprestana pažnja. Ako Blizanac nauči da se posveti i priređuje romantične trenutke, ovaj par će imati skladan odnos, kako u krevetu, tako i van njega.

Muškarac Blizanac i žena Vaga

Žena u znaku Vage imaće razumevanja za svog nestalnog partnera rođenog u znaku Blizanca i prepoznaće njegovu potrebu za slobodom i dinamičnošću. Ona će njega, s druge strane, učiti staloženosti i strpljenju. Ona ceni njegov optimizam, a on mora poraditi na strpljenju i komunikaciji. Uz trud, ljubav i kompromis, ova kombinacija može stvoriti divnu i stabilnu ljubavnu priču.

Žena Blizanac i muškarac Vaga

Žena Blizanac je zabavna i spontana, dinamična i fleksibilna u komunikaciji. Društven, kreativan i jednostavan muškarac Vaga lepo će se sa njom slagati. Oboje su prilagodljivi u partnerstvu. Problem može biti njeno često predomišljanje, kao i njegova želja da dominira u vezi. Ali ako muškarac Vaga prepozna njenu odanost, ljubav i želju za dugoročnim odnosom, radiće na popravljanju svega što može da utiče na odnos. Vaga je znak partnerstva, a žena blizanac u ovom odnosu treba da dokaže odanost i istrajnost i zasluži poverenje.

Blizanci i Vage dobro se slažu i uvek imaju o čemu da razgovaraju. ako još nauče da dobro komuniciraju rešavaju probleme konstruktivno i na vreme, njihova veza biće pravo uživanje u ravnoteži slobode i toplog zagrljaja.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs