Kako se slažu Blizanci i Jarac

Blizanci
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Blizanci predstavljaju dvostruki znak, dve ličnosti u jednoj, pa nikad ne možete zasigurno znati sa kojom ćete se stranom njihove ličnosti suočiti. Blizanci su često komunikativni, društveni i veseli s jedne, a ozbiljni i zamišljeni s druge strane. Takođe, mogu biti nestalni i prevrtljivi. Kako se planeta koja ovim znakom dominira, Merkur, brzo kreće, tako i pažnja i posvećenost Blizanaca nije dugog veka.
Jarac
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Ako u svom okruženju imate osobu koja deluje mudro, uvek smireno, ne radi ništa bez unapred osmišljenog plana, vrlo je verovatno da je rođena u znaku Jarca. Šta još karakteriše Jarca?

Blizanci i Jarac - Ljubavni horoskop

Nestalan i neozbiljan Blizanac u kombinaciji sa mirnim, mudrim i vernim Jarcem – može li to uopšte da funkcioniše?

Kako se slažu Blizanci i Jarac?

Vazdušni Blizanac i zemljani Jarac su dva veoma različita znaka. Dok je Jarac vrlo oprezan i voli da mu svaki potez bude unapred isplaniran, Blizanac ni o čemu ne razmišlja, ne bavi se posledicama i nema plan. On improvizuje, i vodi se impulsima i trenutnim idejama. Leti kako vetar duva, i lako menja smer. Jarac, nasuprot njemu, teži miru i stabilnosti. Ako nešto ne razume, Jarca će to izludeti, kao i to kada oseća da nema kontrolu nad onim što se odvija. Blizanac će, suprotno tome, najviše uživati kadase izmakne svakoj kontroli i samo uživa u sadašnjem trenutku. Jarac gotovo nikad nije prisutan u saddašnjem trenutku, već ili obitava u prošlosti, ili brine o budućnosti. Jarac uvek ima neke finansijske rezerve za svaki slučaj, dok Blizancu to ne pada na pamet. Koje je rešenje za ovako nespojiv spoj?

Blizanci i Jarac u vezi

Kompromis i komunikacija

Potpuno različiti, Blizanci i Jarac teško će premostiti razlike bez dobre komunikacije. Ni jedan ni drugi nemaju problema sa verbalizacijom i dobri su komunikatori, samo Blizanci treba da paze šta govore. Blizanci su skloni da površno brbljaju i govorom maskiraju šta zaista misle i osećaju. Ali sa Jarcem to neće funkcionisati. On seže u koren problema i izuzetno je praktičan, pa Blizanac mora naučiti da iskreno komunicira i rešava važna pitanja. Njihov put do uspeha vodi kroz mnogo kvalitetnog razgovora i kompromise. I kompromisi ih oboje mogu obogatiti kao ličnosti, pa treba da se potrude da izvuku najviše iz toga.

Šta mogu naučiti u vezi

Kada se dve potpuno različite prirode spoje u bliskom odnosu, to predstavlja jedinstvenu priliku da uče jedno od drugog i time obogate svoju ličnost. Blizanci mogu Jarca naučiti da se malo opusti, dase zabavi, odmori od obaveza i uživa u životu. Jarac inače ima sklonost da zaboravi da život nije samo dugi spisak obaveza i zadataka i naporan rad. Blizanci ga uče da se nasmeje i daju mu malo životnog optimizma koji mu inače nedostaje. A šta Blizanac ovde može da nauči? Jarac će ga naučiti odgovornosti i postizanju duševnog mira. Pored Jarca, Blizanac će uvideti koliko je porodično gnezdo važno. Naučiće da postavlja ciljeve i smisleno preduzima akcije kako bi ih ostvario, kao i da razmišlja prilikom donošenja odluka umesto da brzopleto preduzima rizike.

Izazovi

Koje su najveće pretnje vezi Blizanca i Jarca? Pre svega, to je težnja Jarca da sve kontroliše i želja Blizanaca za slobodom. U početku to izgleda zanimljivo, Jarac ima puno strpljenja i čini se da je beskrajno tolerantan. ali, zapravo, Jarac za to vreme samo traži način na koji će upravljati Blizancem. On ne podnosi zbunjenost i nejasnoću. Kada Blizanac to shvati, bude već kasno, i to ga jako ljuti. Tada će vući poteze koje Jarac ne očekuje i neće mu dozvoliti da dominira i postavlja pravila igre. Oboje treba da nauče da se u vezi radi o međusobnom poštovanju, i da se ponašaju u skladu sa tim.

Blizanci i Jarac u seksu

Ako Blizanac uspe da opusti Jarca, njihovo seksualno slaganje može biti dobro. Jarac je tradicionalan i ne može odmah pružiti Blizancu raznolikost koja mu je potrebna, već mu treba vremena da se opusti toliko. Ako je u vezi on Blizanac a ona Jarac, on će učiniti sve da je opusti. Ako je pak ona blizanac a on Jarac, on će morati mnogo da se potrudi kako bi zadovoljio svoju partnerku.

Muškarac Blizanac i žena Jarac

Nepredvidljivost muškarca Blizanca, njegova hirovitost i promene mišljenja mogu biti glavni izvor problema u vezi sa ženom Jarcem. Ona je vrlo odgovorna, predana i uporna, a u odnosu sa Blizancem moraće da uloži puno energije i truda kako bi izgradila dobar odnos. Oboje imaju potrebu za nezavisnošću i društvenim statusom. Muškarac blizanac moraće da se potrudi da joj pokaže odanost i posvećenost, što je u suprotnosti sanjegovom prirodom. Ukratko, uspeh veze zavisiće od spremnosti na kompromise iod uzajamnog razumevanja.

Žena Blizanac i muškarac Jarac

Kada se u vezi nađu muškarac rođen u znaku Jarca, a žena u znaku Blizanca, njihov odnos, iako pun protivrečnosti, može biti zanimljiv. Mudri Jarac i prilagodljivi Blizanac uz obostrani trud mogu izgraditi kvalitetan odnos. Konflikti u ovoj vezi potiču od toga što ovo dvoje imaju različit tempo. Jarac je temeljan i metodičan, dok je žena Blizanac brza, plaha, promenljiva i lepršava. Ukoliko cene i vole jedno drugo i potrude se da se prilagode, njihov odnos može opstati. U protivnom, biće prepun sukoba.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs