Kako se slažu Devica i Vodolija

Devica
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Ovaj zemljani znak stoji čvrsto s obe noge na zemlji. Device su poznate po tome što beskrajno analiziraju sve oko sebe, obraćaju ogromnu pažnju na detalje, i ništa ne prepuštaju slučaju. Koje su još karakteristike osoba rođenih u znaku Device?
Vodolija
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Za Vodoliju se ne može čak ni reći da ide protiv struje – ona ide sasvim van struje, ne mareći za konvencije i stereotipe. Ukratko, Vodolija je originalna, progresivna i svoja. Šta još karakteriše ovaj znak zodijaka?

Devica i Vodolija - Ljubavni horoskop

Vazdušna Vodolija sa mnogo prijatelja, a još više vizija, želja i ciljeva, možda i previše da bi sve postigla, s jedne, i pažljiva, uskogruda, racionalna Devica s druge strane. Može li ovakav spoj uspeti? Kako izgleda veza između Vodolije i Device?

Kako se slažu Devica i Vodolija?

Organizacija

Kada se upoznaju, Devica može biti zapanjena time kako se Vodolija nosi sa svima, kako lagano ide kroz život bez problema i sve postiže, bez i najmanjeg oblačka na nebu. Ali, kada se malo bolje upoznaju, ispostavlja se da zapravo nije baš tako. Vodolija je sklona da preuzme na sebe više nego što može postići, želi da radi sve, sa svima, po mogućstvu odmah i sve u isto vreme. Pokušava da spasi svet i čovečanstvo, a onda pada od iscrpljenosti. Ima gomilu prijatelja i trudi se da se svima posveti, toliko da zaboravlja na partnera, porodicu i dom, gde dolazi samo da jede i spava. I nije da Vodolija želi tako, već ne ume drugačije.

Devica vidi da Vodolij troši vreme iracionalno umesto da ga pametnije koristi i bude produktivna. Jedino razumno objašnjenje za Devicu jeste da Vodolija ne ume dobro da organizuje vreme. A vidi i jedino moguće rešenje – Devica će ga organizovati umesto nje! To zbunjuje Vodoliju. Strogi poredak koji mu Devica nameće (a koji je funkcionalan i omogućio bi Vodoliji da zaista sve postigne) potpuno joj je stran. Ne sviđa joj se i ima utisak da Devica pokušava da je veže. Vodolija mrzi rutinu, raspored, program i pravila. Rešenje? Devica i Vodolija treba zajedno da se dogovore oko pravila kojih će se pridržavati i da odaberu životni stil koji bi oboma najviše odgovarao.

Devica i Vodolija u vezi

Dopunjivanje

Devica voli čvrst i stabilan raspored i tako organizuje svoju porodicu. Vodolija ne želi tome da podlegne i tvrdoglavo se opire. Ovo bi moglo prerasti u velike probleme, ali srećom, Device imaju odličan mehanizam – one znaju kada je najbolje da popuste i povuku se i prilagode. Tako Devica prilagođava svoj raspored i prestaje da forsira Vodoliju. Zauzvrat, Vodolija Devici unosi osveženje u život i sprečava ubistvenu dosadu. Vodolija se trudi da razveseli Devicu i malo je odlepi od prizemnog, pokaže joj vedriju stranu života i Devica pored nje polako opušta svoj ukočeni stav.

Društvenost

Vodolija ne bi trebalo da zaboravi da Devica voli društvo, iako se možda ne čini tako, i da uživa u brižnosti i divljenju partnera. Pa, ako Vodolija brine o svima pre nego o Devici, ona će to vrlo teško podneti. Shvatiće da Vodolija voli celo čovečanstvo, ali ne i nju. Vodolija treba da pazi da ne zanemari Devicu jureći svuda i sa svima. Njih dvoje se savršeno dopunjavaju, dajući svakom pitanju različite perspektive.

Pravila

Ukratko, stabilnost i ravnoteža ove veze zavise od toga koliko se Devica može povući i prilagoditi. Ako to ne želi, već insistira da Vodoliju uklopi u kalupe i rasporede, Vodolija će otići. Ako Devica pusti Vodoliju da živi po sopstvenim pravilima, Vodolija će to umeti da ceni i smatraće da kraj sebe ima pouzdanog partnera, na kog se uvek može osloniti. Znaće da Devica ima odlične praktične savete i o domaćinstvu i o finansijama, i povodom velikih planova. Racionalna i logična, Devica može predložiti najbolja rešenja za Vodoliju i održati je na putu ka ciljevima. Ukratko, njihov suživot će biti čvrst i stabilan.

Devica i Vodolija u seksu

Devici i Vodoliji je na svim poljima potreban trud kako bi se usaglasile, pa seksualno slaganje nije izuzetak. Biće potrebno da ulože puno razumevanja i dodatni napor. Devica je tradicionalna i konzervativna, dok Vodolija obožava da eksperimentiše. Devica će morati malo da se potrudi da se opusti i otvori um za opcije koje Vodolija želi. Ova kombinacija je nešto srećnija ako je u vezi muškarac Devica, a žena Vodolija nego obrnuto. Uz dosta razumevanja, u seks i veza između Device i Vodolije biće kvalitetniji.

Muškarac Devica i žena Vodolija

Muškarac Devica i žena vodolija odlično se slažu u sferi intelekta. Ali, kadasu druga polja u pitanju, biće im potrebno puno truda s obe strane kkao bi se ostvario kompatibilan i trajan odnos. Na početku može postojati element strasti i romantike, ali on vremenom bledi. Na emocionalnom planu imaju različite koncepte i načine razmišljanja. U svakom slučaju, ova veza će zahtevati mnogo odricanja i kompromisa kako bi opstala.

Žena Devica i muškarac Vodolija

Žena Devica i muškarac Vodolija pre su prijatelji nego partneri. Intelektualno se dobro slažu i uživaju u razgovorima i razmeni ideja. Muškarac Vodolija je dinamičan i energičan, dok je žena Devica racionalna i metodična. Oni mogu jedno u drugom pobuditi ono najbolje ili najgore. Najbolja varijanta je kada zajednički rade na ostvarenju svojih ideja i ambicija.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs