Kako se slažu Škorpija i Vodolija

Škorpija
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Kao i njegova vodena sabraća, Rak i Ribe, Škorpija je prepuna emocija i misterije. Poznata kao zagonetna i nedokučiva, odlučna i predana, ali osvetoljubiva i posesivna, Škorpija je jedan od zanimljivijih znakova zodijaka, ali ponekad i napornih za razumevanje i suživot. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Škorpije?
Vodolija
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Za Vodoliju se ne može čak ni reći da ide protiv struje – ona ide sasvim van struje, ne mareći za konvencije i stereotipe. Ukratko, Vodolija je originalna, progresivna i svoja. Šta još karakteriše ovaj znak zodijaka?

Škorpija i Vodolija - Ljubavni horoskop

Na prvi pogled, ova dva znaka su potpuno nespojiva. Razum s jedne i osećanost s druge strane. Slobodoumna i napredna Vodolija, oličenje napretka i misteriozna Škorpija sa svojim igrama, manipulacijom i posesivnošću. Kako izgleda veza njih dvoje?

Kako se slažu Škorpija i Vodolija

Različite prirode

Dok je Vodolija intelektualno zasnovan znak, Škorpija se potpuno prepušta emocijama. Ona može da funkcioniše pragmatično i racionalno, ali ispod toga uvek se nalazi bujica emocija. Vodolija ne razmišlja previše ni o čemu, deluje brzo i energično. Škorpija je smirenija i sporija, pažljivo razmišlja dok stvara svoje planove. A odluke donosi prema onome što je za nju dobro (a Vodolijino i Škorpijino „dobro“ se razlikuju). Ono što im je zajedničko jeste želja za dubokom povezanošću sa partnerom, koji će ih voleti pod svim okolnostima. A takođe i to što oboje odbijaju da se povuku, prilagode i naprave kompromis. Ali, ako žele da budu zajedno, nešto će morati da učine po tom pitanju.

Škorpija i Vodolija u vezi

Nezavisnost

Za Vodoliju sloboda je izuzetno važna. Njoj je neophodno da se oseća slobodno i poletno.Škorpija to, naravno, ne razume. Ona je posesivna i nastoji da kontroliše partnera. Ali, što više pokušava da veže Vodoliju, to će ona pre i dalje pobeći. Gurnuće je pravo drugome u ruke.

Ljubomora

Vodolija voli ljude, druželjubiva je, ima puno prijatelja i stalno stiče nova poznanstva. Želi da upozna sve i uvek nauči nešto novo.Sve ih voli bez razlike i nastoji da bude fer. Škorpija, s druge strane, čezne da bude jedina voljena, jedinstvena za svog partnera. Zbunjuje je Vodolijina ljubav za sve, ima utisak da Vodolija više voli svoje prijatelje, a za Škorpiju ne da ni pare. Ovo joj smeta i čini je očajnom, pa plete svoje planove za manipulaciju. A zapravo treba shvatiti da je ovakvo funkcionisanje za Vodoliju prirodno i da je njeno vraćanje Škorpiji zapravo dokaz ljubavi. Svaki pokušaj da je veže i zadrži izazvaće da Vodolija ode. A Vodolija treba da shvati koliko je njeno ponašanje sebično, treba da razume potrebe partnera i da mu posveti više vremena i pažnje i pokaže da je poseban u njenom životu.

Svađe

Vodolija je uvek otvorena i jasno iznosi racionalne argumente, koji se sukobljavaju sa Škorpijinim burnim emocijama. Tada Škorpija počinje da igra psihološke igre, što užasava Vodoliju. Zato je bitno da ovo dvoje nauče da dobro komuniciraju međusobno. Kada nauče da otvoreno i konstruktivno razgovaraju, moći će da reše probleme zajedno. Škorpija će prestati da pamti svaku nepravdu kako bi se osvetila, a Vodolija će odustati od sarkazma i uvredljivih opaski.

Ako ovo uspeju da nauče, dobra komunikacija učiniće njihov odnos kvalitetnijim. Škorpija će Vodoliju podržati u vizionarskim idejama i ciljevima, dok će Vodolija naučiti Škorpiju da kontroliše svoje burne emocije.

Škorpija i Vodolija u seksu

Ova kombinacija je dobar spoj za seksualnu avanturu, bez dubljih emocija i povezanosti. I Škorpija i Vodolija biće zadovoljne mgućnošću da eksperimentišu i zajedno isprobavaju razne novine u krevetu. Ukratko, bolje se slažu na polju seksa nego na drugim poljima, što ih čini kompatibilnim spojem za kratkoročnu avanturu.

Muškarac Škorpija i žena Vodolija

Veza između muškarca Škorpije i žene vodolije veoma je složena i zahteva veliku toleranciju s obe strane.Mistični i senzualni muškarac Škorpija vrlo je posesivan i dominanatan, dok je žena Vodolija prefinjena i osetljiva. Ukoliko mu partnerka deluje distancirano, muškarac Škorpija potražiće izazove na drugom mestu. Žena Vodolija emocionalno teško podnosi izazove u vezi sa njima. Ovom paru nedostaje strpljenje, međusobno razumevanje i osećaj za kompromis.

Žena Škorpija i muškarac Vodolija

Odnos između žene Škorpije i muškarca Vodolije u velikoj meri je nekompatibilan i neuravnotežen, ispunjen čestim nesuglasicama i sukobima. Ona je dinamična, analitična i aktivna, uvek radi na ostvarenju ciljeva, dok je on slobodnjak i osobenjak, koji ima osetljivu prirodu i želi stalnu pažnju.Iako među njima ima privlačnosti, hladan pristup, negiranje i nepopustljivost su ono što ovom odnosu uništava sve izglede na uspeh. Oni jednostavno ne mogu razumeti jedno drugo, što oboma donosi razočarenja.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs