Kako se slažu Bik i Vodolija

Bik
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Osobe rođene u znaku Bika čvrsto stoje s obe noge na zemji. Bik je snažan i pouzdan, voli sve što je lepo, i čvrsto je vezan za materijalni svet. Kakve su još karakteristike ovog zemljanog znaka? Kakva je osoba Bik?
Vodolija
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Za Vodoliju se ne može čak ni reći da ide protiv struje – ona ide sasvim van struje, ne mareći za konvencije i stereotipe. Ukratko, Vodolija je originalna, progresivna i svoja. Šta još karakteriše ovaj znak zodijaka?

Bik i Vodolija - Ljubavni horoskop

Astrološka kombinacija između stabilnog, mirnog i staloženog Bika i nesputane i neobuzdane Vodolije, koja ne priznaje granice, iće zanimljiv spoj nespojivog. Očekivano je da ovaj odnos škripi i udara u brojne prepreke. Kako još izgleda veza Bika i Vodolije?

Kako se slažu Bik i Vodolija?

Zanemarivanje

Vodolija ima tendenciju da rešava velike svetske probleme i brine o opštem blagostanju, zanemarujući ljude u sopstvenom okruženju. Ona zaboravlja da odvoji vreme i energiju za partnera. Bik, kome treba više nego dovoljno pažnje, oseća se zanemareno. Potrebna mu je toplina doma, a boji se da mu Vodolija to ne može pružiti. Zato, ako želi da bude u vezi sa Bikom, Vodolija treba da nauči da rezerviše deo vremena i pažnje za svog partnera i pokaže mu da joj je stalo.

Bik i Vodolija u vezi

Veliki deo nesporazuma i sukoba u ovoj vezi potiče otuda što je Bik veliki tradicionalista, koji se opire promeni, dok je za Vodoliju promena život. Bik je konzervativan i hedonista. Voli sve što je staro, oprobano, sigurno, i luksuzno. Vodolija voli napredak i promene. Ove razlike se ogledaju već u opremanju doma. Bik će želeti stare, dokazano dobre stvari, dok Vodolija voli najnoviju opremu i nameštaj. Biku sve to deluje kao nepotrebno bacanje novca. On treba da razume da Vodoliju nove stvari i uređaji čine srećnom, baš kao njega skup šampanjac i sitni luksuzi. Vodolija, s druge strane, treba da nauči da pazi na kućni budžet, vodi računa o finansijama i ne upada u dugove.

Ljubomora

Vodolija je izuzetno društven znak, i Bik se teško nosi sa tim. Prvo iz razloga što se, kako je već rečeno, pomalo oseća odbačenim, ali i zbog svoje posesivnosti. Bik ne voli kad njegova Vodolija poklanja pažnju drugima. Međutim, ako pokuša da to reši zabranama i ograničavanjima, napraviće pakao od života i sebi i partneru. Društvena i slobodoumna Vodolija ga neće razumeti, patiće i na kraju pobeći. Što ga više Bik vezuje, brže i dalje će pobeći. Ključ je u davanju pune slobode i poverenju. Bik mora da razume koliko je za Vodoliju važna sloboda i društvo i nauči da joj veruje. Ne sme sprečavati Vodoliju ni u čemu, već otvoreno komunicirati sa njom. Vodolija, s druge strane, treba da vodi računa da ne razočara Bika. I, naravno, malo pažnje s vremena na vreme veoma će značiti Biku.

Dopunjuju se

Kao i svi parovi koji su međusobno veoma različiti, i Bik i Vodolija se međusobno odlično dopunjuju i mogu jedno od drugog dosta toga naučiti. Vodolija donosi mnogo svežine u život Bika. Konzervativni i statični Bik pored Vodolije će naučiti da stvari posmatra iz drugog, novog ugla, i susrešće se sa idejama i pogledima koji mu nikada pre nisu pali na pamet. Vodolija će pored Bika naučiti da ceni toplinu doma više nego beskrajnu zabavu, da ceni male stvari i da postavlja realne ciljeve.

Bik i Vodolija u seksu

Bik i Vodolija će se složiti i na planu seksa, ako Bik prihvati Vodolijine fantazije i potrudi se da ih ostvari. Vodolija mnogo voli da eksperimentiše, pa se ova njena osobina ogleda i u spavaćoj sobi. Tradicionalni Bik ovo teško može da prihvati, pa tako neće biti u stanju da zadovolji Vodoliju. Iako je njihova veza puna strasti, Bik može vrlo brzo dosaditi Vodolijii to će pogubno uticati na njihovu vezu, kako u krevetu, tako i van njega. Od presudnog značaja je da partneri pokušaju da razumeju jedno drugo i prilagode se. Dodatni problem može predstavljati to što su oboje veoma tvrdoglavi. Veza će im biti znatno kvalitetnija ako oboje nauče da se prilagode i budu popustljiviji.

Muškarac Bik i žena Vodolija

Sam početak veze između muškarca Bika i žene Vodolije biće uzbudljiv i romantičan, sa jakom privlačnošću i emocijama. Međutim, vremenom če u prvi plan doći nepremostive razlike među njima. Žena Vodolija je radoznala i nemirna i voli kreativan, nekonvencionalan pristup životu, dok je Bik njena suprotnost, i njegova monotona rutina i tradicionalni stavovi njoj će biti neprihvatljivi. On deluje previše hladno, površno i distancirano za nju. Oboje su veoma stabilni u svojim stavovima, i nisu spremni da ih menjaju zarad veze. Njihov odnos biće pun problema i teškoća i svakako nisu par predodređen za dugoročno zajedništvo.

Žena Bik i muškarac Vodolija

Ljubav između žene Bika i muškarca Vodolije takođe će biti napeta i puna sukoba. Kako su potpuno drugačiji, ako žele da budu u vezi, moraće da ulože puno razumevanja i truda. Muškarac Vodolija je vrlo dinamičan i impulsivan, dok je žena Bik pasivna i statična. Zato će biti pod velikim pritiskom trudeći se da održe harmoniju u vezi. Kako bi prevazišli brojne prepreke koje ih očekuju, oba partnera bi trebalo da se nauče popustljivosti.

Ova veza, kao i svaka druga uostalom, može biti divna ili očajna. Sve zavisi od toga koliko se oba partnera potrude, koliko nauče da se razumeju i međusobno komuniciraju. Treba da nauče da zajedno rešavaju probleme i savladavaju prepreke, Vodolija da nauči da uživa u gnezdu bez želje da iz njega stalno nekud beži, a Bik da veruje svom partneru, bez tendencije da ga vezuje za sebe. Ako oboje nauče da popuste i razumeju se, njihov odnos može biti kvalitetan i dugotrajan.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs