Kako se slažu Strelac i Vodolija

Strelac
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Kao što je slučaj sa svim vatrenim znacima, i život sa Strelcem je jedna velika avantura i luda vožnja. Najvažnija osobina Strelca je da mrzi dosadu, rutinu i stereotipe. Učiniće sve da to izbegne. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Strelca?
Vodolija
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Za Vodoliju se ne može čak ni reći da ide protiv struje – ona ide sasvim van struje, ne mareći za konvencije i stereotipe. Ukratko, Vodolija je originalna, progresivna i svoja. Šta još karakteriše ovaj znak zodijaka?

Strelac i Vodolija - Ljubavni horoskop

Vizionar Vodolija upoznaje sanjara Strelca. Oboje puni entuzijazma, životnog poleta, želje da pomognu drugima i ljubavi prema slobodi. Ali kako se ovo dvoje slažu u ljubavi?

Kako se slažu Strelac i Vodolija?

Oboje imaju puno planova, snova i ciljeva. Jedina razlika je u tome što je Vodolija poprilično racionalna. Ona je inovator, i koristi svoju inteligenciju i ideje za poboljšanje, obnove, promenu i izgradnju. Nasuprot njoj, Strelac se više vodi intuicijom. On je smeliji, više rizikuje i otkriva svet kroz eksperimentisanje. Zato se njihov pristup razlikuje. Ali u suštini se dobro slažu. Oboje suotvoreni i žive po principu „živi i pusti druge da žive.“ Zahvaljujući međusobnim razlikama, oni se odlično dopunjuju. Um Vodolije i srce Strelca, uz zajednički entuzijazam i Vodolijine vizije mogu promeniti svet.

Strelac i Vodolija u vezi

Čudaci

Okolina ovaj parmože smatrati pomalo čudnim. Večito izgubljeni u svojim planovima i snovima, imaju tendenciju da zanemaruju praktični život i da stvari ostavljaju nedovršene. Uvek okruženi brojnim poznanicima, svako veče na drugoj zabavi, i još uvek prepuni energije. Sjajno je ako se slože oko zajedničkih ideala. Tada su nezaustavljiv par. Ali, trebalo bi da se sete bar ponekad da slete na zemlju i pobrinu se za praktična pitanja. Posebno treba da paze na finansije i čuvaju se rasipanja novca, kom su oboje skloni (Strelac rado troši na zabavu, a Vodolija na prijatelje).

Otvorenost

U ovoj vezi sjajno je što su oba partnera otvorena, iskrena i neosetljiva. Tako da mogu priuštiti sebi da kažu sve što misle i razgovaraju otvoreno o svemu što ih muči. Kvalitetna komunikacija je ključna za svaku vezu. Bitno je da partneri mogu da razgovaraju jedno s drugim, a Strelac i Vodolija se u tome odlično snalaze.

Povezanost

I Strelac i Vodolija žele duboku i stalnu vezu, a propovedaju potpunu slobodu. Zato bi trebalo da budu oprezni kada su granice i opuštenost veze u pitanju. Ako samo promovišu slobodu i svako radi šta želi bez zajedničkog vremena i međusobne bliskosti, shvatiće da jedno drugom uopšte nisu ni potrebni. Vodolija je nepredvidiva, a Strelcu nedostaje empatije. Ako se previše udalje u svojoj slobodi, partnerstvo će izgubiti smisao i pretvoritise u obično prijateljstvo.

Porodica

Ovo dvoje neće žuriti sa osnivanjem porodice. Trebaće im dosta vremena da se na to odluče. Pre toga žele dosta da prožive i istraže, a kada je osnuju, porodica će za njih biti centar sveta, zbog kog će promeniti bukvalno sve, pa čak ograničiti i svoje hobije.

Novina

Oboje vole sve što je novo i još neistraženo. Vodolija voli sve što je moderno i inovativno, nove predmete i digitalne igračke, Strelac više voli upijanje novih informacija. Oboje vole da istražuju i uče i rado će putovati i otkrivati znamenitosti sveta ruku pod ruku. Oboje radoznali, odlično se razumeju.

Strelac i Vodolija u seksu

Što više vremena Strelac i Vodolija provode zajedno, njihov seksualni život postaje sve bolji. Spontani, divlji i bez stida, zajedno će isprobati sve što su oduvek želeli i ispuniće sve fantazije. U krevetu će ovo dvoje rešiti sve nesuglasice nastale na bilo kom drugom polju. Ovo je vrlo kompatibilan spoj i oboje će uživati u kvalitetnom vremenu koje proode zajedno.

Muškarac Strelac i žena Vodolija

Veza između muškarca Strelca i žene Vodolija puna je inicijative i inventivnosti. U ovoj kombinaciji postoji intelektualna ravnoteža i fokus na zajedničke ciljeve. Često će se suočavati sa sitnim sukobima. Problem im predstavlja nesklad u komunikaciji, ali i Strelčeva prevrtljivost. Iako su oboje šarmantni, strastveni i suptilni, ona neće moći da održi korak sa njim. On će vremenom svoje lične želje i ciljeve staviti ispred zajedničkog dobra.

Žena Strelac i muškarac Vodolija

Veza između žene rođene u znaku Strelca i njenog izabranika u znaku Vodolije puna je radosti, uzbuđenja, seksualne privlačnosti, ambicioznosti i ljubavi ka slobodi. Ali kako oboje drže do svoje nezavisnoti i slobode, to će im stvoriti dosta sukoba i remetiti ravnotežu veze.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs